BigMike Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Mám dotaz z jedné soutěže, jestli nevíte.....já myslím, že 67..... Ve kterém roce se odehrála legendární bitva gigantů motoristického sportu, vozů Ford a Ferrari? - 2010 - 1967 - 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 67 - ford GT40 vs ferarri 330 P4 tusim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 2trotlos: Tak to sem z toho opravdu nepochopil. Signed for a Not signed for sem teda hledal jinej smysl. Ze zahranici nakupuju skoro porad a pokazdy chtel postak podpis kdyz to bylo ze zahranicni, tak sem mel dojem ze tohle je automaticky. Kazdopadne obe varianty sou Royal International 1st class, takze doba nez to prijde je stejna. 2BigMike: presne, 1967, v 60. letech nemohl Ford porazit Ferrari v LeMans a malem to vyresil tak ze zkoupil cely Ferrari, Enzo v posledni chvili odstoupil. Tak vyrobil Ford GT 40 kterej se stal doslova legendou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 67 - ford GT40 vs ferarri 330 P4 tusim ;) dík, myslem jsem si to Tak to sem z toho opravdu nepochopil. Signed for a Not signed for sem teda hledal jinej smysl. Ze zahranici nakupuju skoro porad a pokazdy chtel postak podpis kdyz to bylo ze zahranicni, tak sem mel dojem ze tohle je automaticky. Kazdopadne obe varianty sou Royal International 1st class, takze doba nez to prijde je stejna. já co kupoval 2 hry z UK přes Tekkena tak mi pokaždé skončily rovnou ve schránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Tak tohle se mi prave nikdy nestalo, pokazdy to musel nekdo prevzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 uz jsem objednaval nekolikrat z uk a 99% obalek s hrama jde rovnou do schranky...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 stalo se to i me z hrami z UK. A to dokonce byly 2 hry v jedne A4 obalce a nacpali to do chranky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Je uplne jedno, odkud vam to posilaji, zalezi jedine na typu sluzby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Koukam ze britove kvuli GTcku makaji i o vikendu, to be se v Cesky stat nemohlo :-) http://www.gtplanet.net/uk-retailer-dedicates-all-employees-to-handle-gt5-orders/ jinak nove videjko: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 uz jsem objednaval nekolikrat z uk a 99% obalek s hrama jde rovnou do schranky...:-( Když do schránky,tak to ještě jde.Já měl kolikrát zásilky jen tak položený na schodech u schránek,pošťáci to prostě neřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 No ty kravo, tak to uz je hodne spatny. Tohle by si u nas nikdy nedovolili. U nas sou postaci asi hodne zodpovedny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Tak objednavka ze shopto.net vyrizena, ted jen cekat nez to prijde. Vyslo me to v prepoctu na 1071,- coze je myslim hodne slusny. Pul tisice dolu nez tady. Jde to objendat i kdyz nemam paypal ani kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 S Cceskou Postou mam stejnou zkusenost, clovek si neco objedna ze sveta a ti dementi to strci do schranky ze pulka trci ven a kdoliv si to muze vytahnot a ani se o tom nedozvim, smejdi postovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 co to je za kravinu .... nemuzou to nacpat do schranky .... zasilku musis zaplatit a az pak ti ji daji .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Pánové, když se tak tady bavíte o těch schránkách, mě pošta vždy doručovala krabičku do rukou, protože máme malou schránku. Ale naposledy, při objednávce GOW3 (game.co.uk) mi jí strčili do schránky kratší stranou, pouze za 3 cm a celí zbytek trčel ven !!! Nasral jsem se, valil na poštu... (asi si myslela, že tam jsou reklamní holítka nebo co), no a po mém slušném vysvětleni situace, doufám, že to bude jako dřív. EDIT, když jsem jí řekl, že to má cenu litru, tak čuměla jako puk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 z game.co.uk také jen do schránky, pouze jednou zvonila na převzetí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Je to naprosto normální, oni to totiž neposílají jako normální balíček, je to zaplacený předem, takže ani dobírka (která je jen náš přežitek). Proto je nejlepší se s pošťačkou/pošťákem vždy dohodnout, ať buď zazvoní a předá rovnou nebo kdyžtak nechá u sousedů apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 ale za to nemuze ceska posta to jen setrime na postovnem takze nase chyba... ale myslim STOP OT a jdeme zase zpet ke GT :psp: ja se tesim snad jeste vic nez na uplne prvni dil na PSX :wohow: a to jsem byl hodne nedockavej :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Jde to objendat i kdyz nemam paypal ani kartu? A jak bys to chtel zaplatit? co to je za kravinu .... nemuzou to nacpat do schranky .... zasilku musis zaplatit a az pak ti ji daji .... Tady nejde o dobirku, bavime se o zasilkach ktere zaplatis predem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 ale za to nemuze ceska posta to jen setrime na postovnem takze nase chyba... ale myslim STOP OT a jdeme zase zpet ke GT :psp:ja se tesim snad jeste vic nez na uplne prvni dil na PSX :wohow: a to jsem byl hodne nedockavej :bash: povidej mi o teseni,kazdej den volam do kramu zda jeni skladem a nevi zda opravdu v terminu bude :D kdyz tu ctu kde ji uz skladem maj,delaj se mi mrakoty:DSent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Myslel jsem ze je to The Real Driving Simulator, a od kdy maji motokary zpatecku ??? Rally vypada fajn Golficek GTI mnam parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 zvuky jsou naprosto super alespoň u premium aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 2> tofi ... proc to nedas vsechno do 1 prispevku a spamujes tu jak ***** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 od doby co vyjde GT5 :) Je dokonale ze je ta spatecka stejne rychla jako jizda cumakem napred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.