fejfi28 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Ahoj, nemáte někdo ve svym download listu demo GT5 Prologue nebo GT HD. Pokud jo moc bych prosil o půjčení acc. Nikde to na store nemůžu najít. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 "Gran Turismo 5 set for 27th November UK release" http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/1021999/Gran-Turismo-5/Product.html http://www.game.co.uk/PS3/Driving/Racing/~r342247/Gran-Turismo-5/?s=gran%20turismo%205 :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsk90 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 čau býci hzztzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Tento rok na GT5 nečekejte Sony Computer Entertainment dnes oznámila to, čeho se všichni báli. Gran Turismo 5 letos na pultech obchodů nenajdeme, i kdybychom se hodně snažili. Přesto má tato zpráva několik pozitivních informací. Ačkoliv se Gran Turisma 5 letos nedočkáme, tak vzdálené přeci jen není. Sony plánuje Gran Turismo 5 totiž vydat do konce března 2010, jak nyní sama potvrdila. Další informace se týká výstavy GamesCom, kde Gran Turismo 5 chybět nebude. Jestli bude volně přístupné i normálním návštěvníkům, nebo jen novinářům se zatím neví. Král mezi volanty - Logitech G27 na scéně Pořádná závodní hra potřebuje pořádný volant. Tuto větu jistě zná každý fanoušek závodních her. Doposud nejlepším závodním volantem, jaký si mohl hráč přinést do svého obývacího pokoje, byl G25 od Logitechu. Právě tento volant se svezl na obrovské popularitě Gran Turisma a spolu tvoří jedinečnou kombinaci. Protože se blíží vydání Gran Turisma 5, připravil Logitech i novou verzi svého slavného volantu, která sice je na první pohled stejná, ale přináší několik novinek, aby využil plný potenciál pátého dílu Gran Turisma. Kromě něho bude Logitech G27 podporovat i připravovanou hru Dirt 2. Pokud chcete vidět obrázky, stačí zamířit na následující http://www.gtplanet.net/logitech-g27-confirmed-by-developer-first-look/ , kde naleznete i podrobnosti. Na Logitech G27 si přichystejte 250 euro. ................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 mám z PSN gran turismo 5 prologue ale vždycky před spuštěním vyžaduje připojení k netu jde to nějak 'obejít'? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 mám z PSN gran turismo 5 prologue ale vždycky před spuštěním vyžaduje připojení k netujde to nějak 'obejít'? Nejde, je to jedna z nevyhod GT5 z PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 co to je GT HD concept 2.0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 je to puvodni plan jak melo GT na PS3 vypadat.. postupny vydavani a dokupovani trati a aut..zadny GT5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Demíčko Gran Turisma. ^^ to rashovo je přesnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 tak to jsem rád že to tak nedopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Ty vado ten G27 vypada luxusne...No uz abych zacal setrit protoze jak to znam u nasich prodejcu, tak pod 6k nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 No to určitě ne když je tam napsáno že si máme přichystat 250 euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 i kdyz sem to zatim samozrejme nevidel tak ja urcite pujdu do Fanatec 911.. hlavne kvuli te radici pace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Zdravím je tu někdo kdo dohrál Gran Turismo,mě prostě ten poslední závod uplně dole destaje v poháru S nejde vyhrát :(Kdo to dojel ať napíše aspoň s jakým autem dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 rybak.d má všechno na gold tak mu můžeš napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ja to mam taky na Gold vsechno.. Vyhral sem to s Nisanem GTR ale s podvadenim v prvni, resp. druhe zatacce. Jinac to de v pohode vyhrat s jakymkoliv lepsim autem.. uplne nejlehci to bude s Ford GT Concept. Nebo si dej youtube a tam maji nekteri typci aji nastaveni auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 hmm.. sice už je to dost dlouho, co sem všechny závody dohrál na gold, ale bylo to tuším s tuning verzí Clia :D a ten závod S10 mi nepřišel zas tak těžkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Tak jsem to dojel,ale myslel jsem že za to dostanu tu Formuli a dostla jsem jakousi licenci vůbec nevím na co to je???Asi musím mít všechny 4 třídy na zlatou medaily :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 po dokončené S Class se ti F1 odemkne.. pak si jí můžeš koupit za 2 miliony :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pethruska Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 je to strašná blbost!!!!klidně to za něco vyměnim...hrál jsem to 1 a lituju toho,že jsem to vůbec rozbalil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 po dokončené S Class se ti F1 odemkne.. pak si jí můžeš koupit za 2 miliony :) No tý jo to jsme jako předtím nemohl podle mě jo,tak to vědět tak si nekupuji toho Citroena za milion :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 je to strašná blbost!!!!klidně to za něco vyměnim...hrál jsem to 1 a lituju toho,že jsem to vůbec rozbalil... nojo holt to kazdymu sednout nemusi.. a ze je to blbost rikej tem 3 milionum lidi co maji Prolog a nakym 6 milionum co budou mit GT5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Vydání Gran Turismo 5 na spadnutí? Dámy a pánové, držte si klobouky, konečně se začínáme prokousávat k nějakému výsledku. Datum vydání jízdního simulátoru Gran Turismo 5 je něco jako povídačka o yetim. Všichni o něm mluví, ale nikdo ho nikdy doopravdy neviděl. Obchodní řetězec Amazon v minulosti nastřelil datum vydání na 29.12. 2009, což je samozřejmě hloupost. Ovšem velice důvěryhodný a ověřený zdroj, který je v kontaktu s určitými lidmi řekl, že opravdové datum vydání není od tohoto původního nástřelu vůbec vzdáleno a je téměř „na dosah“. Ačkoli nemohl prozradit více, podotkl, že si máme počkat na tiskovou konferenci Sony na GamesComu. Že bychom se plné GT5 dočkali již o vánocích? Po zapřemýšlení je to velice pravděpodobné, hra je již údajně kompletní, jen se dolaďují poslední detaily a vydání konkurenta, třetí Forzy, je taktéž téměř na spadnutí. Nechme se překvapit, budou se dít divy. ....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 achjoo ja se TAK tesiiim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 http://www.gtplanet.net/lamborghini-bugatti-coming-to-gran-turismo-series/ !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.