.Den Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 S vetsi pravdepodobnosti marketing, s mensi jim opravdu nejedou online servery (tim se ohani treba IGN), ale zas tak moc bych tomu neveril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak normální verze GT5 24.11. Verze Collectors už dnes vyprodali a verze Signature bude naskladněna až 26.11. Já mám hold smůlu objednal jsem si signature edici a tu budu čekat nejdéle. Tohle je český obchod. Je to jinde taky takhle nebo jsou všechny verzi expedovány ve stejný datum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 jak se ptal Trotlos na tu G27, nema nekdo nejake info ? Chci ten volant pro GT5 koupit ... ne ze by mi vadilo mit "vyhodu" nicmene chci to kvuli pocitu "reality" ve hre, ale vedet jak to je bych chtel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ve kterym obchode vyprodano, Alza? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Playcentrum Alza nemá verzi Signature Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 OK, mam totiz objednano z Alzy tu collectors, tak jsem se leklnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 už jede z Alzy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 je, jsem se splet do Alzy :D :D :D :D:D asi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky1987 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 už jede z Alzy :D Mám také objednanou normální edici u Alzy, tobě už ji vyexpedovali? Edit: no to jsou ale šoky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Takže jen ti co mají Collectors verzi už mají oficiálně hru. Což je divné když zbývá 1den 8hodin 6min. edit: Tak jsem zjistil, že Signature edice bude nejdříve příští týden, ale předpokládá se až mezi datumem 3. - 17. prosince. Dodavatel tvrdí, že se tato edice někde opozdila a hlavně jí bude prý bude velmi málo a na některé se krámy se snad údajně ani nedostane. Tak to je rána. Fakt tomu nerozumím jak je možné, že verze Collectors už je skladem (když už není prodaná), normální přijde zítra (pozítří) a ta Signature až po takové době. Co já budu dělat. Nakonec si budu muset koupit normální verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak ted mi prisel mail ze shopto.net ze GT5 byla odeslana. Ted uz jen cekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak ted mi prisel mail ze shopto.net ze GT5 byla odeslana. Ted uz jen cekat. Me zrovna taky.. takze si to asi nestihl zaplatit do tech 17h. No stejne ti to prijde driv kdyz ja sem z Brna..ale rad bych se mylil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Zaplatil sem to presne v 17:00:46 GMT+01:00 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak to je asi pech :D Nebo ja nevim.. vis o nekom komu by shopto.net posilalo hru uz minulej tyden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Hele vim ze tam byla zprava ze kdo to objedna pred pondeli 22. listopadu tak to dostane v den vydani. Ale moc nevim k cemu se to stahovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popeye Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak už jsou skladem i normální verze. Jen pro osobní odběr a pro "vyvolené". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svikruha Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 dotaz když si objednám gt5 třeba z anglie budu moct stahovat doplnky ke hře z českého store :!::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 To nevim jiste.. u nekterych her to jde a u nekterych zase ne..tak uvidime. Kazdopadne bysme se urcite o ty DLC tady podelili tak by se to nejak vyresilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 http://www.gamerock.cz/clanky/novinky/item/82-sony-konec-sd%C3%ADlen%C3%AD-nebo-bude-%C5%BElut%C3%A9-ovoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Poraďte mi prosím nějaký dobrý nový volant(do 1500,- s dopravou) tenhle bohužel nemaj na skladu (sem si ho objednal) http://www.extrastore.cz/index.php?cat=0&idx=251623 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Je tenhle dobrej http://aukro.cz/item1331798427_ferrari_herni_volant_pedaly_3v1_pc_ps2_ps3_vibrace.html ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak mi to nedalo a taky sem předobjednal a dneska mi to odeslali tak jsem zvědavej.Ty fotky a videa vypadali pěkně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak sem ted projel GTP a vsichni kteri objednavali ze shopto dostali ten mail dnes kolem 11h. Takze alespon trochu dobra zprava.. a kdo to od tama jeste nema tak pokud to stihne zaplatit do 17h tak to jeste dneska poslou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Mate na to 10 minut, tak jedu :D Do ty stredy by to ale mohlo byt tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.