Rash182 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Jojo. Intro paradne navnadi.. ted du na tu instalaci (musi se vybrat v options) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 jojojo už je domááááá :D. už rozbaluju...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Jste blázni v Datartu za takovou palbu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 máma říkala, že to asi budu mít mezi prvníma když mi tu krabičku přinesla z práce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Jste blázni v Datartu za takovou palbu... Presne tak. Ja proste souhlasim. 2Rash: kámo, preju ti to, opravdu jo. Ale takovouhle palici bych za to kvuli blbejm dvou dnum opravdu nedal. Ani kvuli tydnu. Ale je to o pristupu jednotlivce no. Pokud se ti to opravdu podari prodat na Aukru za 1400,- tak te ta hra vyjde na cca 1650,- coz neni tak hrozny. Porad to je ale skoro pul tisice rozdil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Mě dneska volaly ze Surtepu jestli o tu hru mám stále zájem( měl sem ji totiz už delsi dobu předobědnanou) říkam určitě a prej mi to dneska posílají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 ne zase kecám :D, ale mrkněte se na Alzu, nemaj tam už collectors edition :o, sem si ji tam objednal a teď ji v nabídce nemůžu najít!! http://www.alza.cz/herni-konzole/playstation-3/hry/zavodni/18849381.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak mě jí dneska poslali z playcentra za 1599.Možná sem mohl počkat a koupit jí u rodičů v Německu ale kdo by čekal :D Rash máš to pěkný.Já bych si na volant nezvykl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tak pánové, doufám že budete hrát i pořádně online:) jirko, dlouho jsem tě tady neviděl :) Napiš mi pak do PM tvůj PSN nick :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 boze a me stale nikdo nevola... ja ji uz chci, frajer na prodejne se chvastal ze kdyz bude uz v utery tak zavola, tak doufam, ze zitra me vzbudi telefonat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 no vidite a me jdou domu dve limet za 1700 necelich:-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Nekteri rikaji, ze z jeho vypraveni udelali celou fyziku aut do GT5...nekteri zase rikaji, ze k jeho casum na kolo pricetli 30s a ty pak dali jako zlate trofeje do licenci... my ho ale zname jen pod jmenem Stig :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 http://www.eurogamer.cz/articles/prvni-recenze-na-gran-turismo-5 První recenze na Gran Turismo 5 - povedlo se, ale AI opět nic moc. Mno uvidíme....v oficiálním playstation magazínu to pro mne není nezaujatá recenze. Někdo to už hraje a nikdo z vás se nepodělí o první dojmy z prodejní verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ja uz to nevydrzim,at uz volaj ze ji maj,at uz je zejtrek,tohle mi nedelejte :D Aaaaaaaa :D Ti co hrajou tak po tech se slehla zem,tak uz nenapisou...po me se dnes nebo zitra taky slehne zem,jak ve skole,tak v praci a nudu hltat neikomplexnejsi zazitek vsech dob plnymi dousky. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 dobrej komentář je dole "Keby som chcel vediet pravdu o GT5 tak by som si urcite neprecital clanok v officialnom playstation magazine" asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ja uz to nevydrzim,at uz volaj ze ji maj,at uz je zejtrek,tohle mi nedelejte :D Aaaaaaaa :D Ti co hrajou tak po tech se slehla zem,tak uz nenapisou...po me se dnes nebo zitra taky slehne zem,jak ve skole,tak v praci a nudu hltat neikomplexnejsi zazitek vsech dob plnymi dousky. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk je to jen hra, cekal si na ni X let.. tak te ten den nezabije ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 je to jen hra, cekal si na ni X let.. tak te ten den nezabije ;) zabije,hlavne kdyz ji vsude maj a uz ji vsichni hrakou a hlavne kdyz jsem si udelal v praci odedneska do patku volno a ve skole to vyslo krasne ze mam jen rano 2h a zbytek dne o me nemusi byt vidu ani slechu...pokud se mi dostane do ruky az v patek,tak na ni budu mit cas vzdy tak pul hodky pred spanim:( Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 btw netusite zda kdyz nejakej dobrak,pokud to pujde uploadne to dinamicke tema,pukde mi/nam? Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=XINuNcmXfLI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 už čekám nějaké rozřešení jak je to s tím poškozením, tenhle dmg je super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 DMG aut je jedna věc a dmg okolí je věc druhá. Mně osobně vadí spíš to druhé a to ve smyslu tuneloidního chování tratí. Nenašel by někdo video, kde třeba auto protrhne pásku v okolí trati...ne že se od ní odrazí, jak kdyby vážila 5 tun? Nebo...mohl by někdo postnout video z rally trati a narazit do takové pásky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBaron1468622797 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak jsem dneska skočil do datartu a hru mám v ruce, nemůžu se dočkat až přijdu z práce. Na XZone mi visí objednávka od ledna a nic se neděje. Tak smůla, XZone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Nejsi sám kdo bude do konce pracovní doby prožívat muka s gran turismem v baťužku...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revan_ Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 za kolik že to maj v tom DATARTU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.