RedBaron1468622797 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Revan_: 1.849,- Kč Jestli na XZone za 1.599,- Kč plus poštovné nebo teď a tady za 1.849,- Kč, to je pro mě jasná volba. Navíc z XZone neposlali ani nějaký update objednávky, prostě tam od ledna leží a hnije. Navíc GT pro mě má hodnotu 10.000, cena za tenhle rozsáhlý automobilový svět je neskutečně směšná :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 To je palka...ale zavidim,ja porad cekam a mam chut vrazditi...blby elektro ji ma uz ted a ofiko obchod s hrama ma porad prd:( Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 V okay tu hru asi nemají, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 od 24.11.2010 se bude hra ve vsech electroworldech prodavat za 1499,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tohle mi přišlo dnes z Alzy na mail -Zakázku očekáváme kompletní v týdnu od 22.11. do 26.11. . Čekám do 25.11. a pak ruším :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 On xzone má od Sony nakázáno že smí hru prodávat až v den vydání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Dnes vyšel patch 1.01 s podporou online. Online servery jsou již v provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popa81 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak ja o vikend objednal na KASA.CZ (nyni uz to vubec nenabizeji) a k memu udivu dneska hra dorazila za 1427,- Takze maximalni spokojenost. Jinak kdyz porovnavam zacatek treba s FORZOU 3 tak ze by to bylo nejak super extra lepsi se rici neda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Jo,jo,jo,joooooo tak uz mi psaly ze ji v kamenem kramku v Plzni maj a mam si prijit.....jupiiiiiiiiii Jinak gt v electroworldech bude,ale az od patku,to jim teprv prijde. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ALZA komunikace: JA: zdravím, budete to mít 24. listopadu na prodejně ve Zlíně ? Chápu, že je to ohledně téhle hry peklo, díky za info. ALZA: Dobrý den Na čtvrtek Vám to bohužel neslíbím. Je objednáno 26ks Zákazníci mají rezervovaných 58 ks. Se štěstím jste v těch 26, ale datum naskladnění bohužel nevím. S pozdravem Spisar Alza.cz Zlín Ve Zlínském DATARTU mají nad 10ks dle webu za těch 1850Kč. Ale jen tu obyčejnou verzi, tak nevím, jestli čekat nebo storno ... jak to může DATART mít včas a ALZA ne ?! EDIT k obrázku nahoře: nechápu, proč někdo nechává venku na ulici uměloplyšového hafana sešitého napůl :D ... ale vážně, jako vole jestli je pes hranatej nebo mrtvej je mi jako DETAIL úplně jedno :D -------------------------------------------------------------------------- Ještě jsem se v Alze informoval na Logitech G27 , kdy bude skladem... odpověď mě docela překvapila : "Bohužel model je nedostupný osobně se obávám že již ani nebude - nahradí ho nový." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Boze ten chalanger...je mi jasny ze je to premium...ale i tak...nadhera Jinak az ho bueu mit,muzu sem hodit dojmy,po kud je zajem,jdu si pro nej za pul hodky. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak a GT5 se podle Xzone balí a připravuje se na odeslání. jupííííííí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Auta jsou krásný ale na psech budou muset ještě zamakat :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 No jsem zvedavy na prvni ceske recenze a na Vase postrehy ze hry... ;) Ja si mesic, dva pockam a pak v klidecku koupim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Auta jsou krásný ale na psech budou muset ještě zamakat :D :D To jo :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak instaluju a trva to sakra dlouho a jak jsem nazhavenej tak je to jeste horsi :D fakt to trva hodinu,takze doporucuju dat instalacku a mezi tim se zabavit,protoze je to peklo:D Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak servery Gran turismo 5 pro online hraní už nejedou. Probíhá údržba. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak to delaji udrzbu docela brzo :D Ja si du pro GT5 zitra tak doufam ze ho budou mit :D akorat pak nevim jak vydrzim na odpoledni v praci :D a dovolenou uz nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Poraďte mi prosím nějaký dobrý nový volant(do 1500,- s dopravou) tenhle bohužel nemaj na skladu (sem si ho objednal) http://www.extrastore.cz/index.php?cat=0&idx=251623 Je tenhle dobrej http://aukro.cz/item1331798427_ferra...3_vibrace.html ? Poraďte prosím Prosím je to důležité potřebuju to co nejrychleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 to Rash182: Super zakonponování !!! :) Jinak co mě fakt vytáčí je, že na takovejhle krásnej booklet naserou tu bílou samolepku!!! Budu muset koupit náhradní novou krabičku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CdissKiller Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak a balíček odeslán :-D nějak rychlí:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 to KUKICZ: Mám pro tebe naprosto luxusní řešení!!!! Za tu cenovku pořid tohle a máš vystaráno :) http://www.extrastore.cz/index.php?cat=0&idx=251623 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Ty standartni auta jsou vazne sila...vzpominate na tu fotku veyrona s hranatejma blatnikama a difuzerama? Tak tahle hruza tam fakt je a ma ji kazdy standartni auto... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 To je u vsech standartnich tak hrozny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.