Avenger Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tohle je doufam chyba úpravy a ne damage u standardních aut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 nevím, nechce se mi věřit, že se takhle obsáhlá hra dá kvalitně zrecenzovat tak rychle..... Vy co už ji máte, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 a pak ze ty standarty vypadaji hrozne. Nevim jak vam ale tohle se mi libi :) jasny, na ty premium to asi nema, ale ze by to bylo hrozny a hnus, to vubec. No, ale pockam si az to uvidim na vlastni oci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 nevím, nechce se mi věřit, že se takhle obsáhlá hra dá kvalitně zrecenzovat tak rychle..... Vy co už ji máte, co vy na to? Proč rychle? IGN ji má dávno zrecenzovanou, ale čekali na multiplayer....si myslíš, že budou hru hrát dnes v noci a psát recenzi? To těžko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 nevím, nechce se mi věřit, že se takhle obsáhlá hra dá kvalitně zrecenzovat tak rychle..... Vy co už ji máte, co vy na to? psát recenzi mohli už dávno ale vydat mohli až po vyprchání embarga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 s grafikou jsem celkem spokojenej ale jsem zvědavej na tu fyziku no :) ... a můžete mi někdo prosím ukázat screen premium auta a standart auta ? já je totiž nepoznám a všechny se mi zdají stejný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 tohle je doufam chyba úpravy a ne damage u standardních aut :D Pokud myslis yen bily flek na kapote,tak ano,je to damage:( Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 s grafikou jsem celkem spokojenej ale jsem zvědavej na tu fyziku no :) ... a můžete mi někdo prosím ukázat screen premium auta a standart auta ? já je totiž nepoznám a všechny se mi zdají stejný :) Poznas,hlavne na odlescich a detailech...dam ti sem srovnani,az se dastanu dom,pokud me nekdo nepredbehne. jen jeste podotknu ze photomod jde jen s premium vozy...standart se daj fotit ken v replaych. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Lidi, já teda musím říct, že mě je nákej rozbííííjejííííícíííí se mod naprosto u pr.... Já se těším na hezky pěknou čistou jízdu, plnnou výhybnech manévrů atp :) Nebo já nevím,ale v reálu taky přece naschvál nebouráte ne??? Ale to je jedno, proti gustu, že??? 8) Pravda je, že bych rád,aby alespon patričnej naraz byl nako znát, aby jste prostě nedojeli kdykoliv na prvním místě,jinak nic víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 devilps3: ne myslel jsem to světlo u řidiče :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Lidi, já teda musím říct, že mě je nákej rozbííííjejííííícíííí se mod naprosto u pr.... Já se těším na hezky pěknou čistou jízdu, plnnou výhybnech manévrů atp :)Nebo já nevím,ale v reálu taky přece naschvál nebouráte ne??? Ale to je jedno, proti gustu, že??? 8) Jo,to mas pravdu,v tomhle je to porad gt,proto se to da skousnout,ale kazi to dojem jako prase...az si das jeden zavod v premium tak pochopis,ze to mohlo byt takhle super i se zbytkem. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulda1468624187 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 jestli ma nekdo prohlizec google chrome,tak mu ta francouzska recence pujde prelozit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Nakonec se stejnak všichni sejdeme, dáme nějaký turnájek, zavládne spokojenost a bude konečně klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Třeba jo třeba ne. Možná ta francouzská recenze je první vlaštovka toho, proč recenze nevyšly několik dnů předem, jak je u her zvykem. Ale jak víme...jedna vlaštovka jaro nedělá. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Přesně tak, jakmile začnem pařit po netu, tak se na to všechno zapomene a bude to mega pařba !!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 i kdyby takovejhlech recenzi vyslo xy mesic pred prodejem stejne si to koupim. nevim proc bych se mel ridit podle nejakejch "blbu" ktery neco sesmolej a daj hre napr. 3/10 uz nekolikrat jsem se presvedcil ze hra ktera ma 9/10 mi vubec nic nerika a naopak hra ktera dostala 4/10 byla pro me pecka. ale asi to bude tim ze jsem odkojenej atarkem, segou atd... viz muj podpis a nekoukam jen na "kostrbaty stiny" a podobny zhovadilosti dnesni mladeze! nebo mozna komunity na forech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Byl jsem dnes v DATARTU a koukam, kde maji ty GT5 co maj na netu skladem. Nikde na prodejne to nebylo, zajdu za manikem co tam prodava a ptam se ho kde to maj... "Musite k pokladne a rict ze to chcete, prodaji vam to" :)) Takze pred 24.11. takovy podpultovni predprodej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Tak s ukazkou premium a standart to bude chvili trvat,mam debilni router a odkita mi nacitat forun. jinak online mi ted slo,nacetlo loby a roomy a pri roomech se konzole sekla:( Jinak s tim podpiltakem to nemusi byt pravda,jde spis o to ze prodejce nepodepsal dohodu o prodavani az 24.,takze ho muze vlastne prodat kdy chce,takhle mi to rekl ten pan na pobocce,kde jsem si ho dnes kupoval. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Společně s prvním review (hodnocení vem čert, to je subjektivní a nemusí nic znamenat) konečně vyšli i pořádné gameplay screenshoty (žádné replay / photomode přikrášlené obrázky.) Takže koho zajímá jak GT5 skutečně vypadá při hraní: http://image.jeuxvideo.com/images/p3/g/r/gran-turismo-5-playstation-3-ps3-439.jpg http://image.jeuxvideo.com/images/p3/g/r/gran-turismo-5-playstation-3-ps3-457.jpg http://image.jeuxvideo.com/images/p3/g/r/gran-turismo-5-playstation-3-ps3-467.jpg http://image.jeuxvideo.com/images/p3/g/r/gran-turismo-5-playstation-3-ps3-484.jpg http://image.jeuxvideo.com/images/p3/g/r/gran-turismo-5-playstation-3-ps3-485.jpg http://image.jeuxvideo.com/images/p3/g/r/gran-turismo-5-playstation-3-ps3-504.jpg http://image.jeuxvideo.com/images/p3/g/r/gran-turismo-5-playstation-3-ps3-493.jpg Včil se do mě obujte. Ale pokud se screeny někomu nelíbí, moje chyba to není. Já za grafiku naštěstí zodpovědnost nenesu. Kdo je nadšenej, ten ať is ty fotorealistický orige užije naplno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 a u té recenze nejsou nějaký dobrý screeny kde jdou vidět rozdíly ? :cowboy: EDIT: Glutton: jsi trochu pozadu :D my už ty screeny dávno viděli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 canava: To co jsem postnul jsou gameplay screeny z té první recenze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 no však.. tak proč to sem postuješ když všichni o té recenzi víme a můžem si tam prohlídnout daleko víc screenů.. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Nehadejte se zase o blbostech. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Myslíte na že jsem koupil dobře http://aukro.cz/item1331798427_ferrari_herni_volant_pedaly_3v1_pc_ps2_ps3_vibrace.html ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 ja myslim ze to bude v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.