rybak.d Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 http://www.gamerock.cz/clanky/novinky/item/94-gt5-m%C3%A1-velk%C3%A9-probl%C3%A9my-s-online-patch-na-cest%C4%9Btakže dmg od 20 levelu? už tam někdo je? může poreferovat? já už mám level 21 a zrovna včera jsem si říkal, že jsou ty auta ve hře po kolizi nějak víc pomačkaný, než byly dřív, takže je to asi pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 rybak: a jak se deformují standardní auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tak GT5 mam v batuzku a este vydrzet do 22:00 v praci ( coz bude asi nekonecny :D ) a pak hura do sveta GT5 :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tak to mám konečně taky doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 oooo bird..love it... btw chris je borec..zajímavej přízvuk.. takovej sympaťák http://www.youtube.com/user/christheimperator#p/u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newmi666 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 takže 20 level změna dmg..jj,každý si to musí zasloužit..tak už se mi ozvali,jen malé zdržení,to beru..už slyším to dunění v subu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky22 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ahoj kluci jsem tu nový tak snad bych se časem mohl přidat i na jízdy online. Jsem i nový co se týče PS3 hodně jsem hrával na PC závodní hry a teď jsem přesedlal na PS3 proč?Málo času a hodně práce,tak chci jen zpanout a hned hrát a pohodlně. Nicméně mám první dotaz ,ohledně volantu na tuto hru koupil jsem si speed link na rychlo a v menu PS3 funguje což o to,ale jakmile zapnu hru konktétně GT5 nereaguje ,je to tím že by nebyl podporovaný?Není něco ,jak to zprovoznit volant, je novej a nechci abych si musel kupovat zase jiný..... prosím poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tohle je něco super, opravdu nádhera http://img528.imageshack.us/img528/8415/kyotogion10.jpg Jenže těch premium aut neni tolik a když se podíváme na http://img703.imageshack.us/img703/4571/londono.jpg tak se mi chce blejt, horší jak na PSP A nakonec srovnání http://img249.imageshack.us/img249/5002/london2r.jpg Pictures by sparco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 A jeto tady zase.To už tady dlouho nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newmi666 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ahoj kluci jsem tu nový tak snad bych se časem mohl přidat i na jízdy online. Jsem i nový co se týče PS3 hodně jsem hrával na PC závodní hry a teď jsem přesedlal na PS3 proč?Málo času a hodně práce,tak chci jen zpanout a hned hrát a pohodlně. Nicméně mám první dotaz ,ohledně volantu na tuto hru koupil jsem si speed link na rychlo a v menu PS3 funguje což o to,ale jakmile zapnu hru konktétně GT5 nereaguje ,je to tím že by nebyl podporovaný?Není něco ,jak to zprovoznit volant, je novej a nechci abych si musel kupovat zase jiný..... prosím poradíte? spousta zařízení už od nového firmwaru 3.50 je bloklých..já osobně zkoušel dualshock 2 pře redukci od speed-link,co mám na PC,v menu normálka,ale hra bohužel :( sorry,myslím GT5 Prologue..ale u GT5 to nebude jinak.Doporučuju minimálně zainvestovat do Logitechu (Force EX cca.1500,- MOMO 2500,- DFGT 3100,- nebo G25/G27),taková je pravda..Force EX jsem měl 3 roky a nelituju,fční jak na PC,PS2 i PS3..červený Force EX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 A jeto tady zase.To už tady dlouho nebylo GT5 se tímhle zapíše do paměti hráčů tak proč by se o tom nemohlo diskutovat :) mě osobně to taky dost naštvalo... měli tam dát jen těch 200 aut a udělali by líp, nebo se vykašlat na nějakej model poškození a udělat víc aut, stejně je všem jedno jestli tam nějakej model poškození je protože lidi už jsou na GT bez destrukce zvyklí... takhle si akorát pošpinili podle mě jméno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky22 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 děkuji to bude asi tím,asi takhle má cenu kupovat honem rychle volant či tahle pecka se dá i krásně hrát na gamepadu ? Vím real je spíše volant,ale co myslíš ohledně gamepadu? Byl jsem zvyklej na volant,ale zase utrácet se mi taky moc nechce navíc když utrácím za vánoční dárky pro rodinu atd... že.... Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Nevite nekdo kdo je v gt dal nez ja,zda se otevre na testovani testovaci okruh topgearu? Neni totiz nikde... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 A jeto tady zase.To už tady dlouho nebylo Tak to ten rozdil je prisernej. Z toho Peugeotu se mi chce brecet. Vubec nechapu kde vzali odvahu to tam dat a klidne vydat. Gran Turismo 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tohle je něco super, opravdu nádhera http://img528.imageshack.us/img528/8415/kyotogion10.jpgJenže těch premium aut neni tolik a když se podíváme na http://img703.imageshack.us/img703/4571/londono.jpg tak se mi chce blejt, horší jak na PSP A nakonec srovnání http://img249.imageshack.us/img249/5002/london2r.jpg Pictures by sparco SH** tak to nepremiove auto je docela smutny...a ja myslel ze nepremiove auta budou jak normalni v prologue...a premiove budou....jeste lepsi :D jinak je i u tech smelenejch pohled zpoza volantu? jinak fakt nadhernej screen toho swiftu :)....ja uz u Prologue na tuhle obrazovku s tim autem koukal asi 5 min a rikal si ze tohle je fakt grafika konecne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 jenom věcná,ten magazín APEX asi nebude v češtině že ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Myslim ze ne,se je jen v aj...pokud se mylim tak jsem kokot ze jsem si to nekoupil... pokid by nekdo mel link na stazeni jeho scanu,byl bych zavazan... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 po vstupe do open lobby mi GT po par sekundach zamrzne a nasledne musim previest natvrdo vypnutie ps3....robi to niekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajic1977 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Apex- ted jsem v praci rozbalil svoji collectors edici, Apex je v aj manual v cz + 5 pohlednic a pristupovej kod k chrome autum cely za 1655 Kc. V 7:00 zapinam ps3ko + volant dfgt a instaluju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kijikichi Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 nahodou Trofeje tam sou? nevite? jinak ji mam taky uz objednanou a cekam jenom kdy mi dorazi je to proste moje srdcovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Trofeje tam samohřejmě jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 po vstupe do open lobby mi GT po par sekundach zamrzne a nasledne musim previest natvrdo vypnutie ps3....robi to niekomu? Uz jsme o tom mluvili v gt5online sekci v psn,dela to kazdemu,ke to chyba servru...mas to i v novinkach primo ve hre,ze se za to omlouvaj. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Komu gt5 laguje, během hraní (samo jen singl) odpojit PS3 od netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Tak vcera/dnes jsem byl 100% presvedcen ze je to uzo hra,vsechny obavy a litovani se rozplynuly...je to proste stare dobre gt,i se standart autama.Paril jsem do 4:30 a v 7h vstaval na naslechovy praxe...ted tu ve skole sedim,usinam a premyslim v halve co si koupim za auto na musclecar series:D proste se od toho neda odtrhnout,nelituju koupe. PS: AI je lepsi jak v prologu,je to sice vlacek,ale aspon uz nejezdej serazeny za sebou jak driv,ale jsou rostahany a spolu a nebo i se mnou se pekne pretahujou o pozice. PS2:Kaz pustil do sveta to,ze tohle je jen zacatek,ze bude spousty dlc a vylepseni a hlavne i pro online...tak muzeme jen doufat ze gt nabere podoby co nam byla slibovana. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drebb Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 ja jsem se vcera k tomu taky dostal a super, jsem spokojeny, az na to menu, kazda obrazovka jina a musi se v tom proste zoorientovat, jinak zatim nemam moznost hrat na velke tv, ale az se vratim domu tak budu jeste vic nadseny, za me hra 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.