teedy Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Já jsem objednával v pondělí ze shopto.net a dnes ji mám doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Má to jednu obrovskou chybu - od úterý spím cca 4h denne! Povidej mi o tom sakra,taky od utery taky jedu se spankem pod 4h :D a to musim jeste zvladat skolu a praci:D Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 tak jsem si musel v Mazde z bazaru vymenit olej :)) Pak jsem si tam vyhlidl dalsi bazarove auto, ale kdyz uz jsem na nej mel, tak tam nebylo... sakra prace :)) Jinak je to super, me to bavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 no tak to je humus to premium thema desne ale za to APEX je nadherna knizka skoda ze je anglicky:-(( ale stim sem pocital uz dopredu tak ze ta nesklamala za to ty pohledy uz sou nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 někdo tu psal že má apex česky takže kecal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 jo urcite kecal mam to tis ceskou verzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Nejlepší závodní hra všech dob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 no tak to je humus to premium thema desne ale za to APEX je nadherna knizka skoda ze je anglicky:-(( ale stim sem pocital uz dopredu tak ze ta nesklamala za to ty pohledy uz sou nic moc Dej sem prosilm fotky nebo video tojo tematu,premejslel jsem o nem,tal zda jsem opravdu udelal dobre s klasickou verzi a radso usetril. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 pridejte si me do friends, ti kdo budou (zavodi) online, diky. A mimochodem , (pro ty co to nevedi) muzete si krasne nafotit vase oblibene auto a ve hre ho pak pouzit jako obrazek k profilu, navic vase fota muzete sdilet a umoznit prohlizet vasi tvorbu ostatnim lidem ve friendlistu. Krasne jsem si u toho odpocinul, po tom co jsem se na draze vyradil s BMW Concept 1 Series tii jsem si tento vuz nafotil, tak pak mrknete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 to neni potreba ani fotit je to jen napis GT co se strida s cislem 5 na cernem prazdnem pozadi no a pak jen klasika ikony proste hruza clovek myslel ze to bude neco jako pozadi motorstromg treba nebo proste neco takoveho ze tam bude nake auto ale ne jen todle prazdno :-((((( no to si snad delaji predl za schlednuti videa zaplatit 80 korun kde to sme !!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzur Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Lidi co říkáte,mám do toho jít?: http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/1336260/playstation/sony-playstation-3-320gb-gran-turismo-5/ popřípadě http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000122U&Search=playstation&SearchType=1 Mám sice xbox360 ale už mě snad žádná hra nebaví,asi je to věkem,docela se mi stýská po době ps2 kdy jsem hrál gt3...to bylo něco,no a taky dualshocku, tak se ptám,je to pecka?stojí to za to?Po přečtení některých příspěvků jsem na rozpacích jestli do toho jít nebo ne....I když myslím si že by mě gt5 mohlo zabavit na dost dlouho a taky je určitě dobrý pocit mít zas po dlouhé době originálku,člověka by to snad mělo pak bavit víc,má to svoje kouzlo,díky za rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Je to porad stary dobry gt,pokud te bavili minule.dily jako me,tak neni nad cem premyslet. Ty ceny jsou dobry,normalka je 8699. Nevite zda.uz meni venku slibovany patch s upravama online? Dnes(sobota)by mel pry vyjit. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bert007d Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ...právě sosám jakýsi update - 133mega.....snad to bude ono, žádný popis jsem u toho nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 teď jsem to donesl domů a stahovalo to nějaký update,už jenolm instalace a jdu na to ... jinak jak se psalo mohu potvrdit,ten APEX je v angličtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Aha tak fakt kecal nějaký machýrek njn. jinak tady napište nicky na online hraní http://console-forum.net/tema/107983-gran-turismo-5-online-hraci?p=985300#post985300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 O Apexu v češtině tu nepadlo ani slovo, jen Zajíc napsal tohle: Apex je v aj manual v cz Apex je v aj (AJ = Anglický jazyk), manual v cz (čeština). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 tak potvrzuju. Verze 1.02 (133MB) http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-v1-02-update-available-for-download/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Me uz kamarade dosla, sem totalne mimo. Co me nejvic dorazi je ten jejich slogan na roznaskovem aute co tu vzdycky zastavi u nas pred barakem - "Dnes podate, zitra dodame". To mi dokaze zvednout mandle."Dnes podate - nekdy dodame (mozna)" Spiš by tam mělo být napsáno- Dnes podáte, zítra hledáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Ahoj jak se prosím nastavuje kamerka ve hře aby mi fungovalo natáčení hlavy v kokpitu,nějak jsem na to nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejce-CZ Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ono to funguje asi jenom v Time Trialu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Našel už někdo ve hře slibovaný YouTube uploader pro replaye? setik: Jednás e o update serverů, které místo původních 500 000 uživatelů najendou nyný podporují 1 000 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 dneska jak uz tu nekdo psal vysel patch 1.02 , nevim co vse vylepsily , ale co vim , ze urcite multiplayer , uz mi to v lobby nespadlo , zatim ani jednou :) peckovni hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 mohu se ten patch stahnout v pc a nainstalovat v PS3? nebo mohu stahnout rovnou ze hry? jd eme o to ze mam verzi 3,41 a nechci upgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 k cemu ti bude patch kdyz hru s 3.41 stejne nerozjedes...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 http://pictureup.cz/picture/verejny/31763176trial%20mountain%20circuit.jpg :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.