zajic1977 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 O Apexu v češtině tu nepadlo ani slovo, jen Zajíc napsal tohle:Apex je v aj (AJ = Anglický jazyk), manual v cz (čeština). ¨ přesně tak..., mimochodem nevíte někdo jak správně nastavit kameru ps eye, abych použil head tracking? parametry atd. vůbec na to nemůžu přijít. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ono to funguje asi jenom v Time Trialu Pockej,pockej...jak jen v time trialu? Ja si ji kvuli tomu kupuju... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Prosím mam asi problém - hraju prvně GT5 nehrál jsem předchozí díly - mam jen malej počet aut a to už mam lv 10 - a třeba u Dealera mam jen 4x auta od BMW - žádné postupem karíéry nepřibylo...to už dělam asi 4tou licenčí zkoužku, už mam nějaké speciály najetý, ale další auta mi prostě nepřibývají. Další na youtube jsem viděl jak se lidi volně projíždí na trati Top Gear - ale já kromě Special a Licence tu trať nemam přístupnou. Nevíte prosím kdy budu mít víc aut, a jak je to s tou tratí Top Gear? Děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 No nevim jak to je s temi auty,to by me taky zajimalo,ale ta trat od Top Gearu a ostatni trate,az se ti odemknou tak je najdes v Practice a Arcade modu.Ta hra me zacina bavit cim dal tim vic :P poridil jsem si tohle auto(viz obrazek) upravil na 801bhp a co nejlepsi,drzi na ceste jako pribite,neustreluje pokud nepouziju rucni brzdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 setik: A nevíš kdy se ty tratě odemykají? A jak je to s těma autama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 jj ten tuning je super a je dobre, ze jsou ty zavody ruzne rozdelene, ze to tam nevyhravas vsechno s jendnim autem. Timto chci pozdravit Renault a jejich p....e Clio :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Trosku odbocim (omluvam se predem) a prosim o odpoved... Jsou ve hre Gran Turismo 5 Prologue trofeje...? Zacal jsem tuto hru hrat a ani se mi nezobrazuje v seznam vsech her, ktere jsem hral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 nejsou,jinak doporučím stránku : http://www.ps3trophies.org/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 123midur... Vypada to ze auta se uz u prodejcu neodemknou,ale musis sledovat bazar ktery se obmenuje po kazdem zavodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 taky se pripojuju k dotazu, jak odemknout v practise top gear test track? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 měl bych otázku na vás co jste dál,je v těch pozdějších úrovních víc závodů než třeba na Amateur ? a taky by mě zajímalo jestli jsou tam přísnější kritéria k autům ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 MjollniR: A v tom bazaru zůstávají auta i předešlý nebo pokaždý nějaký nový? Třeba: Nissan GT-R...odjedu 5x závodů - a bude tam pořád? Nebo zmizý a bude tam jiné auto/a...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 co jsem zatím vysledoval,tak auta se v bazaru obměňujou,to znamená musíš tam chodit a koukat,až narazíš na nějakej zajímavej kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Ok - hodně by mě zajímalo jak je to s tím Top Gear okruhem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 nevim jak s Top Gear, ale třeba Nürburgring Nordschleife se mi v Arcade a v Practice odemkla až po dokončeným Intermediate levelu ve Special. Myslím, že s Top Gear to bude podobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 JJ top gear se odemkne az po čase ted se mi demknul když sem udělal event na te trati. a ještě dotázek nevíte zda se dá jezdit i online qvalifikace a pak normal zavod. zda se to da nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEvilps3 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 měl bych otázku na vás co jste dál,je v těch pozdějších úrovních víc závodů než třeba na Amateur ? a taky by mě zajímalo jestli jsou tam přísnější kritéria k autům ... Jsem v treti urovni od spoda,a kriteria na auta prisnejsi nejsou...casem pribydou pneu,jinak je vse jak v drivejsich.Zavody taky zatim nepribyly.Ale pocitam ze to bude jako u starsich gt,kde pod jednim podnikem bude treba 10 zavodu a i sampionat...to pak clovek jen tak neodjede,zvlast ten sampionat,kdyz tam neni restat kola...s tu jejich ai,ktera me bez vycitku v zatacce otocila protoze me neregistrovala ve vnitrku zatacky se stal i prvni sampionat clumban cup peklo... A posledni ia licence taky,u te jsem malem prohodil ovladac televizi...vzdy jsem v dduhym kole dotahoval prvniho a ten tretito do me zezadu napalil a nebo prvni bez duvodu zaslapl pred nosem...disqualified...ja zuril,zlata laguna seca s viperem v gt2 :D ta jejich inteligence je fakt nekdy sila. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 nejsou,jinak doporučím stránku : http://www.ps3trophies.org/index.php A co je tohle http://www.ps3trophies.org/game/gran-turismo-5/trophies/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 A posledni ia licence taky,u te jsem malem prohodil ovladac televizi...vzdy jsem v dduhym kole dotahoval prvniho a ten tretito do me zezadu napalil a nebo prvni bez duvodu zaslapl pred nosem...disqualified... Podobný věci se mi stávali v posledníh testu IA licence.Ta pitomá Zonda se tam motala jak nudle v bandě a pak me dost nepochopitelně sestřelovala.Než sem se jí zbavil tak všichni ujížděli.Bylo to pro vztek.Pak sem úpně vypnul kontrolu trakce A mělk jsem rychlejší výjezdy ze zatáček a pak to teprve šlo.Ale ta AI se chová někdy přinejmenším divně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejce-CZ Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 head tracking jsem rozjel jenom v time triallu. Zkoušel jsem to kdekoli, ale jenom tam mi to fungovalo. Navíc to chce mět kameru někde u volantu, nejlíp na něm. Mám ji něco přes metr od ksichta na televizi a moc to nefunguje. Trofeje v prologue nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 mrkněte http://12-champion.webnode.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Ok - hodně by mě zajímalo jak je to s tím Top Gear okruhem... Mám pocit že musíš vyhrát ten první special event na Top Gearu aby se odemkla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 KukiCZ : trofeje do GT 5,ale on se ptal na Prologue ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Jinak kdyz uz se tu resi ty trofeje, tak na KONZOLISTA je mate vypsane pekne v cestine... ;) http://www.konzolista.cz/trophies/onetrophie/?link=gran-turismo-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/konzole/totalni-destrukce-aut-v-gran-turismo-5-dxa-/clanek.A101128_094651_bw-zurnal-konzole_osk.idn Simulátor automobilových závodů Gran Turismo 5 od týmu Polyphony Digital byl v mnoha recenzích podroben kritice za nepříliš dokonalou umělou inteligenci počítačem ovládaných řidičů a chybějící destrukci automobilů. Nyní se ukázalo, že vše je jinak.Úroveň AI řidičů a destrukce se totiž postupně objevuje se stoupajícími levely. Zpočátku, když jste začátečníky, se zdá, že po rozvinuté AI není ani stopy, stejně jako po destrukci. Yamauchi se nechal slyšet "vše přijde" a opravdu přichází. Od levelu 20 se objevuje výrazná destrukce s mírnými vlivy na jízdu automobilu, v okamžiku, kdy dosáhnete levelu 40, destrukce se úplně odemkne a má zcela realistký vliv na řízení vozu. Umělá inteligence projevuje údajně stoupající agresivitu. Yamauchiho záměr byl, aby se hráči postupně mohli naučit automobily dokonale ovládat, než u nich budou mít možnost, lépe řečeno, než se budou muset obávat, že při nárazu do zdi jim z auta zůstane neovladatelná troska. Právě skutečnost, že k odemknutí plné destrukce dochází až později vedla recenzenty k mylné kritice nedostatku destrukce a AI a nižším hodnocením. Zjevně měli hoši hrát déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.