WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 To je pravda :!: Pak nám to už celkem šlo... jenom mě štval lucker Rune :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Na internetu ;) vidis aj to je pravda to by ma nikdy nenapadlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 To víš, to já už od mala :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 uz som sa ku vam pripojoval chlapci a marek: mrkni PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 uz som sa ku vam pripojoval chlapci to je ten problem, over je, byl a bude... nikdy to nebude vyrovnany :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 To je pravda :!:Pak nám to už celkem šlo... jenom mě štval lucker Rune :twisted: hh :D za prvé vám to nešlo :D hráli ste v přesile a prohrávali a jestli myslíš že položíš bombu kde je libo a my to uhlídáme ve dvou navíc jsem hrál s Dieslem který ani neumí defusnout bombu (nic ve zlém)tak si to příště prohodíme chci vidět jak budeš stíhat :D za druhé nejsem lucker,lucker seš ty když mě nedopatřením killneš :D za třetí možná jsem použil trochu nadsázky ale jen malinko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 1. Byli sme 2 (ja a narliza) 2. vyhrávali 3. Jo ste CT tak musíte :D 4. Jsi lucker, já taky 5. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Vsichni jste lamy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Vsichni jste lamy:D hlavne ja, budte radi ze ze me mate aspon fragy. kdykoliv objevite nekoho kdo vyskoci z poza rohu a zacne tancovat tak to bude urcite HanCZ:) ale chtel bych videt vas kdybyste meli nahrano jen 3 hodiny CS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 hlavne ja, budte radi ze ze me mate aspon fragy. kdykoliv objevite nekoho kdo vyskoci z poza rohu a zacne tancovat tak to bude urcite HanCZ:) ale chtel bych videt vas kdybyste meli nahrano jen 3 hodiny CS. když jsem já začínal tak se teda netancoval :D malá rada do začátku zkus hrát nějaké deathmatche na tom se naučíš daleko víc než když umřeš mezi prvníma a čekáš a čekáš a další kolo se to opakuje a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další pak tě to přestane bavit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 když jsem já začínal tak se teda netancoval :D malá rada do začátku zkus hrát nějaké deathmatche na tom se naučíš daleko víc než když umřeš mezi prvníma a čekáš a čekáš a další kolo se to opakuje a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další a další pak tě to přestane bavit :D jasne, vyzkousim kempit, prej to pomaha:) cekat mi nevadi aspon spectatoruju ostatni hrace jak to umej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 jasne, vyzkousim kempit, prej to pomaha:) cekat mi nevadi aspon spectatoruju ostatni hrace jak to umej zkus chodit pomalu kdyz bezis tak dupes jak slon a potom se nediv ze si mrtvej :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 zkus chodit pomalu kdyz bezis tak dupes jak slon a potom se nediv ze si mrtvej :D:D jooo ahaa, tak na tohle sem uplne zapomnel!!! to si musim pamatovat:D uz se tesim az vas vsechny natru8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 jdete zahrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 pise mi neico ze "Your map [maps/de_nuke.bsp]differs from the serwer" EDIT: uz mi to ide vymazal som mapu a nechal si ju stiahnut so serweru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 neviem nikde najst ten update co ste mi radili aby mi isiel chat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 Podte zahraaat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 pls.kde najdem ten update aby mi isiel chat? ja to neviem najst plss. No slava nasiel som to ale este neviem ci to bude fungovat ale pisu ze hej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 zahraje někdo teď ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 ja tam asi mrknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 date nekdo CS pls?? nudim se :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Já du... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 trochu ot ale v anglictine sa pise iba: Witeks' nie Witeks's Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 gg hosi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 díky miku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.