gugoslav Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 gg hosi :) kdyz proti kaprovi (neznam) se nedalo hrat no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 poďte si zahrát. já jsem vás předtim nestihl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Poďte víc lidí a dáme dust2 nebo inferno nebo aztec, prostě takový mapy... c'mon! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 date nekdo tedka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Do ted sme hrali :D nejdriv se koukni , pak se ptej , ale dame az prijde Rix (prej musi sekat travu :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Poďte smažit, jestli tu někdo je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 ja du lasko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Jsem najezenej, a jdu hrát :) :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 gg witeks... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 :D :lol: LOL. co jinýho říct :))) Prostě termix je jiná úroveň.. (cheatování) (joke :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Udelame pak turnaj v Source ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Udelame pak turnaj v Source ne? sourca nehraju... je to hovadina a neda se tam prostrelovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Source má pár lidí,mám ho taky ale abych pravdu řekl 1.6 je 1.6 tím chci říct že je lepší v source mi připadá že místo chození se vznáší a celkově je horší.........grafika pro mě zdaleka není rozhodující sourca nehraju... je to hovadina a neda se tam prostrelovat... da se prostrelovat ale asi mas spatne cheaty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Dáme teď cs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Neda se prostrelovat? De Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Dá :D Ale poď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Jaá? Zahrat jako Source nebo nekdo jiny :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Jaá? Zahrat jako Source nebo nekdo jiny :lol: no táák pojdte zahrát je to tam vecne prazdny pokud nekdo nenapise tak pisu :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 no táák pojdte zahrát je to tam vecne prazdny pokud nekdo nenapise tak pisu :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Září 4, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 sourca nehraju... je to hovadina a neda se tam prostrelovat... Prave naopak, je to nehorazna hovadina v 1.6... Source má pár lidí,mám ho taky ale abych pravdu řekl 1.6 je 1.6 tím chci říct že je lepší v source mi připadá že místo chození se vznáší a celkově je horší.........grafika pro mě zdaleka není rozhodující Celkove je horsi? Ty si asi uplne slepej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Poďte pařit :))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 ja du :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 gg shafticku a nelly101... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 poradte mi prosim me to nejde jako multak :cry:dam connect,favourite add,hodim ip 89.185.242.116:27015 a kdyz chci dat CONNETS tak se to nerosviti a nemuzu na to odpalit :( uz sem trikrat restartoval pc prosim kdybyste vedeli treba v nastaveni nebo tak prosim pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Zkus dát poslední update, jestli nemáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.