f-007 Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Zkus dát poslední update, jestli nemáš...posledni update? a nedali ste mi nahodou spatnou ip? protoze kdyz da na prvni strance ip od narlizi tak mi to jde jinak co jakej update kde ho najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 No normálně non steam update.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 No normálně non steam update.. nechapu to popis mi comam udelat pres tohle sem jeste vetsi lama nez je lama :lol:prosim vubec ale vubec nevim o co se jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 nebo mi nekdo podte pomoct pres icq 357-544-608 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 No já nevim, mě teď nejde ICQ.. ale poďte hrát :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 me to nefacha dam join game a ho.no proste nikam se nepripojim nehraju s nikym pls poradte uz mi de connets ale to potom uz neumim :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 reste to jinde pff xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 sem tam se asi taky objevim :D jo mam steam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 sem rád že se zůčastníš ale tet pojde někdo honem hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Podte si zahrat ;) cakam tam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 co tam tak stojite :D hrajte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 zahrate nekdo pls?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 No já bych šel, jestli mě chceš... abych na tebe moc nelamil :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 pod bude sranda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Ok, du tam... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 nepoznate nejaky 1.6 surf server? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 nepoznate nejaky 1.6 surf server? :D non-steam ne... steam hafo... a surfuju taky rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 ja som zacal pred 2mi dnami surfovat na CSS a dako ma to chytilo :D trochu zmena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 ja som zacal pred 2mi dnami surfovat na CSS a dako ma to chytilo :D trochu zmena :) jj, ja surfuji asi rok, ale posledni dobou hraju vic KZ mapy :) chcu se naucit skocit na smallrock v nuke... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 KZ myslis co? ja som este kedysi hraval aj jump mapy z haluze ale bolo to strasne tazke tak som sa na to vyprdol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 KZ myslis co? ja som este kedysi hraval aj jump mapy z haluze ale bolo to strasne tazke tak som sa na to vyprdol KZ = jump mapy, ale vetsinu si uz dam, jenom ten po*ranej longjump na ten small rock neumim... jinak circlejump atd... jsou v poho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 jdete někdo na Csko gggggggggggggggg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 podte na CS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 Nekdo na CS?? prosiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 omg cheater a ještě se přizná gajdy dobrá práce viz demo EDIT: stojí za schlédnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.