Rune Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 ja chci hrát taky :) mám nonsteam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 hej preco mi neukazuje nic ked nekto pise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 prosim, nesmazavejte mi opet tenhle post.mam Half Life 1 chtel bych hrat taky, hraju to poprve, zadal jsem tam IP adresu a mam tam ten server. ale pise mi to : "you cannot connect to a server running custom game cstrike until you instal custom game" to znamena ze nemam nainstalovanej CS? zadnej ten non-steam sem neinstaloval ani newim co to je. nejdrive to chce update, dam to updatovat a napise mi to " This version of Half-Life is up to date" vite proc nemohu hrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 hej jak mam dat meno console-forum.net | valdoDK jako viem jak zadam meno ale nejde mi tam dat ta medzera medzi ciarkou a consoleforum a medzi ciarkou a valdoDK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 OMFG? nepřečet jsem si druhou stránku, takže můžu jít do :censored: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 teď jsem začal 1.6ku stahovat, nehrál jsem to přes půl roku ale teď bych si to zas rád zahrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Nonesteam :) ratajte so mnou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Hele kdyztak se zapojim az za hodku , taham TW : PGA 08 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 ja tam pridem za 2 minutky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 teď jsem začal 1.6ku stahovat, nehrál jsem to přes půl roku ale teď bych si to zas rád zahrál :) z torrentu sosam CS 1.6+ bots+patch a je to spravne kdyz je to v rar a ma to 300MB? vubec se v tyhle hre nevyznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 jj je to spravne 1.6 non-steam nema vela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Uz som sa radsej odpojil, az taky som bol "dobry" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Uz som sa radsej odpojil, az taky som bol "dobry" :D srabe, tedka hraju skoro sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 nj aj ja som sa musel odpojit aby ste si aspon trocha zahrali :D vkuse umierat to neni zabava co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 som tam prisiel a hned vsetci odisli.. wtf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 nj aj ja som sa musel odpojit aby ste si aspon trocha zahrali :D vkuse umierat to neni zabava co? :D v kuse umírat je ta největší zábava lepší než se honit za výsledkem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 hh to bude prča ten turnaj :) j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 nj aj ja som sa musel odpojit aby ste si aspon trocha zahrali :D vkuse umierat to neni zabava co? :D v kuse umírat je ta největší zábava lepší než se honit za výsledkem ;) btw proč už se nehraje ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 hh to bude prča ten turnaj :) jTo bol tvoj CLAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 To bol tvoj CLAN? ano bejvalej akorat toho van hella nebo jak se jmneoval neznam edit: jdu se zlejskat připíšu další zajemce zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 hlasim se ScH0ll_kIll3r...omfg ScH0ll_kIll3r...Mr. spykE ScH0ll_kIll3r...ScH0ll_kIll3r to za carkama sou nicky pod kteryma hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 joooooooooooooooooooooooo, pripojil jsem se a hlasim se do hry, nick: HanCZ, mam steam Hraju poprve, musim se to naucit, to neznamena abyste me nesetrili, COME GET SOME!!!(by duke nukem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 kdo ma cas at se napoji... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 jáááá .. miniKing aka mK' ... steam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 no tak dnes someste hral na bside dm tak som sa trochu rozohral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.