WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Jdu pařit.. jestli někdo je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Jdu pařit.. jestli někdo je. jj uvidime se tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 dajte mi 15 min. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 lol já lamim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Ja ani nehovorim radsej... kazdy ide het... som sam abo s lamkami (ja som najvacisa) skore 59 - 42 - hanba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 witak co tam sedis. hraj ty de bil :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 neekam si odskocil ale podte nekto hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 jasnacka termix zase vie do ktorej steny strelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 jasnacka termix zase vie do ktorej steny strelit 1, mam dobry sluchatka s slysim i kdyz beret zbran ze zeme... 2, pokazdy lezete na stejny mista... (witesk) 3, dupete... 4, kdybych cheatovat tak si nainstaluju non-steam.. nenecham si zabanovat steama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 myschoo: ty blbče buď sticha měl sem práci :roll: - - - ale jo, je takovej až moc dobrej ten termix.. tjn :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 stojim za stenou a ty do nej zacnes palit.. no comment witeK: chdo do spectators alebo sa odpoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 stojim za stenou a ty do nej zacnes palit.. no commentwiteK: chdo do spectators alebo sa odpoj jasne, ale nez si se schoval za tu stenu tak si treba dupal.. nehrajes nahodou no sound? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 myschoo: ok ;) příště totak udělám.. musel jsem odběhnout od PC a nemoh sem se odpojovat.. - - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 zasrany cheat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 zasrany cheat jasne, mysli si co chces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 áááá ... ja cheata xD :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 nechapem ten server este ide? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 hej pocujte neviem preco ale vobec mi nejde chat v CS proste nevidim co kto pise napise iba ze Cstrike chat all dead alebo neco take ale nenapise co kto pise co mam spravit skusal som uz aj inych counterov a stale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 zkus v options v grafice pomenit co pujde. Mne nešly pismenka Videl jsem jenom c neco jsem pocvakal a jede vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 ale to nebude v tom ja vidim vsetko len ked nekto napise napise iba CT chat all alebo all dead alebo CT a tak proste napise mi iba kto komu pise ale co pise to mi uz neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Je to blbým Updatem :roll: Stáhni si jinej novější myslim že mi to dělal 23b,ale nejsem si jistej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Fajná hra :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 asi sa blbo pytam ale kde najdem ten update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Na internetu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Fajná hra :)))) zas tak fajn nebyla ale ason jsme se s witeksem sehráli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.