Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bulletstorm

ctverec23

Recommended Posts

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ne porad stejnej dashboard-beta na kinect,cislo ted nevim...chtelo to po me znova nastavit profil avatara tad.ale to jsem zrusil a prihlasil se normalne pod svůj profil...cod normalne běhá....fakt nevim ale vsechno jde,mozna si to tahalo jen data pro ten 10 wave...

Jinak flash mam od kanalizatora co byl ten na ap2,5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno hele tak jsem zariskoval a dal update a beha to,konzoli mam flagnutou od assasina a na live nelezu takze jsem to neresil,a ted uz parim :-)

Zajímavé to by, ale znamenalo, že to má asi ten wave 7 to mělo myslím i Fable III ne? Takže stačí mít konzoli upravenou tím návodem co se objevil když vyšel Assasin creed? Ten beta dashbort. Nemám totiž LT+ mám jen upravený dashbord podle toho návodu. Aha takže asi ne vypadáto, že musí být nový flesh LT+ jinak to nepujde.

Odkaz ke komentáři

ABGX http://img20.imageshack.us/img20/8690/bulletb.jpg neni ode me jen prevzato ..........

jo to je ten první vypis jak jsem o nem psal,pak jsem zkusil wave patcher ale jen jsem ho zapl (nevim jestli to muze mit vliv) pak jsem si to rozmyslel a vypalil to takhle,a cca po 10 min.jsem dal novej test abx a vyjel mi vypis v pohode..

Odkaz ke komentáři

ABGX http://img20.imageshack.us/img20/8690/bulletb.jpg neni ode me jen prevzato ..........

Jinak píšou že to má Wave 10 a ze to nechce nabootovat s LT+

Ok a prosím tě co to znamená, že to nechce nabootovat s LT+? Až tak ser v tom nevyznám. Znamenáto, že musíš mít LT+ nebo nemusíš?

Odkaz ke komentáři

Zas psal že má beta dash což v assasinovu byl full update jestli se nepletu ............... a taky proc by pouzival wave patcher s LT+? ale to sou jen moje dohady :)

Nedělal si updaty podle tohodle navodu ? http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup nebo podobnyho?

Odkaz ke komentáři

jo je to ten flash abych rozjel ap 2,5 - ac brotherhood a nfs..takze asi jo...

No slááva konečně jsme se k tomu dopracovali .-) Takže fajn nemáš LT+ jen jsi provedl tenhle návod já ho mám taky a řada lidí taktéž. Takže můžem vesele hrát doufám .-) Hlavně, aby fungolay všechny starší hry když říkáš, že to chtělo update toho se bojím. Hlavně nový Dead Space, ale ten měl wave 6 myslím. A ještě by mě zajímali dojmy ze hry hrál jsem jen demo...takže je to peckka fajn .-))

Odkaz ke komentáři

No slááva konečně jsme se k tomu dopracovali .-) Takže fajn nemáš LT+ jen jsi provedl tenhle návod já ho mám taky a řada lidí taktéž. Takže můžem vesele hrát doufám .-) Hlavně, aby fungolay všechny starší hry když říkáš, že to chtělo update toho se bojím. Hlavně nový Dead Space, ale ten měl wave 6 myslím. A ještě by mě zajímali dojmy ze hry hrál jsem jen demo...takže je to peckka fajn .-))
Já mam pocit že odpovídal na tvůj post a ne na můj ...........
Odkaz ke komentáři

Jo hele v pohode fakt to jde v pohode,black ops normalne funguje...Hra je super,hl.ta grafika (hral jsem jen demo na ps3 ) a tady je to o necem jinym,luxus !!! hl.ten engine,masakr..vypada to jako kdyby to litalo v 60 fps nekecam...zacinate na vesmirny lodi..pak se v modulu vypravis na planetu..mezitim si retrospektivne zahrajes misi kdy hl.hrdina byl ve spec.jednotce a jdes po baraku dolu pomoci nejakej gravitacnich bot...no mazec..me se to zatim libi moc...

Odkaz ke komentáři

Jo hele v pohode fakt to jde v pohode,black ops normalne funguje...Hra je super,hl.ta grafika (hral jsem jen demo na ps3 ) a tady je to o necem jinym,luxus !!! hl.ten engine,masakr..vypada to jako kdyby to litalo v 60 fps nekecam...zacinate na vesmirny lodi..pak se v modulu vypravis na planetu..mezitim si retrospektivne zahrajes misi kdy hl.hrdina byl ve spec.jednotce a jdes po baraku dolu pomoci nejakej gravitacnich bot...no mazec..me se to zatim libi moc...

Kolego prosím tě je tady menší nedorozumeni jestli mas ten novy flesh a nebo jsi udelal jen upravu podle toho navodu ktery tady dal orgilion. Zajímá mě jestli jsis to delal sam a nebo jsi nekam odvezl konzoli k nejakemu flasherovi a ten ti to upravil. Nebo je to podle toho navodu co tady dal odkaz Orgilion mame v tom zmatek

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu