Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bulletstorm

ctverec23

Recommended Posts

Jestli ti jde jen o spuštění této hry , tak můžeš normálně updatovat z DVD . Jelikož máš ještě DB 8955 , tak by jsi mohl ještě využít možnost hraní her s ochranou AP25 podle tohoto postupu :

http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup

Jakmile si ale dáš update ze hry , tak se dostaneš na DB 12611 a když by jsi chtěl hrát hry s AP25 , tak jedině přeflashovat na LT + 1.1 .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Halo se muze jit zahrabat,to je oproti tomuhle propadak pro deti.Je to hodne silna davka killovani,takova nikdy nebyla v fps.Neuveritelne,ale hru nedoporucuji,zapomnel jsem diky ni na na jednu oslavu hehe a paril do rana.Asi bych si mel dat pauzu,uz to nekdo prosel,abych vedel delku hry?Jinak ten spad hry je bych rek moc rychlej,to je asi jedna chybicka a nekdy postavy,jinak 10/10 .

Odkaz ke komentáři

tak se mi stal nemilý bug a hra je totálně nehratelná, ve 2héí kapitole 3 aktu když jste na té lávce u toho jakoby mlýnského kola, které se pak utrhne a máte se zřítit i s lávkou, tak se zřítím :D ishi zůstane viset ve vzduchu :D a já se propadnu až pod dno a padám a padám, nebo si zůstanu viset vesele ve vzduchu a jakoby se houpu :D hraju z HDD, takže problém jasný, odchází mi vypalovačka, chtěl jsem ušetřit a koupil emtec, které mi jinak frčí v poho a teď to mám. super, depka jak prase, asi to rozšlapu a snad se mi uleví :D

EDIT: tak jsem to dvd rozšlapal :D můžu stahovat znova, nebudu zpětně tahat iso, bo nemám záruku, že to pak nevypálím s tím bugem zas. dohráli jste to vklidu? bez problému?

Odkaz ke komentáři

Grrr! Tak jsem si hru vypálil a na konci v 99% se mi to seklo...Nic novýho, ale naštve to když je to v 99%, ale řek sem si že když už je to ke ke konci tak by to nemuselo vadit, a taky nevadilo! Hru jsem začal hrát a vše bez problému až do chvíle, kdy jsem šel na nějaký křeslo když Ishi byl zraněnej, z výbuchu lodě. V tu chvily když Ishi de na to křeslo aby ten druhej ho vylečil tak mi xbox úplně zamrzne, pomohlo jen vypnouti knofliku na konzoli. Tak jsem si hru nainstaloval na HDD a zas! Tak sem si říkal že to bude tím DVDečkem kde se stala v 99% chyba, tak jsem to ISO vypálil na nové dvd, vše ok. 1. verzi hry jsem z HDD smazal a nainstaloval tu novou z 2. DVD, takže by tam ten bug už neměl být, ale omyl, zas se mi seklo!:/ Takže 2 dvd v haj*lu a nejspíš mužu stahovat znova!:/ Máte stejny názor na to, že to mám znovu stahnout nebo máte nějaké rady? Dík!!!

Edit: Mám to popřípadě stáhnout znova od PCMakera? Ta chyba může být v tom ISO a zas bych moch stáhnout vadnou verzi...

Odkaz ke komentáři

Grrr! Tak jsem si hru vypálil a na konci v 99% se mi to seklo...Nic novýho, ale naštve to když je to v 99%, ale řek sem si že když už je to ke ke konci tak by to nemuselo vadit, a taky nevadilo! Hru jsem začal hrát a vše bez problému až do chvíle, kdy jsem šel na nějaký křeslo když Ishi byl zraněnej, z výbuchu lodě. V tu chvily když Ishi de na to křeslo aby ten druhej ho vylečil tak mi xbox úplně zamrzne, pomohlo jen vypnouti knofliku na konzoli. Tak jsem si hru nainstaloval na HDD a zas! Tak sem si říkal že to bude tím DVDečkem kde se stala v 99% chyba, tak jsem to ISO vypálil na nové dvd, vše ok. 1. verzi hry jsem z HDD smazal a nainstaloval tu novou z 2. DVD, takže by tam ten bug už neměl být, ale omyl, zas se mi seklo!:/ Takže 2 dvd v haj*lu a nejspíš mužu stahovat znova!:/ Máte stejny názor na to, že to mám znovu stahnout nebo máte nějaké rady? Dík!!!

Edit: Mám to popřípadě stáhnout znova od PCMakera? Ta chyba může být v tom ISO a zas bych moch stáhnout vadnou verzi...

myslím, že budeš mít stejný problém jako já, vadná vypalovačka. mi to vypálilo bez problému na 100 procent, ale do dvd nevidím, že jo... vadné release v mém případě nepřipadá v úvahu, abgx výpis byl bez problému. stahoval jsem od lukise, a od něj jsem nikdy s ničím problém neměl. po odinstalování z hdd a vyzkoušení jen čistě z dvd byl bug ještě 100x horší a směšnější

Odkaz ke komentáři

Mě to v abgx hodilo toto:

http://img511.imageshack.us/i/beznzvukg.png/

Ale nějak sem to neřešil protože je ta hra nová a navíc něco takovýho mě to psalo i u jinech her ale byly ok...

no píše ti to že video nedává shodu a že je pravděpodobně poškozené - video partition does not match, probably corrupted... stáhni jiný release! jaký jsi vůbec stahoval?

Odkaz ke komentáři

Mě to v abgx hodilo toto:

http://img511.imageshack.us/i/beznzvukg.png/

Ale nějak sem to neřešil protože je ta hra nová a navíc něco takovýho mě to psalo i u jinech her ale byly ok...

Mrkni se jestli máš v options programu abgx zaškrtnutou tuto položku check/fix video padding pak to projet znova na autofix 0, ale nevím jestli to pomůže. Každopádně mě to tolik žlutého nehodilo když jsem to projel ABGXem.

Odkaz ke komentáři

Já to mám vždy na Autofix lvl 3, pak dám vědět...;)

Edit: Položku check/fix video padding sem zašktnutou němel...

Mrkni hlavně na to nastavení check/fix video padding. Zkoušel jsem to i na level 3 a byla tam akorát jedna věta navíc žlutéá, ale pokud jsem to projel na level o tak to bylo ok. Podle mě se ti to muselo nějak poškodit při rozbalování, protože ty žluté věty o špatném videu máš ještě před vypálením takže chyba podle mě u vypalovačky není.

Edit: Fajn tak to znova projet když to máš zaškrtlé a on by měl to video opravit. A pak se mrkni jestli ta žlutá věta o špatném videu zmizela.

Odkaz ke komentáři

U vypalvačky to není na 100%! Jinak tady screen v abgx s stvíma instrikcemi;)

http://www.mypicx.com/02192011/abgx/

Noo tak ted je to správně přesně tak to mám i já :-) Ta jediná žlutá věta co ti zůstala je neškodná. Takže ted to vypal a bude to OK.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu