houba139 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Tak to je mrzuté. Napadlo me jedině nejde zahrát tu kapitolu kde se ti to sekne znovu? To jsi, ale asi zkoušel že? Protože třeba se ten bug uložil spolu s pozicí. Nebo celé znova? Tak sem to zahrál celé znova a to samé...Nezbývamě nic jineho něž to cele znova stahnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxLiveCZ Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 ja mam LTplus ale pri uvodni animaci to kleklne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bronek433 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 zdravim vsechny lidicky mam dotaz mel jsem DB 2.0.9199.0 a pak jsem to updatnul dle navodu na 12416beta viz. zde http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup JEDOU ME HRY JAKO NFS HOT PORSUIT A ASSASIN BROTHERHOOD AP.25 dotaz mam pokud spustim a dam update na DB 12611 jestli me pujdou i tyto hry viz. vise NFS HOT PUSUIT ,ASSASIN BROTHERHOOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 zdravim vsechny lidickymam dotaz mel jsem DB 2.0.9199.0 a pak jsem to updatnul dle navodu na 12416beta viz. zde http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup JEDOU ME HRY JAKO NFS HOT PORSUIT A ASSASIN BROTHERHOOD AP.25 dotaz mam pokud spustim a dam update na DB 12611 jestli me pujdou i tyto hry viz. vise NFS HOT PUSUIT ,ASSASIN BROTHERHOOD Uz to tu je pisane!!! Nepojdu...a vies preco? Lebo tie hry maju AP2.5 a na DB 12611 a vyssom je to detekovatelne. DB Bug to este nejak obisiel, ale uz na vyssie DB je potrebny flash LT+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 trezzor klid když jsou líní vůbec hledat tak neodpovídej... oni se k tomu nakonec dostanou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 tak se stalo to, čeho jsem se nejvíc obával :( zkusil jsem to teda vypálit znova a je to to samé. takže to teda vypalovačkou nebude. no bug jak prase, jak už jsem psal dříve, v 2 kapitole 3 act se mi to při pádu z té plošiny žvejkne v texturách a začnu se pod ně propadávat.. otázka zní, myslíte, že pomůže, když smažu save a pojedu odznova? že se ten save uložil i s tím bugem a proto, pokaždé, když dám restart checkpointu, seknu se na té samé chybě? že prostě smazáním hry z profilu a rozjetí hry odznova pomůže? je to reálné? máte zkušenosti s něčím podobným??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Jestli ten bug nebude tím to http://www.hrej.cz/novinky/2011/02/18/bulletstorm-je-na-torrentech-24038/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 tak se stalo to, čeho jsem se nejvíc obával :( zkusil jsem to teda vypálit znova a je to to samé. takže to teda vypalovačkou nebude. no bug jak prase, jak už jsem psal dříve, v 2 kapitole 3 act se mi to při pádu z té plošiny žvejkne v texturách a začnu se pod ně propadávat.. otázka zní, myslíte, že pomůže, když smažu save a pojedu odznova? že se ten save uložil i s tím bugem a proto, pokaždé, když dám restart checkpointu, seknu se na té samé chybě? že prostě smazáním hry z profilu a rozjetí hry odznova pomůže? je to reálné? máte zkušenosti s něčím podobným??? Jsou už tady lidi co to dohríli, takže chyba musí být někde u tebe zkusil bych to zahrát znova třeba to vyjde. Já sám jsem ve 4 actu a zatím se nic nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Jestli ten bug nebude tím to http://www.hrej.cz/novinky/2011/02/18/bulletstorm-je-na-torrentech-24038/ Jsou lidé co to dohráli. Ale když se podívám na ty screeny dole pod článkem vypadá to mnohem líp než samotná hra. Buď to tak vyretušovali a nebo je to verze pro PC a bude to vypadat líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Jsou už tady lidi co to dohríli, takže chyba musí být někde u tebe zkusil bych to zahrát znova třeba to vyjde. Já sám jsem ve 4 actu a zatím se nic nestalo... no právě, tuhle diskuzi čekuju pořád, ale je i dost lidí, co mají problémy, pár jich tu psalo... navíc, někdo tady dával link a psalo se tam něco o tom, že lidi s LT+ můžou mít problémy. tak nevím, no zkusím to zítra zahrát celou kapitolu odznova a když to bude to samé, smažu save a zkusím to celé odznova, jestli ani to nepomůže tak čekat na PC verzi a jestli nebude podporovat gamepad tak to ani nedohraju, bo místo bitek furt čumět na klávesnici a hledat tlačítka :D se mi fakt nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Jsou lidé co to dohráli. Ale když se podívám na ty screeny dole pod článkem vypadá to mnohem líp než samotná hra. Buď to tak vyretušovali a nebo je to verze pro PC a bude to vypadat líp. nó, píšou že beta, ale nebude to spíše beta na PC? v článku o tom není zmínka, jen přirovnávají s crysis2, který byl beta taky jen na pc, kór nevím, ale na xbox jsem betu taky ještě neviděl, nebo nevím jak to vypadá :D EDIT: tak jsem se dočetl, že ta beta bulletstorm je PC verze, a prý jim uniklo i demo z dragon age 2 :D tak to musí být v EA veselo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 nó, píšou že beta, ale nebude to spíše beta na PC? v článku o tom není zmínka, jen přirovnávají s crysis2, který byl beta taky jen na pc, kór nevím, ale na xbox jsem betu taky ještě neviděl, nebo nevím jak to vypadá :DEDIT: tak jsem se dočetl, že ta beta bulletstorm je PC verze, a prý jim uniklo i demo z dragon age 2 :D tak to musí být v EA veselo :D No je možné, že je to díkyLT+ kdo ví. Ale počkej v tom článku se píše: Respektive beta-code verze hry pro Xbox 360, který je ovšem plně hratelný. Tím myslí ten Bulletstorm tak nevím. Ale oni píšou měsíc a do vydání chybí pár dnů. A verze na xko je vždycky zhruba o týden dřív. No opravdu tam musí mít veselo .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Dohráno,rozhodně to není špatná hra,ale ten konec ........ (Spoiler: nechápu jak oni mohly udělat tu parodii na CoD,když konec Bulletstorm se tomu hodně podobá ....). Jinak hra byla taková jakou jsem jí čekal velice lineární,krátká a především jsem očekával pořadnou hru alá řezník a to se splnilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 No je možné, že je to díkyLT+ kdo ví. Ale počkej v tom článku se píše: Respektive beta-code verze hry pro Xbox 360, který je ovšem plně hratelný. Tím myslí ten Bulletstorm tak nevím. Ale oni píšou měsíc a do vydání chybí pár dnů. A verze na xko je vždycky zhruba o týden dřív. No opravdu tam musí mít veselo .-) asi jsem to přehlíd, ale máš recht, je to tam, že je to verze na xko, ale ten měsíc do vydání je divné. na jedné diskuzi na jiných stránkách jsem zase četl, že je to PC verze, tak jsem trochu hledal na warez a žádnou betu jsem nenašel :D no hru jsem kompletně smazal i se savem a teď řeším, jestli to teda zkusit a nebo ne. u pc to bylo vždycky jednodušší, když jsem měl někde podobný zásek, pohrál jsem si s grafickým nastavením a vždycky mi to vyšlo, ale u xka nevím, snad budu mít štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasx Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Chlapi pročel jsem celé téma a nemám jednoznačnou odpověď někdo psal že jo druhý že né.Otázka mám dosud všechny hry opatchované na wawe3 nevím co mám za flash vše mi takto jede když si dám flash konzole na lt+ pujdou mi ty staré hry i když se bude muset provést update dashe děkuji za odpověď a trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Tak sem kvůli ty hře sprasil 4 DVDečka, teď du na 5. a jestli to nepude tak tu hru budu proklínat!!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Chlapi pročel jsem celé téma a nemám jednoznačnou odpověď někdo psal že jo druhý že né.Otázka mám dosud všechny hry opatchované na wawe3 nevím co mám za flash vše mi takto jede když si dám flash konzole na lt+ pujdou mi ty staré hry i když se bude muset provést update dashe děkuji za odpověď a trpělivost. jj půjdou, neměj strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Tak sem kvůli ty hře sprasil 4 DVDečka, teď du na 5. a jestli to nepude tak tu hru budu proklínat!!!:D můžeš to zkusit, ale stáhni si to odjinud, než předtím, ošetři to v abgx, kompletně smaž i save i z hdd (pokud to z něj hraješ) pak nahrej znova na hdd a začni odznova. a nezapomeň pak napsat jak si dopadl ;) jak dopadneš dobře tak to taky prubnu, teď můj zájem hrát to znova těžce opadl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 To všecko už sem udělal, teď pálím to 5. , uvidíme, ale myslim si že se mi to zase jebne:// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 To všecko už sem udělal, teď pálím to 5. , uvidíme, ale myslim si že se mi to zase jebne:// nééé, to si nemysli! vytvořil bys špatnou karmu! :D je třeba mysleti pozitivně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubus Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Mam problem ukaze se mi hra nainstaluju ji a pak to po mne chce upgrade DB kliknu jes ale po nacitaní naise chy bu a takhle porad dokola nechce upgradovat db Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Mam problem ukaze se mi hra nainstaluju ji a pak to po mne chce upgrade DB kliknu jes ale po nacitaní naise chy bu a takhle porad dokola nechce upgradovat db stáhni si ten update na flashku a updatuj z ní. jinak jsem se konečně dostal, přes ten bug, takže nové vypálení a rozehrání po předešlém smazání úplně odznova POMOHLO! ale hra je stejně zabugovaná jak cip, nevím jestli jste si toho všímali, ale třebas ty svazující miny... vystřelím je letí rovno na hlavu :D a po pár metrech si zvesela uhnou doprava na nejbližší zeď, týpci po zabití třebas zaklíní půlí těla dovnitř zdi, to samé zbraně, nebo si pořitáhnu týpka bičem a ten mnou proletí... nebo jiného shodím z útesu a až padá cca 2 vteřiny tak teprv začne křičet, atd atd, takhle bych mohl psát donekonečna.. a to nemluvím o grafice, vlny vody někdy připomínají spíše geometrické trojúhelníky, no hrůza :D chvála bohu aspoň za to, že to "SNAD" už konečně dohraju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 nééé, to si nemysli! vytvořil bys špatnou karmu! :Dje třeba mysleti pozitivně :D Tak špatnou karmu sem asi fakt vytvořil:D Předtím než sem odcházel na trenink tak sem to dal vypalovat, ale výjměčně na notebook, prorože na PC se mi při vypalování jeblo tak, že PC už ani tu mechaniku nevidí, jako by tam nebyla...Tak sem to dal vypalit na NTB a příjdu domů, NTB vyplej a protože to ntb a má slim mechaniku a já používám IMG burn tak vím, že img burn pří vypalování vždy po 1, částí vypalování vysune a zasune mechaniku, ale jako to může ntb udělat když se to musí udělat ručně?:D A já sem byl prič takže ntb čekal až zavřu mechaniku a bude pokračovat, ale ja sem byl prič a ntb se vybil:D:D. Pak zjistim že nebyl správně zapojenej do záskuvky. Tak sem řek jaký mám asi štěstí že sem z*****l další dvd! Tak sem ntb zapnul a program IMGBurn pokračoval a psal ať tu mechaniku zastrčim, tak sem tam dal to DVD a ono to pokračuje:D:D:D Nevim jestli mě chápete ale prostě mám hrozný štěstí:D Ale jestli potom všem se to zas nějak posere nebo to nepude tak...nevim...:D Edit: Sláva! Mužem bouchat šampaňo!:D Konečně sem to rozjel...To znamená že chyba se stalo při prvním stahování nebo extrahaci, jinej důvod to být nemuže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Kolik to ma vubec kapitol??? ten general sarrano uz me fakt j*be.. Fakt paradni hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohout Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Me to taky neslo vypalit, projel jsem to v abgx a pak vypalil v imgburnu na rychlost 1x na verbatim a uz je to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.