Nemec30 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 tady stahnes OFW http://www.ps3-hacks.com/category/3 a myslim, ze na PSN se tet s nicim nedostanes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 jo to vim ae kdyz vide novy spoof tak ho stahnu v ps3 nainstaluju v pkg a je hotovo..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 melo by, ja spoof neintaloval, ale myslim, ze staci jen to pkg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 jo moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 a zamrzava ti to ja premejslim ze bych udelal vlastni ae bojim se cet sem ze hrozi brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 ja si udelal vlastni a nic nezamrzava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 jo tak taky udelam diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 jo tak taky udelam diky za rady Ten softík na vlastný CFW sa volá Custom Firmware Maker. Nemusíš nič sťahovať, software si OFW 3.55 stiahne sám a následne stačí zvoliť Kmeaw (v roletke) a dať vytvoriť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomch Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 jsem v tomhle nováček tak to bude opravdu hloupá otázka. Můžu pomocí FTP připojení a miltimana kopírovat také data z PS3 do PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 da se rict, ze ano. Filmy, hudbu i fotky muzes vytahnou PS3 jednoduse. Pomoci multiMANa treba rovnou na flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomch Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 OK dík za radu vyzkouším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 tomch - Když připojíš PS3 pomocí FTP k PC přes nějákej file manager, třeba přes Filezillu nebo TC, můžeš pracovat se souborama v PS3 skoro stejně jako se souborama, který máš v počítači. Takže jo, můžeš kopírovat data i z konzole do počítače ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 jo dá pokud mas FW 3.55 popř nižšínávod www.psney.xservers.cz dekuji ....za vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 hele muzu se zeptat co dela spoof 3.60 ja mam CFW 3.55 kmeaw a chtel sem spustit FIGHT NIGHT CHAMPIONS a napsalo mi to ze to vyzaduje firmware 3.56 tak nevim jestli ten spoof pomuze nebo neco jinyho prosim pomocte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 můžes to zkusit a nebo ještě přepsat PARAM.SFO na 3.55 a míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 j a tom mam prepsat v multimanu kdyz se me zepta nebo v pc protoze kdyz sem to prepisoval v multimanu na 3.41 JB tak black screen tak nwm dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek3008 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Ahoj pařani, chci se zeptat. Nevíte, kdy bude jailbreak na verzi 3.56? Nebo dá se PS3 nějak resetnout a dostat zpátky na původní soft 3.41? Dík za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 kdy vyjde CFW na 3.56 nikdo nevi a downgrade na 3.41 neni mozny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba1468626184 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Ahoj tak jsem nahodil CFW 3.55 kmeaw, ale PS me zamrzne po uspesne instalci na vyberu HDMI vystupu kde zvolim ze chci vystup prez HDIM a tim to skonci dal se bohuzel neic nedeje :( nemate pls nejako radu ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 CFW si stahnul nebo udelal v CFW makeru? Zkus v recovery menu dat restore nebo preinstalovat CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba1468626184 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Měl jsem stažený ... přez CFW maker mě nešel vytvořit :( jiank jsem tam dal Ofiko 3.55 a restore a slapalo to .... neměl by nekdo na poslání CFW z makeru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Mám problém - udělal jsem si CFW Kmeaw, nainstaloval multiman, stáhl jsem si Demon's souls a nakopíroval na interní HDD do PS3 (složka GAMES tuším v HDD0). V Multimanovi se mi objeví položka Demon's souls, ale když to chci spustit, zčerná obrazovka a hodí mě to zpět do XMB. Zkoušel jsem i fixpermissions, i select + x, vždy mě to vyhodilo zpět do XMB. Někdo nějaké rady prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 To je dobre. Ted kdyz mas nejakou hru v mechanice, tak misto ni uvidis v menu demons soul a spustis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Aa, moc děkuju... Dlužím ti pivo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Mám ofiko 3.50 a abych řekl pravdu, trochu se bojím tam CFW šoupnout. Než si dodám odvahu, chci se ale zeptat, jestli mi instalací CFW nezmizne databáze nahraných pořadů přes PlayTV. Teoreticky je to jako ofiko update a v tom případě to nemělo vliv, ale takhle nevím, co nastane. Naposledy, když jsem měl ofiko 3.41 a updatnul pouze software pro PlayTv, tak mi Sony vyděračsky oznámilo, že nově nainstalovaný PlayTv nespustím dokud neupdatuju i FW konzole samotné o čemž před updatem PlayTv nepadlo ani slovo. Updatoval jste někdo s použitím CFW, kdo zároveň používáte PlayTv? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.