Nemec30 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 dobře no:D, tak tam kde se moc netočí zboží nebo maj zásoby na měsíce dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Jedine bazar, tam zoženieš isto pod 3.55. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Předem díky za to že mě nebudete urážet ale podle všeho chápu že stejně nové hry tupy battlefield3 nebo COD MW4 stejně na 3.55 nepujndou ze?? jde o to ze tchan ma 3.7 system jak jsme psal a porad po me potrebuje downgrade ale ja nevim jakk mu pomoci ... je to tak ze ten battlefielad a new game na 3.55 nepujdou ?? diky custe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Ne zatim proste novy hry nefungujou na 3.55. Pokud ma 3.70 tak je to smula a nic s tim nenadela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1214 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Nevite jestli je uz PS3 3.55 Custom Firmware Na 3.7 nebo jiny program na piratske hry na 3.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efender Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Tak je neco noveho...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Nie je nič. JFW ešte dolaďujú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilemtell Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 spustil někdo fifu 12, pes 12, uncharted 3 na 3,55?jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 z nových her funguje akorát uncharted 3 a battlefield 3(ještě jdou další ale na to musíš mít prozatim dongle True Blue) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegis Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Zdravím, hledám a pročítám různá témata ale nedaří se mně najít odopvěď na tento problém: Používal jsem 3.41 a openmanager. Nyní jsem se rozhodl přejít na CFW 3.55. Nainstaloval jsem tedy OFW 3.55 následně CFW 3.55 Kweam a nakonec jsem si stáhl do PS3 multimana (update 2.09). V multimanu se mě všechny hry, které jsem používal dříve na 3.41 zobrazují. Když je loadnu tak mě multiman vyhodí zpět do hlavního menu PS3 a dokonce i místo origo BD disku se mi zobrazí naloadovaná hra. ALE jakmile chcu začít hrát hru tak obrazovka zčerná a konec. Nevíte kde je problém? Díky za jakoukoliv pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 vegis: v multimanu je spust tak ze podrzis Select a k nemu jeste X - vrati te to zpet do XMB a pak uz je normalne spustis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 A bude mi battlefield 3 fungovat s interního hdd? stahl jsem ho tady : http://www.forum-warez.info/viewtopic.php?f=417&t=95977 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilemtell Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 je nutné nejdrřív instalovat ofw a potom terprve cfw? nebo muzu rovnou cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Ach jo, kdyby to nebylo hned na začátku psaný... Na jakém FW je možná instalace?Instalace je možná pouze na OFW 3.55. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 zdravim vsechny kdyz chci zkopirovat hry z pc do ps3 mam total comander , v ps3 mam nainstalovany multiman a i ftp server proc mi nechce ukaza moji IP ,?je tam pomlčka :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Lebo nečítaš a nevieš vid. základný užívateľský manuál plus menu multiMana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Neeo:cetl sem to cele tohle tema a moc se z toho dozvedet neda kazdy pise neco jineho atd....nikdo tu jeste nepsal ze mi neukazuje ip tak podle ceho sem to mel zjistit?moc si mi tedy neporadil multimana mam i spusteny a nic zak jaky manual? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Neukazuje se ti IP ani v network settings? Pokud ne tak nejsi připojenej do síťe(jak še připojíš je snad popsanýv manuálu kterej si dostalke konzoli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Neeo:cetl sem to cele tohle tema a moc se z toho dozvedet neda kazdy pise neco jineho atd....nikdo tu jeste nepsal ze mi neukazuje ip tak podle ceho sem to mel zjistit?moc si mi tedy neporadil multimana mam i spusteny a nic zak jaky manual? Základný užívatelský manuál k ps3 a tam sa píše: System Settings--->System Information----> nájdeš aktuálnu IP. Pokiaľ ju tam nemáš zobrazenú treba nastaviť internetové pripojenie znova Settings-->Network Settings-->Internet Connection Settings--->OK---> a zadáš easy a len stláčaš X. Na konci vykonáš test internetového pripojenia. Len som chcel aby si trochu na sebe pracoval a nepýtal sa základné veci ktoré nájdeš v manuále(je to ta knížka ktorá bola v krabici od konzoly). Nastavenie internetu ti musí ísť aj bez multiMana. Apropo v multiMane je to L2+select. Dostaneš sa do základného menu multiMana a dole je IP. Ešte jedna vec aby si vedel, že mi toto nie je až tak jedno. Vždy, keď sem niekto pridá podobný post ako ty, zoberiem múdru knižku a tú cestu ako sa dostať na pripojenie a nastaviť opíšem. Už som to snáď robil 100x tak,že si to pamätám aj bez nej, ale základné veci je dobré vždy preopakovať. Preto každému nováčikovi odporučím najprv manuál. Každý by chcel hneď pirátiť, ale nezoberie do ruky ani šabľu a vykašle sa aj na vlajku. A to ešte nehovorím o lodi o ktorej nevie nič a čuduje sa, že existuje aj podpalubie. To len také malé prirovnanie toho, čo tu čítam denno denne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 jo v pohode chapu te nejak se mi to podarilo uz tu ip zobrazit daval sem test atd..test a ukaze mi ji ale zadam ip i nazev relace v total comanderu na ps3 a nespoji se mi porad pise pripojeni se nezdarilo zkousel sem vypnout i firewall a nic ip pisu dobre kde muzu delat jeste chybu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 ted sem zkusil dat i ftp blackbox 1.2 a nejde mi ovevit pise mi an error occurred during the start operation 800295819 do vyhledavace sem to daval a nic mi to tu nenajde tak sem zvedavy kdo mi zas rekne ze to tu je 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Blackbox1.2 nefunguje s novým multiManom. A načo by, veď mM aj Gaia majú v sebe ftp server implementovaný. Nastavenie total commandera je jednoduché. Tu je jeden manuál, ale bez obrázkov http://www.ps3haxcz.com/viewtopic.php?f=4&t=21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 neeo:to nefunguje no vymazal jsem ho dneska jak sjem dal kabel do ps3 tak mi to pridelilo jinou ip nevim jakto zkusim to pres total cm a jedelo to uz 5-5-6mb melo by to jit rcyhlejsi,?sem cetl ze nekomu to jede 25-30mb router nemam zadny pouzil jsem program x link pokud to jde nejak zrchlit byl bych spokojeny apson jedna hrauz uspesne spustena sem zvedavy kdy problemy s hrama zacnou ,:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Preto používam FileZillu a nie TC. Lepšie sa v tom orientuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Kuci co PS2 game na CFW 3,55 kmeaw rad bych si zahral downhill dominaton;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.