Nemec30 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 nic novyho, pouze na 60GB FATKách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 no zrovna tu verzi mam ale nevim jak to sprovoznit origo PS2 me to cte bez problemu ale nemuzu sprovoznit uz zminovany downhill ve formatu ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 můžeš zkusit tohle http://www.ps3hax.net/2010/12/multiman-01-11-05-updated-added-experimental-ps2-backup-support/ , jinak o ničem dalším nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 ouk vyskousim dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Zdar lidi. Uspěšně jsem nahodil 3.55CFW a měl bych pár lamovských dotazů.Určitě se to už někde řešilo ale z toho co jsem četl,jsem nepochopil. 1. mám zálohu hry která vyžaduje FW 3.56 , mám k ní stažený eboot 3.55,ale nevím co a kam nakopírovat aby to jelo.Poučtím to z usb přes Gaia 2.07 ,ale nejdeto.Zaseknu se vždy na hlášce,že musím upgradovat...... 2. Udělal jsem si z BD zálohu hry v PS3 přes Gaia ale teď když chci uvolnit místo na HDD tak nevím kde tu gamesu mám hledat, abych si ji mohl skopnout na externí disk.Ve složce HDD0 na PS3 je hodně složek a nevím v které to je? Díky za radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 aby ti to nehlásilo o update, musíš nakopírovat ten patch... většinou to je EBOOT.BIN který najdeš v PS3_GAME\USRDIR(a přepíšeš ho tim patchem) potom ještě musíš upravit PARAM.SFO který je v PS3_GAME. Otevřeš ho v notepadu a najdeš tam číslo FW který ti to hlásí(třeba 3.56) a přepíšeš ho na 3.55. Dej si ale poroz ať přepíšeš pouze to číslo, pokud si chceš bejt na 100% jistej tak to otevří v nějakým hex editoru. hry jsou na interním HDD v dev_hdd0\GAMES(může to být i GAMEZ, BDRIPS). Gaia by ale měla podporovat překopírování z interního na externí bezproblému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 díku,jdu na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 A ještě jeden dotázek něco jede a něco mi píše corrupted data postup stejný(download game,eboot,přepsany param) výsledek různý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 corrupted data to píše kde? když hru načteš tak v XMB ti to napíše corrupted? nejspíš to je špatně upravenej PARAM.SFO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 píše to přímo v menu PS3. je tam obrázek s CD a nápis corr...... a gamesa samozřejmě nejde. V gaia mi gamesu vidí a načte.Když ji chci pustit tak to nejde. v param jsem jen přepsal 3.56 na 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 jj, ale nejspíš se to přes poznámkový blok uložilo špatně, pošli mi ten originální PARAM.SFO do PM a já ti ho upravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Tak jsem asi LAMA protože se mi do PM nepovedlo vložit soubor??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffedrin Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 prosim o nalehavy dotaz.. Kdyz mam hacklou PS3 s firmwarem 3.55 pujdou mi vsechny hry a nebo ty novejsi chtej novy firmware?? Popřípadě co se s tim da delat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 no hry cca od června 2011 už chtějí větší FW. v tuhle chvíli je možné pouze koupit TrueBlue dongle aby si je spustil na CFW(cena 60$) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korovan Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 CS chcel by som sa opytat ci by som si mohol ps3 vo verzii 4.11 dat na nizsiu (3.55) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 jo je, pokud je základní FW konzole(ten co byl v konzoli při rozbalení) nižší nebo roven 3.55 tak to jde přeflashovat pomocí ProgSkeet nebo E3 flasheru. Zahrnuje to ale rozebrání a připojení flasheru na základní desku PS3 takže stratíš záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korovan Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 dik............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korovan Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Cs nepoznate niekoho co flashuje ps3 v Ziline, knm, Cadci alebo Martine ?????s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crown Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Zdravím chtěl bych se zeptat proč není cfw víc než 3.55 ? :-) docela mě to zajímá a taky jestli někdy CFW 4.00+ bude :-) mod děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 No, na první otázku jsou možné dvě odpovědi. 1) Nový CFW je, ale lidi se ho bojí vydat, aby neměli problémy se Sony. Je fakt, že firma je docela tvrdá k těmto věcem a málokdo touží po soudním sporu. Zse na druhou stranu, dělají se i horší věci. IMO téhle teorii moc nevěřím. 2) Nový CFW prostě není. Při podobných záležitostech se hledá nějaká slabina systému, ať už v softwaru, nebo hardwaru. Pokud se nenajde, tak CFW nebude. A je samozřejmé, že firma také prohlíží weby a pokud se někde objeví zpráva o chybě, podívají se na ní a v updatu se ji snaží opravit. Kdy vyjde (a zda vůbec vyjde) nový CFW je spíš otázka na cikánku s křišťálovou koulí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carbonsolid Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli ma někdo zkušenosti s tímto http://www.alienmode.cz/cs/catalog/e3_flasher_esata_ps3_in_5 mam PS3 320 gb FW 3,72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 fw 3.72 tam byl už když si konzoli vybalil nebo si tam mel už někdy předtím fw mensi jak 3.55? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carbonsolid Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Měl jsem to tam když jsem ji vybalil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 tak to tě zklamu, tuhle konzoli nedowngraduješ.... ještě jen pro zajímavost se koukni jestli už nemáš typ CECH-3004 ten už má i předělaný věci ve flashi takže pokud nevyjde novej CFW tak nic nezmůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carbonsolid Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 mam cech 3004b A co e3 flasherhttp://www.alienmode.cz/cs/catalog/e3_flasher_esata_ps3_in_5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.