mateto Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 jéé tak to asi bude těma ebootama jak se instalujou nebo co se s němi dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 poslu ti pm ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 eboot mám ve stažené hře v tom souboru BLESxxxxx a stejně to nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 dáváš ho tam dobře? EBOOT se musí dát tam kde se správně nachází... BLESXXXXXX/PS3_GAME/USRDIR do tý složky dej ten EBOOT co sis stáhnul a přepiš ten origo co tam je(možná si jen předtim ten origo eboot zálohuj někam vedle) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 EBOOT mám v tý složce usrdir ale nic jsem nepřepisoval byl tam už jak sem si to stáhnul... to bych si měl stáhnout někde jinde jinej a dát ho tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 radši řekni přesný názvy her jinak se nehnem z místa. každá hra je na tom jinak a nějaký potřebujou patchnout, nějaký ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 tak zkoušel jsem portroyale 3 a shift 2 a obojí mi to hlásí tu samou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 tak to je jasný, Port Royale 3 ti nejde protože ne něj ještě nevyšel patch(kdy vyjde se nejptej, to nikdo neví). Na shift 2 patch existuje takže stačí ho stáhnout a přepsat eboot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 ok díky jdu to zkusit :) jestli to pude máš muj velkej dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 Ahoj pujde na PS3 fw 3:72 udělat JB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 nepůjde... pouze 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 ok díky .a ňák se dostat na tu 3.55 asi nejde že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 hardware flaher... musí se splnit pár podmínek(nesmí to být verze CECH-3k a minimální FW musí být mín než 3.55), pak se musí sehnat flasher (asi 2000,-) rozebrat konzole, přeflashovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 aha takze nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Zdravím, tak jsem nahrál stažený eboot do hry ale pokaždé když jí chci zapnout tak ps3 zamrzne :( nevíte někdo čím by to mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KalimBrno Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Zdravím, mám ps3 s 3.55 kmeaw. Chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaká možnost jak zamezit případnému nechtěnému update FW console?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 jmenuje se to "spoof", nainstaluješ to a konzole se pak tváří že má FW takovej jako je ten spoof. hlavně si nemysli že ti to povolí přístup na PSN, v settings budeš mít třeba tu verzi 4.21 ale ve skutečnosti to bude furt 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KalimBrno Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 jmenuje se to "spoof", nainstaluješ to a konzole se pak tváří že má FW takovej jako je ten spoof. hlavně si nemysli že ti to povolí přístup na PSN, v settings budeš mít třeba tu verzi 4.21 ale ve skutečnosti to bude furt 3.55 Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
u2men Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 mám CECH2504B slim PS3 320GB - fw 4.25 jde downgradovat na 3.55 a poté nainstalovat CFW na tento PS3? po instalaci CFW už mi stačí jen nějaký manažer a můžu hrát hry z HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klip Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Zdravim mám 3.55 kmeaw s SEN enablerem. Chci si zahrát online hru FIFA 11. Mám originál disk, použil jsem registrační číslo pro on-line hraní vše OK, ale nejde mi stáhnout "online pass library path" z PNS. Vždy mi to hodí chybu 80029780. Nevím kde je problém. Poradí někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALFo Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Caute, mam prosbu o pomoc. Momentalne mam v PS3 Slim CFW 3.41. Chcel by som to cele updatnut na 3.55, ale ako ? Mam tam najskor hodit OFW 3.41 (cez recovery?) potom urobit update na OFW 3.55 a potom nahrat CFW 3.55 (Kmeaw?) ? Vsetky updaty mam robit cez recovvery? A este otazka, ma niekto sajnu aky velky HDD PS akceptuje ? Chcel by som este aj HDD zvacsit, len netusim v ktorej faze updatov je to mozne urobit... Mam dva 2,5" WD Black 500GB tak som si myslel ze jeden by som mohol fuknut do PS3 :-) Mate niekto aj aktualny odkaz na stiahnutie OFW 3.55 a aj Kmeaw 3.55 ? Podla toho co som cital je asi Kmeaw najvhodnejsi, ci ? DIKY moc za nejake rady popripadne info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 máš CFW 3.41 nebo furt používáš Jailbreak na donglu? jestli máš jailbreak tak můžeš rovnou nainstalovat OFW 3.55, stačí konzoli spustit bez donglu v USB portu, aby konzole naběhla normálně. Pak nainstaluješ CFW 3.55 a update můžeš udělat i z XMB. jestli máš ty HDDčka 500Gb tak bys neměl mít problem je to PS3 napasovat. OFW 3.55 máš tady http://www.ps3devwiki.com/wiki/3.55_CEX na kmeawa tet odkaz nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALFo Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Kua to bola rychlost :-) DAKUJEM ! :-) Pouzivam 3.41 uz bez dongle, s nejakym Hermes Payloaderom, ale to uz su 2 roky co som sa s tym naposledy zaoberal, som to teraz pred sviatkami vytiahol zo skrine, zeby som zabavil trosku decka :-) Este raz diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.usti Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Neztratím tím záruku při případné reklamaci??thx 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 záruku neztrácíš, stejně když jim to tam pošleš tak bud bude konzole ve stavu kdy tam nainstaluješ OFW nebo ve stavu kdy ji nezapneš a v servise dávaj kus za kus a neřeší co v ní je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.