Jonny Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 zdravím chci se zeptat, možná to sem nepatří to nevím, prozatím používám JB 3.41, vše mi funguje jak má, má cenu přecházet na Kmeav CFW, prostě jestli mě bude fungovat vše tak jako teď, já vidím jedinou výhodu a to je fungující PSN, ale online mě nezajímá. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 zdravím chci se zeptat, možná to sem nepatří to nevím, prozatím používám JB 3.41, vše mi funguje jak má, má cenu přecházet na Kmeav CFW, prostě jestli mě bude fungovat vše tak jako teď, já vidím jedinou výhodu a to je fungující PSN, ale online mě nezajímá. Díky za odpověď No ja som včera prešiel na Kmeaw. Mal som 3,41 a ako JB som používal Teensy 1.0. Rozdiel je taký že už viac nemusíš blokovať 1 USB port a šokovou terapiou spúštať PS vyťahovaním kábla alebo prepínaním spínača. Kludne PS3 môže byť v pohotovostnom režime, v mechanike môžeš mať BR disk a zapínať sa môže cez PS button. Proste pohodlnosť :).. Všetky hry ktoré sú na FW 3.55 sú normálne spustitelné nemusíš riešiť žiadne upravené Eboot súbory alebo niečo podobne. Druhá výhoda je ako spomínaš PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 No já jsem si Waninkokem oddělal moji milovanou 4 roky starou PStrojku,ihned po instalaci se mi vypla a byl YLOD. Teď mam objednanou novou slimku a taky se rozhoduju jestli necham JB nebo CFW,už z toho mam docela respekt (a to je nejspíš dobře) ale co takhle čtu tak Kmeaw se zdá docela bezpečný co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 No ja som včera prešiel na Kmeaw. Mal som 3,41 a ako JB som používal Teensy 1.0. Rozdiel je taký že už viac nemusíš blokovať 1 USB port a šokovou terapiou spúštať PS vyťahovaním kábla alebo prepínaním spínača. Kludne PS3 môže byť v pohotovostnom režime, v mechanike môžeš mať BR disk a zapínať sa môže cez PS button. Proste pohodlnosť :).. Všetky hry ktoré sú na FW 3.55 sú normálne spustitelné nemusíš riešiť žiadne upravené Eboot súbory alebo niečo podobne. Druhá výhoda je ako spomínaš PSN. díky a ještě se chci zeptat zda fungujou hry jak přes externí tak přes interní HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMaroStyle Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Asi neexistuje nějaky program at uz na MAC nebo Windows ktery bych spustil, otevrel jsem si v nem OFW 3.55 a projel ho tim programem + pozapinal povypinal veci ktere by bylo treba na odemknuti toho software pro hrani stazenych her a instalovani HomeBrew aplikaci že?? Něco jak PWNage Tool for iPhone. Nějak Unlock soft pro 3.55 abych si vytvořil vlastní CFW 3.55. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 mam zajimavej poznatek. Z netu jsem stahl hotovej Kmeaw a jelikoz to stale zamrzalo, vratil jsem tam Waninkoka. Sice slapal, zamrzal asi tak 2x denne, ale z duvodu velkych problemu s instalaci PKG homebrew, jsem si rekl, ze zkusim znovu Kmeawa. Tak jsem si ale udelal vlastni CFW Kmeaw pres automaticky program firmware maker v1.1, velmi jednoduche pouhym 2x kliknutim a mate hotovo...vse si stahne z netu sam. Tenhle vytvoreny Kmeaw jsem vrazil na PS3 a verte ci ne, 2 dny temer nepretrzite to slape bez zavahani... ani jeden zamrz..proste 100% funkcnost ! Mam pocit, ze neni verze CFW jako verze !!! Mozna pri tvorbach v ruznych programech, dochazi k nejakemu mismasi Tu hore to ganyb napísal. A nižšie je odkaz na stiahnutie aplikácie. Avšak neviem či je to zrovna odpoveď na tvoju otázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 díky a ještě se chci zeptat zda fungujou hry jak přes externí tak přes interní HDD Všetky hry ktoré mám na internom HDD idú skvelo. Ext. HDD skusim večer keď sa vrátim z práce a dám vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 díky, ale už nemusíš risknul sem to a nainstaloval, teď to zkouším jdou mi jak int. tak ext. jen mi zatím mi nejde akorát ninja gaiden sigma 2 na interním Jako není špatnej ten cwf, ale docela lituju, že sem ho tam dal se to pořád jen zasekává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 No já jsem si Waninkokem oddělal moji milovanou 4 roky starou PStrojku,ihned po instalaci se mi vypla a byl YLOD. Teď mam objednanou novou slimku a taky se rozhoduju jestli necham JB nebo CFW,už z toho mam docela respekt (a to je nejspíš dobře) ale co takhle čtu tak Kmeaw se zdá docela bezpečný co? pokud jsi mel brick, tak to se ani nepoustej do Kmeawa i kdyz je bezpecny. Jak se pise, brick je v lidech :D.... pokud pozorne nectou nez se do neceho pusti, konci to brickem. Doufam, ze nam tu vsem popises, jak jsi bricku dosahl... vazne nas to zajima. Instaloval jsi to na Geohota?... nezjistil jsi predem na 100% ze Tvoje PS3 nepatri do kategorie konzoli, kde dochazi k bricku?.... povidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 pokud jsi mel brick, tak to se ani nepoustej do Kmeawa i kdyz je bezpecny. Jak se pise, brick je v lidech :D.... pokud pozorne nectou nez se do neceho pusti, konci to brickem. Doufam, ze nam tu vsem popises, jak jsi bricku dosahl... vazne nas to zajima. Instaloval jsi to na Geohota?... nezjistil jsi predem na 100% ze Tvoje PS3 nepatri do kategorie konzoli, kde dochazi k bricku?.... povidej taky je dostm ožný že je to blbá náhoda xD YLOD se prostě tu a tam těm plejnům stane mě se stal před rokem když sem hrál nějakou hru.....Míglovi se stal YLOD zrovna když instaloval CFW xD .. pokud to o čem mluví je skutrečně YLOD protože Brick neni to samé co YLOD...brick se dá zapomocí recovery přece řešit ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez_cz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 zdar. mám dotaz. Pokud jsem si nainstaloval Kmeaw CFW 3.55 a teď bych chtěl zase hrát online, mám nainstalovat zase OFW 3.55, nebo se mohu přihlásit na psn i s CFW 3.55? A ještě jestli mi můžete poradit nějaký link na hry. Já chrochtám GT5 a rychlost 50kB/s je opravdu běh na dlouhou trať. A jinak respect k těm borcům, co tuto záležitost mají perfektně zmáknutou. Díkec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak jsem nainstaloval KMEAW 3.55 a potom me neslo pustit ani openmanazer ani multiman co jsem uz mel instalovany z 3.41 JB , tak jsem nainstaloval nejnovejsi Gaia, ten uz pustim ale pri spusteni hry to hodi chybu 80028f14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 zdar. mám dotaz. Pokud jsem si nainstaloval Kmeaw CFW 3.55 a teď bych chtěl zase hrát online, mám nainstalovat zase OFW 3.55, nebo se mohu přihlásit na psn i s CFW 3.55? A ještě jestli mi můžete poradit nějaký link na hry. Já chrochtám GT5 a rychlost 50kB/s je opravdu běh na dlouhou trať. A jinak respect k těm borcům, co tuto záležitost mají perfektně zmáknutou. Díkec. vzdyt s tim muzes na PSN vsude to tu je napsany to je hruza to furt opakovat......Linky zaplat si ucet na Loadfiles a stahuj od pcmakera zde na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Tak ted jsem nainstaloval posledni Multiman a to samy, a kdyz najedu na ikonku /app_home/PS3_GAME/ tak se taky nic nezobrazi...... AHA, tak zmena....... vlozil jsem BD a uz to jede... ale....... vybral jsem poprve Assasins Creed II a to me nacita, ale kdyz vyberu jinaci hru, tak mam porad Assasins :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 mam zajimavej poznatek. Z netu jsem stahl hotovej Kmeaw a jelikoz to stale zamrzalo, vratil jsem tam Waninkoka. Sice slapal, zamrzal asi tak 2x denne, ale z duvodu velkych problemu s instalaci PKG homebrew, jsem si rekl, ze zkusim znovu Kmeawa. Tak jsem si ale udelal vlastni CFW Kmeaw pres automaticky program firmware maker v1.1, velmi jednoduche pouhym 2x kliknutim a mate hotovo...vse si stahne z netu sam. Tenhle vytvoreny Kmeaw jsem vrazil na PS3 a verte ci ne, 2 dny temer nepretrzite to slape bez zavahani... ani jeden zamrz..proste 100% funkcnost ! Mam pocit, ze neni verze CFW jako verze !!! Mozna pri tvorbach v ruznych programech, dochazi k nejakemu mismasi nainstaloval sem si taky vlastní CFW a jede to daleko líp než ten který je na 1. stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 tak ja uz jsem to vyresil, ale treba Burnout mi nejde a pise az ve hre incorect file nebo tak neco, ale to asi bude ebootem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 zkus smazat instalaci, mě to u hodně her pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 sakra pozde :))) prave jsem to smazal z disku a stahuju EUR verzi :)))) vsiml jsem si ze jsem mel NTSC Hry ktery jsem zkousel po prechodu z 3.41 na 3.55 Funguje : EyePet MOVE Edition - pri zapinani se to sekne (Uz jede, potreba vsechno odinstalovat) - Interni disk Little Big Planet II - Externi disk Sports Champions - Externi disk Assasins Creed II - Externi disk Create - Externi disk Mafia II - Externi disk Nejde : Beat Sketch - neslo teda ani predtim, po spusteni to zkoci do XMB Jeste budu zkouset co mam na disku (stahuju): Burnout Paradise The Ultimate Box - stahuju Tiger Woods PGA Tour 2011 MOVE - stahuju Virtual Tennis 2009 - stahuju God of War® III Hannah Montana The Movie SONIC THE HEDGEHOG Mortal Kombat vs. DC Universe The Club PAIN Start the Party! The Shoot Racket Sports MotoGP 09/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 nainstaloval sem si taky vlastní CFW a jede to daleko líp než ten který je na 1. stránce to je parada, asi na tom vazne neco bude ! Me to taky ted slape perfektne. Pokud nekomu zamrza Kmeaw, zkuste si taky vyrobit vlatnima rukama CFW... pres tento program... stahnete jednim tlacitkem OFW a pak jen navolite, jaky CFW chcete vyrobit..pochopi i uplny amater http://www.multiupload.com/35WDV016IW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 a v tom programu jako vybrat treba ze chci vytvorit Kmeaw a to potom nahodim ... a nebude to to samy , to co je na stazeni ??? Ma to uplne identickou velikost jako FW , ktery je stazeny z netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 vyřešeno, chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 delit ji musis pouze kdyz je v te hre velky soubory, potom musis na PC rozdelit a nahrat na disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Potvrzuju co napsal ganyb. Kmeaw pořád zamrzal a poškozoval soubory, ale takhle vyrobená verze "zatím" jede v pohodě. Vážně zajímavé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Jakym způsobem Kmeaw zamrzal a poškozoval soubory ? Já na Kmeaw mydlim Dead Space 2 a bez problémů, jaké soubory poškozoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMaroStyle Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Potvrzuju co napsal ganyb. Kmeaw pořád zamrzal a poškozoval soubory, ale takhle vyrobená verze "zatím" jede v pohodě. Vážně zajímavé :) A to jsi projel Firmware Maker 1.2b?? Original FM nebo uz hotovy Kmaew FirmWare jsi projel tim programem?? Protože taky: http://psgroove.com/content.php?683-Custom-Firmware-Maker-v1.2b-Released vetšina píše v diskuzi dole že to je kničemu že hrozí Brick ať tam daji raději Kmaew CFW přimo než přes toten program :D ježiš ja už bych chtěl prostě něco srozumitelně pochopit, nahrat tam 100% funkčni FM a už se s tim nezabyvat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.