Nemec30 Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 no myslim že někde by se našel, ale určitě bys to musel řešit jen s CFW 3.55, nejnovější CFW 4.21/4.30 udělat vlastní přes nějakej program nejde, jsou jen ty co udělali Rogero, Rebug a další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 wow tak to je dobry vedet, celkem mazec... ja jen synchronizuju trojefe, zatim mam 3.55 s psn enablerem a oky.. celkem bych rad videl co vse shromazdujou za info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 tak tady je kus chatu kde je napsaná většina toho co PS3 dává Sony(anglicky) http://www.vg247.com/2011/04/27/supposed-hacker-chat-logs-reveal-stunning-psn-security-lapses/ , je to sice už rok starý ještě předtim než SONY celou PSN sít předělala po letním měsíčním výpadku, ale pochybuju že se věci který monitorovali změnili, spíš začli monitorovat ještě víc po tom útoku na jejich servery. jediný co asi opravili je že už neposílaj informace o kreditnách kartách přes nešifrovaný text :D. další věci by se určitě dali dohledat na http://www.ps3devwiki.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 ediný co asi opravili je že už neposílaj informace o kreditnách kartách přes nešifrovaný text To ve skutečnosti neposílali nikdy, jak je nakonec napsáno i v tom chatu (a v debatě). Více zde: http://arstechnica.com/gaming/2011/02/report-psn-hacked-showing-stunning-lack-of-credit-card-security/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas1222 Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 A právě proto budu spoléhat na CFW rogero 4.31 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Nemec30: hodne zajimavy čtení.. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra-banov Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Ahoj, našel jsem na netu stránku s downgrade z jakékoliv verze fw na 3.55: http://ps3jbhax.wordpress.com/2012/11/01/ps3-4-31-downgrade-to-3-55-released/ otázka: zkoušel to už někdo? Není to nejaký podvrh? Píšou že to lze i bez E3Flashera.... Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janys788 Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Zdravím, zkoušel někdo downgrade podle tohoto návodu? http://ps3haxblogs.wordpress.com/2012/06/28/ps3-4-11-downgrade-to-3-55-released/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaimeCrook Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Zdravím, Máte někdo zkušenost tady s tímto návodem na downgrade pomoci USB flash ? http://ps3haxblogs.wordpress.com/2012/06/28/ps3-4-11-downgrade-to-3-55-released/ celkem by mě zajímalo jestli je tento postup funkční, protože jsem o něm nikde předtím neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Takže čus lidi .. Obracím se na Vás s několika dotazy ohledně tohoto JailBreaku nebo cože to vlastně je :D.. PS3 Mám pár dní takže nečekejte že o něm vím nějaké neobvyklé věci. ok 1. Takže tento JB slouží k hraní stažených her ? chápu to dobře? 2. Mám PS3 Super slim na verzi 4.31 - dá se to jailbreaknout ? :D 3. Toto video (http://www.youtube.com/watch?v=t0CbcZKxg_k) Můžete se podívat do popisu toho videa jestli bych to podle toho udělal? myslím tím jestli to není nějaký podvod nebo tak. 4. Můžu nějak ¨ten Flash¨ vypnout a hrát koupené hry po netu? 5. Můžete doporučit stránku na stahování her? (Ani nevím jaký formát her se nahrává :D na WII to bylo ISO .. takže nevím co je tu) 6. Můžu ten Flash odstranit navždy z konzole? Kdybych chtěl PS3 třeba prodávat :D Prosím o pročtení a co nejrychleji odpověď.. Předem díky a omlouvám se za případné nedostatky.. já se v PS3 fakt moc nevyznám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Video je fake a jailbreak ani CFW na PS3superslim neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek3008 Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Ahoj, ono se to nemusí už dělat přes Jailbreak atd.. 4.30 lze v poho hacknout normál softem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 jak jak jak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 OFW nejde, existuje CFW 4.30(rogero a další), ale ten musíš instalovat na OFW/CFW 3.55. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 (upraveno) Česky prosím :D /edit: Furt to Super slim nejde něják Flashnout nebo tak něco ? :( Kdyžtak prosím nějaký tutoriál :D Upraveno Leden 5, 2013 uživatelem Vasilko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas1222 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Vasilko: Zkrátka jak to napsal Nemec30 vysvětlím ti to tak: CFW = custom firmware ten upravený, který můžeš nainstalovat na OFW do verze 3.55 (pak jedině downgrade na OFW 3.55 a pak nainstalovat CFW) OFW = official firmware ten oficiálně vydaný od sony, který můžeš kdykoliv updatovat v system update teď je nejnovější 4.31 Tak teď už ti to možná bude dávat větší smysl. Jinak superslim je ztráta peněz to raději koupit nějaké starší slimko v bazaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hro3a Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Zdravím,chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá zkušenost s CFW Rogero 4.30 v 2.04?jak je to s hrami,jestli funguji i ty nejnovejsi bez problemu?Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 já ho tam tet mam.... tak hry fungují všechny bez patche bezproblému. Hlavní problém jsem měl že po updatu z kmeaw 3.55 mi přestali jít všechny stažený PSN hry a 90% her opatchovaných na 3.55. Pokud tedy přejdeš tak musíš přepsat zprátky originální soubory a PSN hry taky přeinstalovat na 4.30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hro3a Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 (upraveno) Dik za odpoved..u me je takovy pripad..ze mam pucenyho Staryho FAT 40 gb sOFW 4.31 a premyslim o koupi..tady a vsude jinde sem se docetl ze musim udelat Downgrade pomoci E3 Flasheru :( na OFW 3.55 a znej uz tam pude hodit ten Rogero...tak proto sem se ptal jak to chodi..ted asi zacnu hledat Flashera kterej by mi ho downgradoval Nahodou nejake typy na Flashera??.o) Upraveno Leden 5, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 stačí prohledat sekci PS3 prodám... http://console-forum.net/tema/141088-nabizim-downgrade-ps3 třeba tady první co jsem našel ale našel bys další, zkus pak uživatele Sentello(http://console-forum.net/uzivatel/62163-sentello) taky by měl mít flasher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hro3a Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Dik za tip..na tom odkazu od tebe jsem uz brouzdal..ale prislo mi to trochu mrtvy..:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Ahoj,chci si koupit PS3 od kámoše a chci si ho cracknout...chci se zeptat jestli to tahle systémová verze umožnuje...VERSION 4.31 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 4.31 flashnout nejde... jedině pokud by to bylo starý FATko/Slimko tak by šlo downgradnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaimeCrook Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Zdravím, dočetl jsem se, že na novém cfw Rogero 4.30 lze hrát online, tak se chci zeptat jestli je stále potřeba mít autorizační kód pro online nebo lze hrát i bez něj pokud si hru stáhnu ? děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 myslím že se dá stáhnout i cracknutej online pass, takže jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.