lacodekany Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 NerozumNěl sem tomu tak, že proč bych sem se měl dívat přes pouzdro na film, obvzlášť když mi slouží na to, abych ho chránil když si ho dám do tašky. Citovat
javak810i Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 S těmi hrami. S Final Fantasy a Monster Hunter se tak nějak počítalo, ale podle mě to GTA nebude Vice City Nights, ale GTA IV Stories, jak bylo dříve avizováno. Nebo bych si to minimálně tak přál. Vice city bylo super a na PSP se mi hárlo dobře, ovšem radši bych viděl Liberty City, a nebo třeba Los Santos :D A upřímě, spíš se těším na hry jako: Assassins Creed, Bioshock, Call of Duty, Killzone, Grand Turismo, nějakého Naruta, Tekkena a Need for Speed a samozřejmě nějaké pořádné RPG ve stylu Skyrim či Gothic. Citovat
endhalf Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Gran Turismo PSV potřebuje, ale na analogu, kt. dali na PSV, se to bude hrát hodně blbě vzhledem k tomu, jak je strašně necitlivý... Jinak, pořádné 3D RPG PSV potřebuje jako sůl... Citovat
Myslik22 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 NerozumNěl sem tomu tak, že proč bych sem se měl dívat přes pouzdro na film, obvzlášť když mi slouží na to, abych ho chránil když si ho dám do tašky. No tak já taky nechápu na co tam je, podle mě to nemá jiný využití, ale tu díru můžeš mít zavřenou, je tam suchej zip... Citovat
radator Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Spíš by to chtělo nějakej díl God of war, NHL, Warriors lair by mohl už konečně vyjít... Citovat
rockyzz Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 GTA na PSV? Perfektní! Takže CoD + GTA a popřípadě Resistance, ještě nějakou opravdu pořádnou závodní hru a nebudu moct být více spokojenej... Citovat
lacodekany Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 No práve, proto půjdu asi do levnějšího. Navíc to dražší ma logo starýho psp (ten kroužek) :D Ty už máš nějakej kryt? Citovat
Myslik22 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 nevím jestli to bylo na mě ta otázka ale jo, já kryt mám, koupil jsem ho v JRC za 350 :) http://www.jrc.cz/hra_psv_carry_case Citovat
lacodekany Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Ano, byla :) Asi pujdu do toho z dx :) Tohle by bylo pro mě fajn kdyby to mělo ještě uložiště třeba pro sluchátka, mě se zdá, že je to tam pak šíleně namačkaný. Citovat
Myslik22 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 na sluchátka tam místo je a namačkaný to není ale prostě to není kapsička která se dá zavřít... Citovat
lacodekany Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 To by mi až tak nevadilo, jde mi o to, abych ty sluchadla zbytečně neohýbal atd.. u toho dx se bojim, že budu mít analogový páčky v ňáký ♥♥♥♥ poloze a postupem času nebudou vycentrovaný, ale zas za 125 kč nebo kolik to stojí to zkusím. Citovat
lacodekany Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 No když mám třeba špunty s gumou a je tam málo prostoru tak se mi ta guma ohne a musím vyměnit. Citovat
endhalf Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Spíš by to chtělo nějakej díl God of war, NHL, Warriors lair by mohl už konečně vyjít... Na Warrior's lair taky čekám, má tuším vyjít až v prosinci :/. Citovat
Myslik22 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 aha, no tak to máš ♥♥♥♥ no :D Citovat
radator Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Na Warrior's lair taky čekám, má tuším vyjít až v prosinci :/. To je joke že ? :D Citovat
endhalf Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Sakra, teď nevím, kde jsem to četl, všude je TBA 2012, ale byl bych přísahal, že jsem to četl na docela známém, herním serveru (jen si nepamatuju na jakém :/). No, každopádně mě to taky docela naštvalo a byl bych jen rád, kdybych se mýlil (už Gravity Rush vyjde dost pozdě :/) Citovat
radator Odesláno Březen 7, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Sakra, teď nevím, kde jsem to četl, všude je TBA 2012, ale byl bych přísahal, že jsem to četl na docela známém, herním serveru (jen si nepamatuju na jakém :/). No, každopádně mě to taky docela naštvalo a byl bych jen rád, kdybych se mýlil (už Gravity Rush vyjde dost pozdě :/) První hřebíček do rakve bylo posunutí street fighter x Tekken a teď i ruin :( Citovat
lacodekany Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Nezoufejme, uvidíme na konferenci, snad nám udělají radost alespoň s něčím. Jinak už mám objednáno toto: http://www.dealextreme.com/p/protective-dual-zipper-hard-leather-case-with-carabiner-clip-for-ps-vita-blue-black-113955 až přijde, tak napíšu. Citovat
Jorge Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2012 Zdravim. Chtěl bych se zeptat na jednu malou věcičku. Když mám na PS Vitě udělanej US účet, můžu si tady v ČR koupit tu gift card na PSN a nabít si tím ten svůj US účet? Nebo musím převést prachy skrze pay-pal? Citovat
rockyzz Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 Jorge, myslím že to nejde, např. na xboxlive je to tak že MSPointy, což jsou vlastně takové peníze na PSN, a jsou koupené v US, tak nejdou na jiných účtech použít a to samé z EU bodama, ale zase třeba karty na Xbox Live Gold účet jdou používat bez omezení po celém světě, nevím jak to bude u PSN, ale myslím že tam to nejde vůbec. Citovat
mates ps3 Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2012 tak uz ji mam taky doma a fakt dobry Citovat
Susperian Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 Pánové mám ještě dotaz. Jdou nějak nastavit barvy na Vitě? Našel jsem jen Brigitnes. Přijde mi to až moc takoé zářivé chtěl bych ty barvy trošku ztlumit. Díky A ještě otázka. Hrál jsem demo Uncharted a vždycky mi to napsalo: The Network features have been disabled. Takže semi vypne připojení, ale získávám potom ty různé trofeje atd když nejsem připojený? Chci si koupit plnou hru tak se ptám. Citovat
Susperian Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 Pre tych co maju WIFI verziu vity a nenajde mu polohu v mapach alebo NEAR, musite pridat svoj access point do databazy:http://www.skyhookwireless.com/howitworks/submit_ap.php najdete na mape polohu, zadate mac adresu routra a je to.. trva to priblizne tyzden kym to spracuju ale mne to fungovalo.. polohu vyhladava iba na zaklade access pointov takze vas nenajde lebo nie ste v databaze. Edit: Už se mi to povedlo a prosím tě teď teda budu čekat a co potom? Musím ještě něco nastavovat ve Vitě? Myslim ten Acces point musím ho někam zadat a nebo už je to automaticky díky. Citovat
Nemec30 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 Hned pod tou mapou máš 3 okýnka na vyplnění na to opravdu návod neni potřeba. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.