DeSmond Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 S tou cenou je to pravda. Vse jsou to jen spekulace. Ja si myslim ze se asi nakonec preci jen bude blizet 3DS ale bude se prodavat hodne pod cenou. Kazdopande tohle je forum takze nevidim duvod proc tady o tom nediskutovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Jžš co tu řešíš?když se podíváš na tohle video tak máš v popise(na začátku videa!) "working title".....jestli víš co to znamená tak mlčíš a nebalamutíš lidi...;) Hej, řekni mi jednu věc, si retard ? Nebo neumíš anglicky a na tu prezentaci si se ani nedíval ? Hideo Kojima tam sám řekl, že prozatím žádné mgs na NGP neoznamuje, pouze ukazuje jeho technické možnosti na cutscéně z MGS4 ... tak mi laskavě neříkej nic o balamucení lidí, když jen poukazuju na to, že některé z těch her vůbec nebyly oznámeny a jsou to jen dohady ( je jasné že MGS na NGP bude, ale tohle byla jen tech. ukázka ) Jinak k prolomení, když tady někteří mluvíte o logice. Tak logicky, když SONY vydá něco do čeho investuje nehorázně moc peněz, a dokonce to bude muset dodtovat a vydělávat pak hlavně na softu .... tak si opravdu myslíte, že to po zkušenostech z minula vydají s děravým softwarem, aby na tom každý mohl zase pirátit a připravovat je o největší zisky ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 To asi tak uplne neni v jejich rukach. Vzdycky se nejde nekdo kdo to prol omi. Otazka spis zni: kdy? A taky jak slozite to bude, treba si Sony vymysli neco fakt sloziteho :) A jestli to budou hodne dotovat a ze budou tak to bude potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 To asi tak uplne neni v jejich rukach. Vzdycky se nejde nekdo kdo to prolomi. Otazka spis zni: kdy? A taky jak slozite to bude, treba si Sony vymysli neco fakt sloziteho :) A jestli to budou hodne dotovat a ze budou tak to bude potreba. právě kvůli té dotaci si s tím zcela určitě dost vyhrajou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Probůh, já si tu fakt připadám jak v nějakým ústavu. BigMen, prosím, nauč se trochu používat mozek a psát ceški, ju? Jinak co si myslím já (když už je to diskuze). Jinak klidně bych se vsadil, že budu mít pravdu :D 1) Cena podle mě bude rozhodně příznivá (s ohledem na funkce) a jen o něco málo vyšší, než Nintendo 3DS (právě kvůli konkurenceschopnosti). Osobně ji tipuju maximálně na 8000Kč, vzhledem k tomu, že 3DS bude nejspíš kolem 6500Kč. Podle mě bude podobná, jako u starého PSP při launchi. 2) Tady to podle mě bude taky tak. 3G v Japonsku a Evropa a USA dostanou na výběr. Možná se ještě budou lišit velikostí vnitřní paměti a barevným provedením. Kdo ví, třeba se k nám bílá barva dostane později. 3) Je jasné, že to bude i multimediální zařízení, a že v tom bude minimálně tak dobré jako PSP (1). Podle mě tedy 100% podpora Full HD videí standartních formátů, hudba, obrázky, webový prohlížeč. A samozřejmě zpětná kompatibilita s PSP hrami 4) Podle mě si dají na ochraně záležet, protože budou potřebovat vydělávat na softu, což s brzkým prolomením moc dobře nepůjde :D. Ikdyž stát se může vše. 5) Podložené to nemám, vycházím ze zatím známého infa a mých zkušeností a předpokladů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Chtěl bych se zeptat jelikož nevlastním ani předchozí PSP, je možné připojit PSP i to starší k televizi přes USB (pokud samozřejmě má) a dívat se na ty filmy jako by z HDD? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 A ještě otázečka: Dá se to potom připojit na LCD televizi a hrát to normálně na telce? To asi ne že? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Tak za 1. nauč se používat edit a nepiš dva příspěvky za sebou ;). A za 2. - USB nic nepřipojíš. Staré PSP připojit k TV jde a to nové taktéž. Zatím se ale neví, co přesně bude mít za konektor a jaký kabel bude třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Včera na COOL v pořadu Re-Play mluvily o NGP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Re-play je nej ale nevedel sem ze je i na CooL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Re-play je nej ale nevedel sem ze je i na CooL Nebyl, vzdy byl na public TV. Vcera mel na coolu premieru. Jinak predstaveni NGP bylo fakt rychly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 To poslední co chci dělat když hraju na PSP je naklánět s ním dopředu a dozadu :? , to six axis se mi zdá jako blbej nápad, na gamepadu to je jiný tam nemáš obrazovku na ktrou koukáš. Ale jinak docela zajímavé, i když mi příde blbost že to bude výkonější než PS3. Video s gameplayem Uncharted http://www.youtube.com/watch?v=wIx9h02Armo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Psalo se snad někde že to bude výkonnější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derno Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Když tak koukám na to Ucharted mohli by udělat porty her z Ps3 jako třeba (Red Dead Rendemption,Gta IV a samozřejmě GOW 3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Ja sa na to tak tesim, hned ako to pride na SR co dufam bude do konca roka a bude to stat max 350 € co je asi 10500 korun, tak hned kupujem aj s hrou KiLlzone ktoru budem hrat pokym sa neflashne, myslite ze ktomu budeme potrebovat HW niecoako pandoru baterku magic stick a ine veci podobne ? Abo len SW ze stiahneme nejaky program do pc a sami si ho hackneme a v pripade iPhonu ktory mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 To poslední co chci dělat když hraju na PSP je naklánět s ním dopředu a dozadu :? , to six axis se mi zdá jako blbej nápad, na gamepadu to je jiný tam nemáš obrazovku na ktrou koukáš. Ale jinak docela zajímavé, i když mi příde blbost že to bude výkonější než PS3.Video s gameplayem Uncharted http://www.youtube.com/watch?v=wIx9h02Armo pohybove sensory se nejspis budou pouzivat pouze pro takove ty dodatky (jako ve videu houpani apd.) to ze to ma 4jadrovy cpu preci neznamena ze bude vykonnejsi, takty se budou nejspis pohybovat hodne nizko (kvuli chlazeni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Papaláši ze Sony při předvádění svého next-gen handheldu nikdy nezapomínají zdůraznit, jak lehké je převádět zdrojový kód her z PS3 právě na PSP2. A v tradici pokračuje i další z bossů Shuhei Yoshida, který se v rozhovoru pro magazín Edge nechal slyšet, že v laboratořích přenosnou konzoli navrhovali tak, aby byla konverze her z PS3 rychlá a snadná. Yoshida naštěstí druhým dechem dodává, že z PSP2 rozhodně nechce pouze odbytiště pro konverze titulů z „velké“ konzole. Dle jeho slov jde čistě o to, aby bylo vývojářské prostředí co nepřívětivější, přičemž k dosažení tohoto cíle pomohly zkušenosti z PS3. Právě PS3 totiž ve svých začátcích kvůli náročnému vývojářskému prostředí dost trpělo. „Na tuto oblast [vývoj. prostředí] jsme se již od začátku velmi soustředili. Pomohl nám i fakt, že už jsme byli poučeni z PS3. Takže na základě zkušeností a nynější podoby vývojových postupů na PS3 jsme udělali vývojové prostředí pro NGP co nejpřirozenější,“ řekl Yoshida. Jako důkaz snadné konverze Yoshida připomíná tři porty – MGS4, Lost Planet 2 a Yakuza - předváděné na nedávné akci v Tokiu. „Nečekejte však, že bychom na NPG uváděli pouze porty,“ ujišťuje nakonec Yoshida. PSP2 nebo také NGP by mělo být k dispozici do konce tohoto roku. Cena zatím nebyla oficiálně oznámena, nicméně uniklé informace mluví o 300 dolarech. Zdroj: http://psp.hrej.cz/novinky/2011/02/11/konverze-ps3-her-pro-psp2-je-snadna-23986/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Docela hodne nacpali do tak male vecicky :).Uz se tesim az to bude. Myslim ze prolomeni bude,jen otazkou je (kdy?) Ale nejvic me prekvapil ten zadni dotykovy panel.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajdosova.m Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 no já začnu přemýšlet o koupi, až se to prolomí :)) jsem sama zvědavá kdy to bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexion Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Ja si to kúpim hneď čo to vijde v EU... Hack no tak to si rozmyslím ešte ako to bude a ešte niečo tie najlepšie veci (zatial nevieme ktoré) odstránia :( to bude najväčšia škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 A myslite ze dostanem BAN ked budem hrat hacknute hry ale nepojdem na PSN a ptm zapnem daaku originalnu kupenu hru zapnem MP cez PSN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexion Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 no tak takto je to u PS3 u NGP sa ešte len uvidí :/ ale nemyslím že by to mohlo hneď fugovať ale aspoň viem čo bude moja prvá hra na NGP - Little Big Planet 2 haha :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Na PS3 dostanem BAN aj ked zapnem orig hru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Co vím, tak na PS3 se bany zatím nijak moc nedávají. Nicméně v případě PS3 je docela problém nejdřív hrát pirajdu a pak se připojit s originálem na PSN. K připojení potřebuješ aktuální FW (3.56), který zatím není hacklý. A v případě, že updatuješ na OFW 3.56, není zatím cesta zpátky. Nicméně, na Xboxu tě dokázali najít pouze podle CFW mechaniky (pomocí které se spouštějí pirajdy) a bylo jedno, zda jsi hrál originál, nebo ne. Mimochodem, ptát se na takové věci rok před vydáním konzole je poněkud divný nápad, nikdo zatím nic neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 no tak takto je to u PS3 u NGP sa ešte len uvidí :/ ale nemyslím že by to mohlo hneď fugovať ale aspoň viem čo bude moja prvá hra na NGP - Little Big Planet 2 haha :D Můžu jen souhlasit..:D A myslite ze dostanem BAN ked budem hrat hacknute hry ale nepojdem na PSN a ptm zapnem daaku originalnu kupenu hru zapnem MP cez PSN ? Docela špatná otázka...co když se vůbec nehackne??nebo až za několik let..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.