tekken90 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Je to tak, GPS má pouze 3G verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 jsem to teda propojil s pc a jsem s toho docela chuj...zkouším tám dát nějaké věci - foto, film a zatím to nějak nepobírám,když dám něco do těch složek tak nic... mno foto jde,ale ostatní nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Pak jeste musis otevrit Content Manager Assistant primo na Vite a vybrat si co konkretne chces presunout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 mno jo,ale jak mi to ukazalo ty složky s kterýma to bude pracovat a já tam vložím film, nebo hudbu tak mi ti nic neukáže ani na vitě... na radu jsem začal konvertovat v any video tak uvidíme.......jo už jde i hudba,to co jsem tam dával mělo zase jinej formát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Ten převod PSP her do Vity ... četl jsem že to jde jenom v Japonsku(a navíc zadarmo), ale Vita je regionfree, takže šlo by si udělat třeba japonský účet a na něm si zadarmo postahovat všechny ty hry do digitální verze do PSVita? Nebo bych musel mít i japonskou verzi PSV(NTSC-J)? Nějaká šance že bych to "ošulil" a nahrál si tam iso/cso hry z PSP karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Ten převod PSP her do Vity ... četl jsem že to jde jenom v Japonsku(a navíc zadarmo), ale Vita je regionfree, takže šlo by si udělat třeba japonský účet a na něm si zadarmo postahovat všechny ty hry do digitální verze do PSVita? Nebo bych musel mít i japonskou verzi PSV(NTSC-J)? Nějaká šance že bych to "ošulil" a nahrál si tam iso/cso hry z PSP karty? Nevím, ale minimálně by byl problém s tím že většina her bude v japonštině. A zadarmo to určitě není, je tam nějaký poplatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 tak už mi jdou i ty filmy, ten any video...je dobrej pěkně ve formátu ps vita.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemak Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Jak zjistim kolik casu uz hraju unchated nebo jinou hru?nemuzu to nikde najit...Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 čaute mám velký problém... Když chci vložit kod do pstore tak mi to píše že je neplatný :/ Mám kod od sony na stažení little devinats a koupil jsem si za 500kč tu předplacenou kartu a začínám být nešťastnej nevíte co s tím ?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Už se to tu řešilo, Sony poslalo v emailech špatné kódy na little deviants, mělo by to napravit v dalším emailu. Ta 500Kč karta by tam ale měla jít vložit, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Už se to tu řešilo, Sony poslalo v emailech špatné kódy na little deviants, mělo by to napravit v dalším emailu. Ta 500Kč karta by tam ale měla jít vložit, ne? bohužel nefunguje zadával jsem to třikrát a nejsem ♥♥♥♥♥ abych to opisoval blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Tak pak už zbývá jen zajít do obchodu, kde jsi to koupil (nebo napsat pokud jsi to koupil online),aby ti poslali jiný kód, popř. napsat na Sony, že máš tenhle problém a jestli byl ten kód už někdy použit, nebo je problém jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Tak už jí konečně mám a musím říct že je úžasná :D .. jenom trochu těžší ale to mi tolik nevadí (ono se to taky dalo čekat) :) ted už jen aby nám udělali PSV sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 ...tak jsme si konečně zahrál....Everybodys golf.....úžasná grafika....skvělej displej.... ....zkoušel už někdo Motorstorm RC? Vypadá dobře a stojí 160 Kč.. ....jen mi přijde drsný chtít za hru PSP až 600 Kč.... ...a demo FIFA stáhnuto za 35 minut.... ....ještě prosím někdo udělejte návod jak a kam dávat videa music konvertory atd....ať se na to všichni neptaj.... ...dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Nevim ale to Motorstorm RC si stáhnu trial hned jak budu mít kartu, vypadá to zajímavě, pokud to má MP tak by to mohla být slušná zábava na cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 nevíte jak přesně jsou limitovaný ty trial verze her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Bud demo nebo plná hra a můžeš na ní nahrát max. třeba 1 hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 uz to mam taky doma...ovlada se to pekne, ale to menu a kulate ikony...to je fakt hnus, porovnat podle sebe to taky nejde...chtel bych ctvercove :) ted jdu sosat dema a testovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Chtěl bych se zeptat na to menu, z videí mi to přijde takový strašně nepřehledný a divně řešený, je to jenom dojem nebo je to menu tak špatný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 To menu je intuitivní a velmi jednoduše ovladatelné (i přehledné mi přijde), jen vzhledově je příšerné (a ta muzika je děs, co k tomu hraje, ale naštěstí se dá vypnout v nastavení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 motorstorm rc nema multiplayer, iba cross platform, daju sa tam iba prekonavat svetove rekordy v tratiach ale multiplayer to neni. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 uz to mam taky doma...ovlada se to pekne, ale to menu a kulate ikony...to je fakt hnus, porovnat podle sebe to taky nejde...chtel bych ctvercove :)ted jdu sosat dema a testovat ... jak jsi to myslel porovnat podle sebe? jestli jako že si chceš uspořádat ikony podle sebe tak to jde........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Funguje vám NEAR a MAPS ? Mě to furt píše !!could not obtain data for your location!! :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Funguje vám NEAR a MAPS ? Mě to furt píše !!could not obtain data for your location!! :/ jj taky .. to samé Jinak mě to menu nepříjde vzhledově tak strašné :D .. taková normálka ale je fakt krásně intuitivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Pánové mě zajímá jak je to s wifi připojením. Já třeba doma nemám bezdrátové připojení jen prostě klasickou wifinu, ale klasicky přes síťový kabel. Takže to znamená, že mám smůlu a musím si doma udělat bezdrátové a nebo můžu vše nejdřív stáhnout na PC a pak do Vity? Trošku mě to štve, protože ne každý ma doma bezdrát když mám klasický stolní komp nepotřebuji ho....na to zase Sony nemyslelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.