Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

mno jo,ale jak mi to ukazalo ty složky s kterýma to bude pracovat a já tam vložím film, nebo hudbu tak mi ti nic neukáže ani na vitě... na radu jsem začal konvertovat v any video tak uvidíme.......jo už jde i hudba,to co jsem tam dával mělo zase jinej formát..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten převod PSP her do Vity ... četl jsem že to jde jenom v Japonsku(a navíc zadarmo), ale Vita je regionfree, takže šlo by si udělat třeba japonský účet a na něm si zadarmo postahovat všechny ty hry do digitální verze do PSVita?

Nebo bych musel mít i japonskou verzi PSV(NTSC-J)? Nějaká šance že bych to "ošulil" a nahrál si tam iso/cso hry z PSP karty?

Odkaz ke komentáři

Ten převod PSP her do Vity ... četl jsem že to jde jenom v Japonsku(a navíc zadarmo), ale Vita je regionfree, takže šlo by si udělat třeba japonský účet a na něm si zadarmo postahovat všechny ty hry do digitální verze do PSVita?

Nebo bych musel mít i japonskou verzi PSV(NTSC-J)? Nějaká šance že bych to "ošulil" a nahrál si tam iso/cso hry z PSP karty?

Nevím, ale minimálně by byl problém s tím že většina her bude v japonštině. A zadarmo to určitě není, je tam nějaký poplatek...

Odkaz ke komentáři

...tak jsme si konečně zahrál....Everybodys golf.....úžasná grafika....skvělej displej....

....zkoušel už někdo Motorstorm RC? Vypadá dobře a stojí 160 Kč..

....jen mi přijde drsný chtít za hru PSP až 600 Kč....

...a demo FIFA stáhnuto za 35 minut....

....ještě prosím někdo udělejte návod jak a kam dávat videa music konvertory atd....ať se na to všichni neptaj....

...dík :)

Odkaz ke komentáři

uz to mam taky doma...ovlada se to pekne, ale to menu a kulate ikony...to je fakt hnus, porovnat podle sebe to taky nejde...chtel bych ctvercove :)

ted jdu sosat dema a testovat ...

jak jsi to myslel porovnat podle sebe? jestli jako že si chceš uspořádat ikony podle sebe tak to jde...........

Odkaz ke komentáři

Pánové mě zajímá jak je to s wifi připojením. Já třeba doma nemám bezdrátové připojení jen prostě klasickou wifinu, ale klasicky přes síťový kabel. Takže to znamená, že mám smůlu a musím si doma udělat bezdrátové a nebo můžu vše nejdřív stáhnout na PC a pak do Vity? Trošku mě to štve, protože ne každý ma doma bezdrát když mám klasický stolní komp nepotřebuji ho....na to zase Sony nemyslelo...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu