deepthroat1468623923 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 S tím bohužel nepočítám ale myslím, že na vánoce už pude dolu, záleží na prodeji. A jak to myslýš tím podnákladová? Vždyt náklady sou cca 3 200 Kč tj. půlka ceny. Náklady 3200Kč rozhodně nejsou, to je maximálně tak cena součástek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 .....to je ♥♥♥♥♥ita s tím dát film do PSV..... ...jinak jak se vám líbí tahle bedna? :) http://viewitem.eim.ebay.cz/PDP-LICENCED-CUSTOM-CRYSTAL-CASE-FOR-SONY-PS-VITA--3-DESIGN-CARDS--SO6211EU/400276686051/item Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Hm, takž es UMD passport programem se můžeme nejspíš rozloučit http://www.qj.net/ps-vita/news/umd-passport-program-not-coming-to-the-us.html A ten text k tomu je fakt nádhernej.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Aha, máš pravdu, přehlédl jsem se. Takže celková cena je tedy pod nákladem? Asi se to bude lišit wi-fi/3G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 No vem si že cena součástek je dejme tomu 3000Kč. 1000Kč je DPH a další minimálně 1000Kč je marže prodejců. A za poslední zbylou tisícovku vývoj, výrobu, patenty, sklady, dopravu a nedejbože marketing nezaplatí. Na 3G verzi asi netratí tolik (3G modul rozhodně 1200 nestojí), nicméně stále tratí. Pokud půjde cena dolu tak maximálně tím že si budou prodejci snižovat marže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Pokud půjde cena dolu tak maximálně tím že si budou prodejci snižovat marže...=dočkáme se za uherskej rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Je tu možnost stahovat třeba obrázky přímo z vity ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 niekto teraz na zapas fifi 12 ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Tak pro predstavu je v jednom z nejvecich elektro retezcu marze na psvita 300kc.a ne zadna tisicka.a to je marze pri cene 6199kc. Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Tak pro predstavu je v jednom z nejvecich elektro retezcu marze na psvita 300kc.a ne zadna tisicka.a to je marze pri cene 6199kc.Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk Takže v takovém Electrowordu nebo Datartu na tom vydělávají celých 30Kč? A v xzone si k tomu můžou dovolit dávat tričko? Cool. Nebo to Sony dodává každému za jiný ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 No vem si že cena součástek je dejme tomu 3000Kč. 1000Kč je DPH a další minimálně 1000Kč je marže prodejců. A za poslední zbylou tisícovku vývoj, výrobu, patenty, sklady, dopravu a nedejbože marketing nezaplatí. Na 3G verzi asi netratí tolik (3G modul rozhodně 1200 nestojí), nicméně stále tratí.Pokud půjde cena dolu tak maximálně tím že si budou prodejci snižovat marže... Ad marze prodejcu , kdyz vysla PS3 delal jsem v eshopu , konzole stala 16000 nebo tak nejak a marze byla 300,- takze nic moc . Ale pokud to v EW a datartu muzou prodavat za 5880, tipuju nakupku na 5600-5700 . Je mozny, ze ty velky retezce maji mnozstevni slevy vetsi nez nejake mensi ciste herni shopy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 ...tak jsme si konečně zahrál....Everybodys golf.....úžasná grafika....skvělej displej........zkoušel už někdo Motorstorm RC? Vypadá dobře a stojí 160 Kč.. ....jen mi přijde drsný chtít za hru PSP až 600 Kč.... ...a demo FIFA stáhnuto za 35 minut.... ....ještě prosím někdo udělejte návod jak a kam dávat videa music konvertory atd....ať se na to všichni neptaj.... ...dík :) JO Vildo Golf je nejlepší hra.Ten Motorstorm se špatně ovládá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Ten Motorstorm se špatně ovládá. Sakra zrovna jsem ho koupil. No tak uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Neovládá se špatně, akorát si musíš přenastavit plyn a brzdu na R a L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 No mně se to ovládá špatně hlavně kvůli tomu, že pohled je z perspektivy a tudíž jestli chci doleva, nebo doprava, záleží na mém současném pohledu...Nevím, odehrál jsem jeden závod a vymazal to, protože mně osobně se to ovládalo opravdu špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Zajímavý podcast (nejen) o Vitě - http://ps3movies.ign.com/ps3/audio/article/121/1219363/Podcast%20Beyond%20Episode%20228.mp3 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Neovládá se špatně, akorát si musíš přenastavit plyn a brzdu na R a L Tak jsem to zatim letmo zkousel, tutorial a prvni zavod a neni to vubec spatny. Default ofladani mi nevadi, jsem na nej zvyklej z Gran Turismo 5. Kamera taky ne, je to doopravdy jako kdyz ridite RC auto furt z jednoho mista a kamera pouze sleduje pozici auta. Tak ze za me zatim ok, uvidime jak to bude po delsi dobe hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 endhalf: ono je tam i alternativni zpusob ovladani, kde staci abys analogem ukazoval do smeru kam ma auticko jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 PS vita je nejvetsi blbost co jsem si kdy v zivote koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 A to konkrétně proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Zdary, dneska od rána mi hází error Facebook app. Ne že bych jako na FB potřeboval Vitu, spíš by mě zajímalo, jestli to dělá i někomu jinému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Facebook sony z PSNka odstranila a ospravedlnuje sa a ze chyba je vo FB a nie u nich, vravia ze to daju skoro do poriadku a pride aj s novym updatom FW. ktory ma priniest SKYPE a vylepsie browseru ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Paráda, děkuju za info. Jinak teda jsem s Vitou maximálně spokojenej, naplnila přesně moje očekávání a když jsem viděl Raymana a Fifu, byl jsem unešenej. Nejvíc se těšim asi na Mortal Kombat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 tak mi odpoledne prisla na vitu smska :D .. ze prej O2 dekuje ze pouzivam tu simku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Pánové dejte si pozor Vita je prý pěkně křehká :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.