Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

S tím bohužel nepočítám ale myslím, že na vánoce už pude dolu, záleží na prodeji. A jak to myslýš tím podnákladová? Vždyt náklady sou cca 3 200 Kč tj. půlka ceny.

Náklady 3200Kč rozhodně nejsou, to je maximálně tak cena součástek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No vem si že cena součástek je dejme tomu 3000Kč. 1000Kč je DPH a další minimálně 1000Kč je marže prodejců. A za poslední zbylou tisícovku vývoj, výrobu, patenty, sklady, dopravu a nedejbože marketing nezaplatí. Na 3G verzi asi netratí tolik (3G modul rozhodně 1200 nestojí), nicméně stále tratí.

Pokud půjde cena dolu tak maximálně tím že si budou prodejci snižovat marže...

Odkaz ke komentáři

Tak pro predstavu je v jednom z nejvecich elektro retezcu marze na psvita 300kc.a ne zadna tisicka.a to je marze pri cene 6199kc.

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk

Takže v takovém Electrowordu nebo Datartu na tom vydělávají celých 30Kč? A v xzone si k tomu můžou dovolit dávat tričko? Cool.

Nebo to Sony dodává každému za jiný ceny?

Odkaz ke komentáři

No vem si že cena součástek je dejme tomu 3000Kč. 1000Kč je DPH a další minimálně 1000Kč je marže prodejců. A za poslední zbylou tisícovku vývoj, výrobu, patenty, sklady, dopravu a nedejbože marketing nezaplatí. Na 3G verzi asi netratí tolik (3G modul rozhodně 1200 nestojí), nicméně stále tratí.

Pokud půjde cena dolu tak maximálně tím že si budou prodejci snižovat marže...

Ad marze prodejcu , kdyz vysla PS3 delal jsem v eshopu , konzole stala 16000 nebo tak nejak a marze byla 300,- takze nic moc . Ale pokud to v EW a datartu muzou prodavat za 5880, tipuju nakupku na 5600-5700

. Je mozny, ze ty velky retezce maji mnozstevni slevy vetsi nez nejake mensi ciste herni shopy .

Odkaz ke komentáři

...tak jsme si konečně zahrál....Everybodys golf.....úžasná grafika....skvělej displej....

....zkoušel už někdo Motorstorm RC? Vypadá dobře a stojí 160 Kč..

....jen mi přijde drsný chtít za hru PSP až 600 Kč....

...a demo FIFA stáhnuto za 35 minut....

....ještě prosím někdo udělejte návod jak a kam dávat videa music konvertory atd....ať se na to všichni neptaj....

...dík :)

JO Vildo Golf je nejlepší hra.Ten Motorstorm se špatně ovládá.
Odkaz ke komentáři

Neovládá se špatně, akorát si musíš přenastavit plyn a brzdu na R a L

Tak jsem to zatim letmo zkousel, tutorial a prvni zavod a neni to vubec spatny. Default ofladani mi nevadi, jsem na nej zvyklej z Gran Turismo 5. Kamera taky ne, je to doopravdy jako kdyz ridite RC auto furt z jednoho mista a kamera pouze sleduje pozici auta. Tak ze za me zatim ok, uvidime jak to bude po delsi dobe hrani.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu