Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To není jen o SW, ale i o HW ;). Třeba iPad 2 3G volat nikdy moci nebude. Každopádně SMS jen příjmá, nebo jdou i odeslat?

Pouze přijímat.

Kde najdu prosím tu "Aplikaci" na slevu PSP her na Vitě alias UMD PAssport ?

UMD passport program je pouze v Japonsku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych se zeptat, jak to vyřešili ti, kteří mají jejich hlavní účet ze své PS3 třeba UK a chtěli by ho zároveň mít i na PS Vita, aby měli v kontaktech všechny své přátele a jejich PS3 a PSV trofeje byly dohromady. ALE zároveň by chtěli kupovat případné věci na PS Vita na CZ účtu, aby mohli platit kartou nebo koupit Playstation Live Cards v korunách???

Jelikož na Playstation Vita můžete mít pouze jeden aktivovaný účet, i když ano, jde si tam nahodit i jiný účet - viz. třeba toto video, nicméně je to zdlouhavé a hlavně, i kdybych si tam dal svůj CZ účet, nakoupil si věci, které chci, pak to přehodil na svůj hlavní UK účet, tak bych nemohl nic hrát, protože by to zůstalo na druhé kartě.

Jak jste to vyřešili? Podle mě to jde buď tak, že se na to člověk vykašle a udělá si další český účet a nebo bude kupovat Live Cards s librami.

Odkaz ke komentáři

Ne, opět to bere jen pošahaný MP4 AVC... nechápu Sony, Vita má výkonu, že by zvládla jakékoli Full HD video (mp4, avi, mkv...). Snad v updatu a nebo jako hb aplikace...

Každopádně kdo už Vitu máte - jaká je výdrž? Dá to 4h nepřetržitýho hraní? A je pravda, že Uncharted nejede v nativním rozlišení, ale v nižším?

Odkaz ke komentáři

No přiznam se, že Uncharted mě graficky DOST zklamalo...možná je to mýma přehnanýma očekáváníma, ale ta hra je zubatá jak pila. Jsou tam scény, co vypadají krásně, a jsou tam scény, které bych na novém handheldu radši neviděl. Jinak zatím vizuálně nejvíc se mi rozhodně líbí Rayman Origins a Fifa Football. Jinak Vita vydrží dost, řekl bych pět hodin hraní by neměl být problém.

Odkaz ke komentáři

Zubatá jak pila? Tak to je naprd, říkám si, že si pořídím vitu, koukám na tituli, grafika nic moc, kouknu na uncharted, grafika super, kvuli tomu si ji chci koupit a nakonec mi řekneš, že stojí za prd :/ Co sem koukal na 1080p videa tak vypadala dobře i když trochu pod má očekávání. Ta f1 se mi líbí ale zmrvili ji jak na 3ds tak na vitu (textury, ai).

Odkaz ke komentáři

No, ono je to tim, že Uncharted běží v menším rozlišení, než je rozlišení displaye PS Vita, proto ta kostrbatost (asi upscaling a AA to nezamaskují). Každopádně jsou to launch tituly, Vita má výkonu dostatek na to, aby tam ty hry vypadaly perfektně. Si vemte třeba tohle:

Odkaz ke komentáři

Taky se mi zdál uncharted hrozný... Zubatý jak pila je přesné a ty textury ohně jsou příšerné. Je to ale hlavně vysokým očekávání, protože trailery vypadají o dost lépe a na youtube to až tak poznat nejde. Jinak ano, určitě ty hry budou vypadat líp, ale UC mě, co se grafky týče, vysloveně zklamalo (jak jsem řekl, srovnatelné s Resident Evilem na 3DSko... Sice RE:R vypadá hodně pěkně, ale na to, že má Vita xkrát silnější procesor i grafiku je to bída pro Vitu a hodně pěkný úspěch pro 3dsko). Jinak třeba výborné graficky je Dynasty Warriors, Wipeout vypadá taky hodně pěkně na Vitě a i to UC nevypadá až tak hrozně, jen zubaté to je dost a to očekávání jsem měl, já osobně, vysoko. Každopádně hratelnost to neovlivňuje, je to jen grafika :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu