vnav Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Nevím, jestli se už někdo ptal, ale zajímalo by mě, jestli jde v 3G verzi psát a posílat SMS nebo dokonce i volat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 SMS ano, volání ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 SMS ano, volání ne Mikrák to asi má, takže tak 1-2 roky a máme tu homebrew na volání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 To není jen o SW, ale i o HW ;). Třeba iPad 2 3G volat nikdy moci nebude. Každopádně SMS jen příjmá, nebo jdou i odeslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Kde najdu prosím tu "Aplikaci" na slevu PSP her na Vitě alias UMD PAssport ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 To není jen o SW, ale i o HW ;). Třeba iPad 2 3G volat nikdy moci nebude. Každopádně SMS jen příjmá, nebo jdou i odeslat? Pouze přijímat. Kde najdu prosím tu "Aplikaci" na slevu PSP her na Vitě alias UMD PAssport ? UMD passport program je pouze v Japonsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 kdyz chces poslat sms tak jen z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Sakra :D,a to psali že to pujde i tady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 kdo si mě chce přidat tak bych tam měl být pod nickem Dreamcou (ve fifě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Rada těm co nejde najít poloha v NEAR. Zkuste vyjít před váš dům, u mě to fungovalo.(WIFI verze) Jestli si mě někdo chce přidat, tak můj nick je "dvorig" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 kdo si mě chce přidat tak bych tam měl být pod nickem Dreamcou (ve fifě) Poslal jsem ti invite Jsem tam pod nickem "Hargorek" tak se nelekni :D (Rhapsomanijak mi tam dat nešel a ostatní nicky které používám zabrané :S ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Poslal jsem ti inviteJsem tam pod nickem "Hargorek" tak se nelekni :D (Rhapsomanijak mi tam dat nešel a ostatní nicky které používám zabrané :S ) ok přidáno .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Chtěl bych se zeptat, jak to vyřešili ti, kteří mají jejich hlavní účet ze své PS3 třeba UK a chtěli by ho zároveň mít i na PS Vita, aby měli v kontaktech všechny své přátele a jejich PS3 a PSV trofeje byly dohromady. ALE zároveň by chtěli kupovat případné věci na PS Vita na CZ účtu, aby mohli platit kartou nebo koupit Playstation Live Cards v korunách??? Jelikož na Playstation Vita můžete mít pouze jeden aktivovaný účet, i když ano, jde si tam nahodit i jiný účet - viz. třeba toto video, nicméně je to zdlouhavé a hlavně, i kdybych si tam dal svůj CZ účet, nakoupil si věci, které chci, pak to přehodil na svůj hlavní UK účet, tak bych nemohl nic hrát, protože by to zůstalo na druhé kartě. Jak jste to vyřešili? Podle mě to jde buď tak, že se na to člověk vykašle a udělá si další český účet a nebo bude kupovat Live Cards s librami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Nick CainCZ, kdyby někdo náhodou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Nejsou někde nějaké statistiky prodeje ? Docela by mě zajímalo jak na tom Vita je ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Vgchartz.com, ale prodeje launche v v US/EU budou až za týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 nekdo se ptal na ten konvektor na filmy - Any video convektor,rucne nastavit rozmery vity.funguje skvele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 nekdo se ptal na ten konvektor na filmy - Any video convektor,rucne nastavit rozmery vity.funguje skvele. kodeky to bere vsechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Jak je to s multakem u psp her na vite? a da se propojit psp s vitou na multek psp her proti sobe? nezkousel jste to nekdo kdo ma vitu a psp? A vsechny psp hry co mam nakoupeny mi pobezi na vite?? nebo je musim dokupovat extra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Ne, opět to bere jen pošahaný MP4 AVC... nechápu Sony, Vita má výkonu, že by zvládla jakékoli Full HD video (mp4, avi, mkv...). Snad v updatu a nebo jako hb aplikace... Každopádně kdo už Vitu máte - jaká je výdrž? Dá to 4h nepřetržitýho hraní? A je pravda, že Uncharted nejede v nativním rozlišení, ale v nižším? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 vyplatí se vitu koupit koupit s ciziny jestli jo hodte odkaz a neco malo jak funguje nakup atd díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 No přiznam se, že Uncharted mě graficky DOST zklamalo...možná je to mýma přehnanýma očekáváníma, ale ta hra je zubatá jak pila. Jsou tam scény, co vypadají krásně, a jsou tam scény, které bych na novém handheldu radši neviděl. Jinak zatím vizuálně nejvíc se mi rozhodně líbí Rayman Origins a Fifa Football. Jinak Vita vydrží dost, řekl bych pět hodin hraní by neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Zubatá jak pila? Tak to je naprd, říkám si, že si pořídím vitu, koukám na tituli, grafika nic moc, kouknu na uncharted, grafika super, kvuli tomu si ji chci koupit a nakonec mi řekneš, že stojí za prd :/ Co sem koukal na 1080p videa tak vypadala dobře i když trochu pod má očekávání. Ta f1 se mi líbí ale zmrvili ji jak na 3ds tak na vitu (textury, ai). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 No, ono je to tim, že Uncharted běží v menším rozlišení, než je rozlišení displaye PS Vita, proto ta kostrbatost (asi upscaling a AA to nezamaskují). Každopádně jsou to launch tituly, Vita má výkonu dostatek na to, aby tam ty hry vypadaly perfektně. Si vemte třeba tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Taky se mi zdál uncharted hrozný... Zubatý jak pila je přesné a ty textury ohně jsou příšerné. Je to ale hlavně vysokým očekávání, protože trailery vypadají o dost lépe a na youtube to až tak poznat nejde. Jinak ano, určitě ty hry budou vypadat líp, ale UC mě, co se grafky týče, vysloveně zklamalo (jak jsem řekl, srovnatelné s Resident Evilem na 3DSko... Sice RE:R vypadá hodně pěkně, ale na to, že má Vita xkrát silnější procesor i grafiku je to bída pro Vitu a hodně pěkný úspěch pro 3dsko). Jinak třeba výborné graficky je Dynasty Warriors, Wipeout vypadá taky hodně pěkně na Vitě a i to UC nevypadá až tak hrozně, jen zubaté to je dost a to očekávání jsem měl, já osobně, vysoko. Každopádně hratelnost to neovlivňuje, je to jen grafika :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.