deepthroat1468623923 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Mě naopak na lanunch title grafika vůbec špatná nepřijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slash Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 uncharted je velky zklamani (na to ze to stalo 1200, takt fakt psycho), jelikoz jsem zvyklej na ip4 tak ani displej neni zadna super slava.) wow efekt se tedy bohuzel nekonal, ale vzhledem k tomu ze je par dnu po startu a konzole bude podporovana jeste nekolik let, nema cenu hazet flintu do zita.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 nekdo se ptal na ten konvektor na filmy - Any video convektor,rucne nastavit rozmery vity.funguje skvele. A proč rovnou nevzít Xvid4PSP? Dát PSP formát a rozlišení Vity ) Ne, opět to bere jen pošahaný MP4 AVC... nechápu Sony, Vita má výkonu, že by zvládla jakékoli Full HD video (mp4, avi, mkv...). Snad v updatu a nebo jako hb aplikace...Každopádně kdo už Vitu máte - jaká je výdrž? Dá to 4h nepřetržitýho hraní? A je pravda, že Uncharted nejede v nativním rozlišení, ale v nižším? Od Sony těžko, nebude přeci podporovat formáty, který nemá ani PS3 a to z logickýho důvodu - Sony tlačí dopředu Bluray a ne nějaký MKVčka a podobně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Tak jsem si chtěl koupit Motorstorm ale to ovládání je úplně šílený :S To se prostě pomalu nedá hrát xD. Má někdo Plants vs zombies ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Ne, opět to bere jen pošahaný MP4 AVC... nechápu Sony, Vita má výkonu, že by zvládla jakékoli Full HD video (mp4, avi, mkv...). Snad v updatu a nebo jako hb aplikace...Každopádně kdo už Vitu máte - jaká je výdrž? Dá to 4h nepřetržitýho hraní? A je pravda, že Uncharted nejede v nativním rozlišení, ale v nižším? Finanční důvody a chamtivost ze strany SONY.Oni nestojí o nelegální filmy v mkv na Vitě.Oni potřebují prodávat svoje předražené hry!EDIT:tak jsem otestoval skoro všechny hry a nejlépe mi z nich vycházejí tyto:Rayman,Golf a s přimhouřením oka Uncharted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Tak jsem si chtěl koupit Motorstorm ale to ovládání je úplně šílený :S To se prostě pomalu nedá hrát xD. Má někdo Plants vs zombies ? 300 za to fakt nedám nebo kolik za to chcou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 300 za to fakt nedám nebo kolik za to chcou Na App Store stojí 2,99 USD....Zbytek si domysli sám :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Tekku, je mi to holt jasný... takže jedině jako HB aplikace, pokud tedy někdy homebrew bude. Každopádně je to škoda, display a výkon konzole k tomu přímo pobýzí. Jinak já osobně to vidím tak, že prvního si koupím Raymana a pak až nějaké ty lepší hry, co vyjodou časem. Se koukněte jak vypadal třeba God of War, Resistance, nebo Motorstorm na PSP a jak by mohly vypadat hry na Vitě... Jinak neporovnával bych tu mobily s Vitou. Je jasné, že mobilní hry jsou levnější, ale vemte si, že jde většinou jen o nějaké casual oddechové hry - prostě z většiny nic pro hardcore hráče. Navíc třeba ovládání je nesrovnatelné. A ke všemu je ještě Vita sama o sobě strašně levná. Když si vezmete, že staré PSP stálo nové 8 000Kč a když vezmete v potaz HW Vity, tak by klidně mohla stát třeba 10 000Kč a víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 ..no je to stejny jako kdyz ovladas rc auto. Jde o zvyk. Za ty prachy je to dobry a hratelny. Cekal jsem mozna lepsi grafiku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 tak Uncharted je dohranej, u grafiky se mi nelíbil jenom oheň ale dalo se to... jinak jak psal deepthroat, nemáte někdo na obrazovce taky tenhle effekt? sice je to vidět pouze v temný místnosti se staženým podsvícením, ale stejně je to nepříjemný když hrajete nějakou tmavší hru(nebo při načítání hry) zkuste se kouknou u sebe pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 tak Uncharted je dohranej, u grafiky se mi nelíbil jenom oheň ale dalo se to...jinak jak psal deepthroat, nemáte někdo na obrazovce taky tenhle effekt? [ATTACH=CONFIG]16226[/ATTACH] sice je to vidět pouze v temný místnosti se staženým podsvícením, ale stejně je to nepříjemný když hrajete nějakou tmavší hru(nebo při načítání hry) zkuste se kouknou u sebe pls Co musím udělat abych zjistil jestli tam mám tyto fleky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 tmavá místnost a aby si je viděl ještě líp tak podsvícení na minimum, potom už stačí jen si vzít černou fotku a kouknout se na ní v PSV(nebo třeba když se spouští PSV s logem playstationu je to vidět všude kde je černá obrazovka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Na konzolistovi s tim má problém hodně lidí, mimochodem jak se ti to podařilo vyfotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Tohle je vlastnost téměř všech OLED/AMOLED displayů a podle mě nemá cenu to řešit, nic se s tím neudělá. Pokud jste měli někdy nějaký lepší mobil od Samsungu (dodavatel displaye do Viti) se Superamoled displayem, tak to znáte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 neni to moje PSV(zkoušel jsem vyfotit, ale nešlo to), je to fotka z jednoho fora, ale vystihuje přesně to co vidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Jak už tady někdo psal, pokud máte smartphone aspoň na úrovni řekněme ip4 (Já mám Samsung Galaxy S), tak už spousty her (Asphalt, Dynasty Warriors) vás grafika fakt nepřekvapí, protože jste na ni víceméně už zvyklí. Je jasný, že tak do roka budou na Vitu vycházet vizuálně mnohem hezčí věci, momentálně mám z ozkoušených titulů spíš pocit, že jsou to technologická dema, kde se vývojáři (možná pod taktovkou Sony) chvílema až OTROCKY snaží poukazovat na všechny ovládací prvky, co ta konzole má. Je otázka, jak se třeba na takových Uncharted podepsalo to, že je nevyráběl přímo Naughty Dog, ale to mě jako spotřebitele, co tu hru v maloobchodě vidí za řekněme 1150, nemusí zajímat. V současný době stojí za koupi bez výčitek Rayman, Fifa, Wipeout a možná Little Deviants, je to kravina, ale myslím, že je to přesně hra pro handheld. Strašně se osobně těším na Mortal Kombat. Jestli se jim opravdu povede to, co je vidět na videích, tak klobouk dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 http://www.alza.cz/hama-12in1-playstation-deluxe-set-sedo-cerny-d300179.htm co si o tom myslite ? Je tam toho mnohem víc než v klasickym starter Kitu. ale co kvalita .. nwm jestli do toho jit ,ale cena pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 nejhorši z toho celýho budou ty sluchátka,ale to ostatní vypadá dobře a za tu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 tak sem se na to včera koukal v elektru.. na ten deal sem nejak nespechal protože mi ten známej rikal že je to docela na pytel.. no tak sem se na to včera koukl. šipky a značky sou hrozně titěrný a joysticky taky. docela terýbl.. sklamalo mě to protože sem po tom pokukoval asi rok možná i víc.. :( tak rok počkám.. nebo až vyjde call of duty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Mimochodem jedna věc, máte někdo ten preorder package? Já jsem si tam odtud chtěl zadat ten kod na ty bonusy a nějak se k celýmu tomu zadávání nemůžu dostat. Nicméně sluchátka z toho balíčku jsou fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 taky jsem si říkal že jsou tlačítka malý a zezačátku jsem skoro ani nenamířil v Uncharted, ale nakonci už to byly jenom headshoty:D a tlačíkta taky v pohodě. CainCZ: Na tom papírku jsou instrukce a stránka kam to zadat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 nejhorši z toho celýho budou ty sluchátka,ale to ostatní vypadá dobře a za tu cenu jj taky si říkám ale i tak je to cenově dost dobrý určitě do toho půjdu Jsem zvědavej na tu autonabiječku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Tak samozřejmě instrukce jsem si přečetl...jenže ta stránka mě ne a ne navést na možnost zadání toho kódu...asi se ještě budu muset posnažit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Pardon, že zase otravuji ale myslíte si, že cena vity do nějaké dohledné doby spadne? Zažil sem akorát dobu psp, kde první pálka byla snad 9 tisíc, pak se ustálila někde kolem 5. Našetřeno mám, tak nevím nevím. Kdyby se objevila zase někde akce za 5k tak beru hned, škoda, že sem ji u okaye prošvihl. Nevíte někdo něco o nějaké cenové akci? :) A ten memory stick se používjá jen na filmy, hudbu, savy a dema? Nevím kolik gb vzít. Hru budu brát asi uncharted ale snad ta grafika není tak hrozná jak tady lldi říkají :D očekávání mám vysoko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Spadne těžko, možná nějaký prodejce udělá akci a sníží si marže, ale dodavatel (Sony) cenu nesníží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.