Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

uncharted je velky zklamani (na to ze to stalo 1200, takt fakt psycho), jelikoz jsem zvyklej na ip4 tak ani displej neni zadna super slava.) wow efekt se tedy bohuzel nekonal, ale vzhledem k tomu ze je par dnu po startu a konzole bude podporovana jeste nekolik let, nema cenu hazet flintu do zita.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nekdo se ptal na ten konvektor na filmy - Any video convektor,rucne nastavit rozmery vity.funguje skvele.

A proč rovnou nevzít Xvid4PSP? Dát PSP formát a rozlišení Vity )

Ne, opět to bere jen pošahaný MP4 AVC... nechápu Sony, Vita má výkonu, že by zvládla jakékoli Full HD video (mp4, avi, mkv...). Snad v updatu a nebo jako hb aplikace...

Každopádně kdo už Vitu máte - jaká je výdrž? Dá to 4h nepřetržitýho hraní? A je pravda, že Uncharted nejede v nativním rozlišení, ale v nižším?

Od Sony těžko, nebude přeci podporovat formáty, který nemá ani PS3 a to z logickýho důvodu - Sony tlačí dopředu Bluray a ne nějaký MKVčka a podobně ;)

Odkaz ke komentáři

Ne, opět to bere jen pošahaný MP4 AVC... nechápu Sony, Vita má výkonu, že by zvládla jakékoli Full HD video (mp4, avi, mkv...). Snad v updatu a nebo jako hb aplikace...

Každopádně kdo už Vitu máte - jaká je výdrž? Dá to 4h nepřetržitýho hraní? A je pravda, že Uncharted nejede v nativním rozlišení, ale v nižším?

Finanční důvody a chamtivost ze strany SONY.Oni nestojí o nelegální filmy v mkv na Vitě.Oni potřebují prodávat svoje předražené hry!

EDIT:tak jsem otestoval skoro všechny hry a nejlépe mi z nich vycházejí tyto:Rayman,Golf a s přimhouřením oka Uncharted.

Odkaz ke komentáři

Tekku, je mi to holt jasný... takže jedině jako HB aplikace, pokud tedy někdy homebrew bude. Každopádně je to škoda, display a výkon konzole k tomu přímo pobýzí.

Jinak já osobně to vidím tak, že prvního si koupím Raymana a pak až nějaké ty lepší hry, co vyjodou časem. Se koukněte jak vypadal třeba God of War, Resistance, nebo Motorstorm na PSP a jak by mohly vypadat hry na Vitě...

Jinak neporovnával bych tu mobily s Vitou. Je jasné, že mobilní hry jsou levnější, ale vemte si, že jde většinou jen o nějaké casual oddechové hry - prostě z většiny nic pro hardcore hráče. Navíc třeba ovládání je nesrovnatelné. A ke všemu je ještě Vita sama o sobě strašně levná. Když si vezmete, že staré PSP stálo nové 8 000Kč a když vezmete v potaz HW Vity, tak by klidně mohla stát třeba 10 000Kč a víc.

Odkaz ke komentáři

tak Uncharted je dohranej, u grafiky se mi nelíbil jenom oheň ale dalo se to...

jinak jak psal deepthroat, nemáte někdo na obrazovce taky tenhle effekt?

post-6265-14687159667824_thumb.jpg

sice je to vidět pouze v temný místnosti se staženým podsvícením, ale stejně je to nepříjemný když hrajete nějakou tmavší hru(nebo při načítání hry)

zkuste se kouknou u sebe pls

Odkaz ke komentáři

tak Uncharted je dohranej, u grafiky se mi nelíbil jenom oheň ale dalo se to...

jinak jak psal deepthroat, nemáte někdo na obrazovce taky tenhle effekt?

[ATTACH=CONFIG]16226[/ATTACH]

sice je to vidět pouze v temný místnosti se staženým podsvícením, ale stejně je to nepříjemný když hrajete nějakou tmavší hru(nebo při načítání hry)

zkuste se kouknou u sebe pls

Co musím udělat abych zjistil jestli tam mám tyto fleky ?

Odkaz ke komentáři

Tohle je vlastnost téměř všech OLED/AMOLED displayů a podle mě nemá cenu to řešit, nic se s tím neudělá. Pokud jste měli někdy nějaký lepší mobil od Samsungu (dodavatel displaye do Viti) se Superamoled displayem, tak to znáte ;)

Odkaz ke komentáři

Jak už tady někdo psal, pokud máte smartphone aspoň na úrovni řekněme ip4 (Já mám Samsung Galaxy S), tak už spousty her (Asphalt, Dynasty Warriors) vás grafika fakt nepřekvapí, protože jste na ni víceméně už zvyklí. Je jasný, že tak do roka budou na Vitu vycházet vizuálně mnohem hezčí věci, momentálně mám z ozkoušených titulů spíš pocit, že jsou to technologická dema, kde se vývojáři (možná pod taktovkou Sony) chvílema až OTROCKY snaží poukazovat na všechny ovládací prvky, co ta konzole má. Je otázka, jak se třeba na takových Uncharted podepsalo to, že je nevyráběl přímo Naughty Dog, ale to mě jako spotřebitele, co tu hru v maloobchodě vidí za řekněme 1150, nemusí zajímat. V současný době stojí za koupi bez výčitek Rayman, Fifa, Wipeout a možná Little Deviants, je to kravina, ale myslím, že je to přesně hra pro handheld. Strašně se osobně těším na Mortal Kombat. Jestli se jim opravdu povede to, co je vidět na videích, tak klobouk dolů.

Odkaz ke komentáři

tak sem se na to včera koukal v elektru.. na ten deal sem nejak nespechal protože mi ten známej rikal že je to docela na pytel.. no tak sem se na to včera koukl. šipky a značky sou hrozně titěrný a joysticky taky. docela terýbl.. sklamalo mě to protože sem po tom pokukoval asi rok možná i víc.. :( tak rok počkám.. nebo až vyjde call of duty.

Odkaz ke komentáři

Pardon, že zase otravuji ale myslíte si, že cena vity do nějaké dohledné doby spadne? Zažil sem akorát dobu psp, kde první pálka byla snad 9 tisíc, pak se ustálila někde kolem 5. Našetřeno mám, tak nevím nevím. Kdyby se objevila zase někde akce za 5k tak beru hned, škoda, že sem ji u okaye prošvihl. Nevíte někdo něco o nějaké cenové akci? :) A ten memory stick se používjá jen na filmy, hudbu, savy a dema? Nevím kolik gb vzít. Hru budu brát asi uncharted ale snad ta grafika není tak hrozná jak tady lldi říkají :D očekávání mám vysoko :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu