Nemec30 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 myslim že cena jen tak nespadne, ale to opravdu nwm jiste:D, memory je jen na to co jsi řekl(ještě updaty her), vzal jsem 8GB a je to málo:D. Uncharteda dohráno a grafika(kromě ohně) je na handheld opravdu dobrá, vůbec to nevypadá tak strašně jako na traileru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slash Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 spadne..ale rozhodne ne letos. dokonce jsem nekde cetl, ze soucasne ceny jsou "zavadeci". krome zminenych akci / nekoho to hodne brzo omrzi, me nenapada jak to ziskal levneji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Tak jsem si predevcirem koupil Uncharted Golden Abyss, bohuzel ta PSV nema ani pamet 64mb takze proste musim prikoupit memory kartu, beru to opravdu jako neuveritelne gigantickou nevyhodu a jen obirani o dalsi prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Vždyt oni na vitě moc nemaj, hlavní příjem sou hry, pak karty. Jak sou asi velký ty dema? Mě se zdá 8GB akorát :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 No tak oni se daji kupovat i plne hry pres PSN, takze ta karta je pak rychle naplnena, hlavne se netesim az bude flash/hack a ta karta bude zaplnena ihned :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slash Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 dungeon hunter (1044MB), wipeout (552MB). dynasty warriors (216MB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Co jsem se koukal v českých shopech, tak nejlevněji jde sehnat: PS Vita Wifi za 5799Kč PS Vita memory karta 16GB za 900Kč Ale pro mě je nejvýhodnější elektroworld za 5888Kč, páč si pro to můžu dojít osobně a neplatí se pošta. Pak tu 16GB má jeden pražský obchod za 950Kč a nakonec vezmu od JRC ten starter kit s pouzdre, obalem a fólií za necelý 400Kč. Celkově mě to tedy vychází lehce pod 7300Kč. A ještě kupuji z Anglie Rayman Origins, kterej vyjde na necelých 800Kč i s poštou. každopádně plánuju ještě http://www.ebay.com/itm/GEARMAXX-SQUC-Clear-LCD-Protector-Guard-Sony-PSV-Vita-PS-Vita-Front-back-e-/260959123825?pt=Video_Games_Accessories&hash=item3cc2603971 vypadá to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Taky si myslím, že dobrá cena v dobrém obchodě: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007L93C0001IVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Sice na PSN je velikej vyber ale ty ceny jsou prepaleny. PS Vitu jsem koupil a uz ho prodavam. Dokud neprolomej ochranu tak nema cenu do toho jit. Muj nazor....... PS. Pokud chcete neco na pareni a na cesty to se radeji vyplati koupit stare PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Dobrá zpráva: PSP jsem už koupil a zase ho prodávám, ale pokud chcete něco dobrého na cesty, tak jedině PSP :D. Máš tam chybku ;) Podle mě není PS Vita vůbec špatná, spíš je to dobrá konzole, měl jsem jí možnost vyzkoušet na jeden celý den a myslím, že je to dobrej kus hardwaru. Co se týče her, tak se investovat prostě musí, zadarmo nic není. Ale také zatím do PS Vity nejdu. Jsou pro mě přednější nejdřív jiné věci, ale to neznamená, že si nemyslím, že je PS Vita na úrovni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 opraveno chybicka se vloudila Dobrá zpráva: PSP jsem už koupil a zase ho prodávám, ale pokud chcete něco dobrého na cesty, tak jedině PSP :D. Máš tam chybku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 to cromlik:už si s někym domluvenej na prodeji ps vita nebo nejsi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 uz mam prodano. 500 sem na tom provaril. Za 5300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 jezis to je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slash Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 prodam ti klido svoje. checkni SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Až budete někdo prodávat PS Vita, ozvěte se mám zájem. Nejlépe osobka Praha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 prodam ti klido svoje. checkni SZ. napsal jsem ti sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 sice bych byl rád kdyby ho prolomili:D, ale pak by PSV skončilo jako PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 To skončí tak i tak ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Nevíte kde se dá vita vyzkoušet? Po pár zážitcích o ní začínám pochybovat. Inzerovali Datart na chodově ale neměli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Nevíte kde se dá vita vyzkoušet? Po pár zážitcích o ní začínám pochybovat. Inzerovali Datart na chodově ale neměli... Řekl bych že v JRC nebo v něčem takovém bude určitě k vyzkoušení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Jrc na chodově taky nic :D Já myslim někde kde je s tím stánek jako je s 3Ds... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Pro plzeňáky Bílá Myš Plaza, nosim si to do práce, tak vám to klidně půjčím do ruky na vyzkoušení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 V Brně zadní electroworld(Modřice)- směr na Bratislavu vedle Ikei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 mám na všechny prosbu jestli by ste mi mohli sepsat nějakej set kterej by ste si koupili vy na začátek hry hned nepotrebuju a vita mi staci jen s wifi díky moc všem mám takovej dojem že znáte lepší obchody než já díky za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.