corvette Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 V dobe kdy by karta o velikosti par desitek ci stovek megabajtu stala skoro nic, jeste ve velkem treba prave pro Sony, je to opravdu jen business a snaha Sony aby si clovek co potrebuje kartu jen na savy, koupil tu vetsi a drazsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Snad udělají něco jako kdysi na NDS - Adaptér MicroSD 2 PS Vita,protože MicroSD seženeš za babku (8GB tuším za 250 kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 zdravim jsem taky vlastnik teho vyborne konzole ale mel bych jednu otazecku.jak je to stema zpravama z mobilu.vim ze je dokaze jen prijimat.Problem je ze me to sice prijme zpravy ale musim ps vitu vypnout a zase zapnout a vsechny zpravy prijdou.jaktoze nechodi sms normalne kdyz mam konzoli zapnutou a musim ji vypnout abych zjistil jestli mi nekdo nepsal.urcite nejsem jedinej ne???? nebo jestli jo tak prosim co delam spatne,je to nekde v nastaveni? tak pomuze mi nekdo?nebo to jeste nikdo neskousel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Já sem s Vitolu spokojený, mám jen jeden, možná poměrně zásadní problém. Na černém pozadí (např. při zapínání konzole, při nahrávání Uncharted...) jsou na obrazovce patrné dvě čáry a několik skvrn vadných pixelů, odhadem tak 5-10% celé obrazovky. Při normálním hraní to nevadí, ale nevím jak to bude vypadat na tmavších hrách, třeba černobílý Escape Plan.Jmenuje se to OLED mura effect a má s tím prý problém víc lidí, kromě mě vím o dalších čtyřech češích... Vy máte displeje ok? Taky mam na displeji skrvny, ale neni to tak hrozny. Je to videt fakt jenom kdyz hraju uplne po tme a jenom na tmavych loading obrazovkach. Escape plan hraju a primo v rozehranym levelu ty skvrny nejsou patrne. V dobe kdy by karta o velikosti par desitek ci stovek megabajtu stala skoro nic, jeste ve velkem treba prave pro Sony, je to opravdu jen business a snaha Sony aby si clovek co potrebuje kartu jen na savy, koupil tu vetsi a drazsi. Tak ty karty maji takhle unikatni format hlavne kvuli piratum, aby nesli dat do normalni ctecky a nemohl pomoci nich nekdo do PSV nahravat nejake hacky atd... Snad udělají něco jako kdysi na NDS - Adaptér MicroSD 2 PS Vita,protože MicroSD seženeš za babku (8GB tuším za 250 kč) Neudela. Ta karta je tak mala ze na adapter v tom slotu neni misto a hlavne u DS to de protoze pouziva stejny standard i pro tu vetsi kartu SD -> MicroSD. Vita pametovky nejsou kompatibilni s MicroSD standardem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 endhalf > asi jsem to uz nekde psal, ale kdyz vidim ty ohlasene tituly - to je prave imho nejvetsi chyba SONY. To jsou zkratka hry (a typy her) na velke konzole. Kdo je bude jeste kupovat navic pro VITu? Malo kdo.. Nintendo se spravne orientuje na tituly, ktere jsou urcene pro handheldove hrani, nechapu, ze to sony po PSP jeste nepochopila. az na mgs hd collection by mali byt tie hry obsahovo uplne ine ako na velke konzoly takze to nie su rovnake hry.. a mimochodom mam xko a aj keby som mal na vyber medzi xkom a vitou tak si kupim rovnaku hru radsej na vitu pretoze cestujem vela a mozem mat tu hru stale pri sebe ci som na intraku, doma alebo vo vlaku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Tak ty karty maji takhle unikatni format hlavne kvuli piratum, aby nesli dat do normalni ctecky a nemohl pomoci nich nekdo do PSV nahravat nejake hacky atd. To jo, ale kdyby byla dejme tomu 64mb karta v baleni, myslim si ze by to Sony nic moc navic nestalo, i kdyz je to unikatni format. Spouste lidem by to na savy uplne stacilo.Proste business - chces hrat na Vite, kup si jeste tohle a tohle navic. Chapu ze obal (ktery mimochodem taky nic nestoji) ti nedaji, ale pamet, bez ktere jsou funkce konzole dost omezene, by mela byt, byt minimalni, v zakladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Však číňani vymyslí nějakou redukci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 panove my mame doma ps vitu s JRC s pulnocniho prodeje a tam davali zadarmo pouzdro jinak ohledne tech karet pokud vam staci 4GB ale je to malo nastahovani dem a tak dale tak je sehnatelna v praze za 350,- nebo tak nejak a muzete si ji vyzvednout osobne tak ze usetrite za postovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 zdravim jsem taky vlastnik teho vyborne konzole ale mel bych jednu otazecku.jak je to stema zpravama z mobilu.vim ze je dokaze jen prijimat.Problem je ze me to sice prijme zpravy ale musim ps vitu vypnout a zase zapnout a vsechny zpravy prijdou.jaktoze nechodi sms normalne kdyz mam konzoli zapnutou a musim ji vypnout abych zjistil jestli mi nekdo nepsal.urcite nejsem jedinej ne???? nebo jestli jo tak prosim co delam spatne,je to nekde v nastaveni? Dokud to nenapíšeš v češtině, tak to bohužel nikdo nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgasmic Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Zdravim, mel bych dotaz ohledne her z PSN. Zkousel jsem ze srandy stahnout nejakou hru na PSP kompatibilni s PSV, ale pri zadani udaju z kreditni karty transakce neprobehla. Pak jsem zkousel stahnout Escape Plan (350Kc) + Lummines (850Kc), ale zadnou platbu to nechtelo a rovnou se to stahlo a nainstalovalo…jak je to mozne? Hrat to normalne jde…Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Zdravim, mel bych dotaz ohledne her z PSN.Zkousel jsem ze srandy stahnout nejakou hru na PSP kompatibilni s PSV, ale pri zadani udaju z kreditni karty transakce neprobehla. Pak jsem zkousel stahnout Escape Plan (350Kc) + Lummines (850Kc), ale zadnou platbu to nechtelo a rovnou se to stahlo a nainstalovalo…jak je to mozne? Hrat to normalne jde…Dekuji Aby jsi se nedivil až ti dojde výpis z účtu :D :D (např. ps3 si číslo karty pamatovala a později už jsi to ani nemusel zadávat a chodilo pouze vyúčtování) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Zajimalo by me jak je to s hramy z PSN, jestli jako u PS3 jdou koupit ve dvou lidech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Zdravim, mel bych dotaz ohledne her z PSN.Zkousel jsem ze srandy stahnout nejakou hru na PSP kompatibilni s PSV, ale pri zadani udaju z kreditni karty transakce neprobehla. Pak jsem zkousel stahnout Escape Plan (350Kc) + Lummines (850Kc), ale zadnou platbu to nechtelo a rovnou se to stahlo a nainstalovalo…jak je to mozne? Hrat to normalne jde…Dekuji Hm.. a co tě přimělo ke koupi? Zdraví moderátor z notebookfora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ali208 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Zdravim, mel bych dotaz ohledne her z PSN.Zkousel jsem ze srandy stahnout nejakou hru na PSP kompatibilni s PSV, ale pri zadani udaju z kreditni karty transakce neprobehla. Pak jsem zkousel stahnout Escape Plan (350Kc) + Lummines (850Kc), ale zadnou platbu to nechtelo a rovnou se to stahlo a nainstalovalo…jak je to mozne? Hrat to normalne jde…Dekuji Údaje o kartě si to pamatuje. Takže stačí jednou kartu zaregistrovat a je "hotovo"; můžeš vesele nakupovat. Obavám se, že jsi ty hry zaplatil a ani o tom nevíš. Koukni na SEN, tam máš vše co jsi na VITU, PS3 postahoval a detailní výpis plateb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Á, orgasmic pořídil PS Vita? :D Zdravím, tento týden se také stanu majitelem... Každopádně, máte někdo hru Unit 13 (nebo demo)? Co na ní říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Hrál jsem demo, moc mě to teda neuchvátilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Unit 13 ještě nevyšlo (dá se ale koupit na PSN za 850 tuším), v klasické verzi vyjde někdy v březnu (začátkem). Jinak hra vypadala příšerně (hrozně zubatá, přišly mi ty obrázky i horší, než na IGN obrázky z her), ale nehrála se až tak špatně (v multiplayeru to může být sranda, v singlu mi to přišlo nudné. Jdi tam, zabij všechny, pak tam, zabij všechny, pak tam, zabij všechny a pak ven - každopádně v multi jde využít toho, že k jednomu cíli je více cest a pak jdou oba hráči jinou cestou a vzájemně se kryjí, to by mohlo být fajn). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 V sekci PSP hry jsem založil několik témat s diskuzí ke hrám, v otázkách pak tento topic, kde se můžete ptát na věci kolem Vity. Prosím, snažte se diskuze pomalu přesměrovávat do těchto témat, pokud tedy chcete co nejdříve PSV sekci zde na fóru ;) Je to jen na vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Krása už se těším na další update. Že prý bude podpora flashe a HTML 5 (takže youtube videa :D) a hlavně ten skype :) .. a že prý se uvažuje o tom že by se z vity dalo volat na telefony to by bylo taky dost fajn =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 No jestli tam bude skype, tak to půjde, ale bude to samozřejmě placené + jen v místech, kde je wifi (popř. ten, kdo má 3G, tak všude, pokud bude mít data plan). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Skype placený ? jako využívání ? psaní a volání normálně zdarma ne ?? a jj pro mě to smysl má 3G mám a hlavně se nebudu nudit az budu čekat na vlak když pojedu od přítelkyně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Ty jsi nikdy nepoužíval Skype? Volání Skype-Skype je samozřejmě zdarma, volání Skype-mobil je placené. Jestli to hodí na Vitu, bude to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Pokud něco má 3G, tak může i volat. Stačí to SW odblokovat- stejně jako iPad a všechny modely s 3G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Ty jsi nikdy nepoužíval Skype? Volání Skype-Skype je samozřejmě zdarma, volání Skype-mobil je placené. Jestli to hodí na Vitu, bude to stejné. No to je mi jasné :) já spíš pochopil tak že ti co mají 3G budou moct volat jakože na mobili ze "simky" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgasmic Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Hm.. a co tě přimělo ke koupi? Zdraví moderátor z notebookfora. Ahoj draku, přiměla mne zvědavost :) A musím říct, že grafika je ještě lepší než byla k vidění u videí z youtube v HD. Dokonce i přítelkyně začala hrát :) Á, orgasmic pořídil PS Vita? :D Zdravím, tento týden se také stanu majitelem... Každopádně, máte někdo hru Unit 13 (nebo demo)? Co na ní říkáte? Nazdar :) Unit 13 měli v Datartu ke koupi. Dle videí to vypadá pěkně. Já bych byl rád za nějaké Grand Turismo :) Údaje o kartě si to pamatuje. Takže stačí jednou kartu zaregistrovat a je "hotovo"; můžeš vesele nakupovat. Obavám se, že jsi ty hry zaplatil a ani o tom nevíš. Koukni na SEN, tam máš vše co jsi na VITU, PS3 postahoval a detailní výpis plateb. Tak to mě poser :wohow: Že jsem raději nestáhl nějakou pořádnou hru :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.