Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

Tak momentálně mě trošku šokovalo, že PS Vita má vestavěnou baterii, tudíž se nedá vyměnit. To je teda dobrý opruz. Takže až se dejme tomu za rok hraní sníží její kapacita a tím, že nevydrží nějak extra dlouho se častým nabíjením sníží brzy, tak ji můžu vyhodit? Bude na prodej i nějaká externí baterie, ale i tak je to docela divný krok. Tak jako v mobilu přeci potřebuje baterka po nějaké době vyměnit. Takže za rok za dva, aby si člověk koupil zase nové PS V...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No jo Sony, Mrkvosoft a poslední dobou i Apple a tak dále, to jsou všechno hnusný vyžírky prachů, ani blbou interní pamět, ani 2GB tam nemůžou dát (nechtěj dát) a do vity musíš koupit ještě minimálně za 400 čtyř-gigovou kartu, potom ještě kryt, baterku do auta a tak dále a tak dále. Vidět je to taky třeba na iPhone 4S, pár nových nevýrazných věcí a oproti 4-ce je hned dražší o 6k, prostě hrůza no :(

Odkaz ke komentáři

Tím, že se ta baterie nedá vyměnit, mají na mysli to, že výměna není uživatelsky přívětivá. Stačí být trochu kutil ...

A baterku seženeš z Číny ... (sice bude mít tak 3/4 kapacitu plné nové baterie, ale i to bude lepší jak už 2-3 roky stará opotřebovaná baterie.

A nebylo někde něco ohledně Skype? Třeba že se bude moct volat i přes 3G?

Odkaz ke komentáři

Pánové ještě dotaz. Jak fungují ty Mapy? Nemám žádnou zkušenost s GPS tak se ptám. Podle videa jsem pochopil, že stačí zmáčknout Mapy a pak se ukáže moje poloha je to tak? Nemusím nic zadávat. A pak už jen píšu adresy, které chci zjistit? A otázka pokud jsem venku a nemám připojení k netu funguje to i tak?

P.S. A ještě otázka nemohl by někdo napsat seznam dem, které se dají z PS store stáhnout? Zajímá mě jestli tam je Virtual Tenis a Sumioni. Zkoušel jsem vytvořit dnes acount na Ps networku a nejde to. Píše to, že na tom pracují...

Odkaz ke komentáři

Já mám jenom Wifi verzi a když si vypnu wifi funkce a zapnu mapy tak to běží normálně, jasný že když zapnu i wifi a na nějakou se připojím tak je to lepší ale uplně to stačí :D

Můžeš mrknout do nastavení, když vypnu wifi, tak me to do map ani nepustí.

Odkaz ke komentáři

tak to natoč, páč to ti nežeru :D. To renderování stránek je otřesný a chybějící HTML5 taky nepotěšilo.
Myslis nacitani stranek pri scrollovani?Dyt ja jedu a nevidim ani kousek nenacteny stranky :D Natacet to fakt nebudu,pac moje "kamera" ma extreme malo fps :)
Odkaz ke komentáři

Myslis nacitani stranek pri scrollovani?Dyt ja jedu a nevidim ani kousek nenacteny stranky :D Natacet to fakt nebudu,pac moje "kamera" ma extreme malo fps :)

Tak zkus nějakou "složitější" stránku, konzolista.cz kupříkladu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu