Susperian Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Tak momentálně mě trošku šokovalo, že PS Vita má vestavěnou baterii, tudíž se nedá vyměnit. To je teda dobrý opruz. Takže až se dejme tomu za rok hraní sníží její kapacita a tím, že nevydrží nějak extra dlouho se častým nabíjením sníží brzy, tak ji můžu vyhodit? Bude na prodej i nějaká externí baterie, ale i tak je to docela divný krok. Tak jako v mobilu přeci potřebuje baterka po nějaké době vyměnit. Takže za rok za dva, aby si člověk koupil zase nové PS V... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 No jo Sony, Mrkvosoft a poslední dobou i Apple a tak dále, to jsou všechno hnusný vyžírky prachů, ani blbou interní pamět, ani 2GB tam nemůžou dát (nechtěj dát) a do vity musíš koupit ještě minimálně za 400 čtyř-gigovou kartu, potom ještě kryt, baterku do auta a tak dále a tak dále. Vidět je to taky třeba na iPhone 4S, pár nových nevýrazných věcí a oproti 4-ce je hned dražší o 6k, prostě hrůza no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Tím, že se ta baterie nedá vyměnit, mají na mysli to, že výměna není uživatelsky přívětivá. Stačí být trochu kutil ... A baterku seženeš z Číny ... (sice bude mít tak 3/4 kapacitu plné nové baterie, ale i to bude lepší jak už 2-3 roky stará opotřebovaná baterie. A nebylo někde něco ohledně Skype? Třeba že se bude moct volat i přes 3G? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Baterie nejde vymenit z duvodu hekování a také zadního touchpadu. Jinak se dá koupit dobíjecí baterie http://www.playcentrum.cz/battery-charger-sony-psvita-930501.htm ohledně skypu ano pujde volat přes 3G připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Pánové ještě dotaz. Jak fungují ty Mapy? Nemám žádnou zkušenost s GPS tak se ptám. Podle videa jsem pochopil, že stačí zmáčknout Mapy a pak se ukáže moje poloha je to tak? Nemusím nic zadávat. A pak už jen píšu adresy, které chci zjistit? A otázka pokud jsem venku a nemám připojení k netu funguje to i tak? P.S. A ještě otázka nemohl by někdo napsat seznam dem, které se dají z PS store stáhnout? Zajímá mě jestli tam je Virtual Tenis a Sumioni. Zkoušel jsem vytvořit dnes acount na Ps networku a nejde to. Píše to, že na tom pracují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 No mapy pořádně fungujou jenom na 3G verzi, Wifi verze nemá zabudovanou GPS. ...demo na Virtua Tennis tam neni a tu druhou hru neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 To je divné oni píší, že je věstavěné GPS i v modelu s Wifi http://interlink.tsbohemia.cz/sony-playstation-vita-wi-fi-black_d139712.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Já mám jenom Wifi verzi a když si vypnu wifi funkce a zapnu mapy tak to běží normálně, jasný že když zapnu i wifi a na nějakou se připojím tak je to lepší ale uplně to stačí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Já mám jenom Wifi verzi a když si vypnu wifi funkce a zapnu mapy tak to běží normálně, jasný že když zapnu i wifi a na nějakou se připojím tak je to lepší ale uplně to stačí :D Můžeš mrknout do nastavení, když vypnu wifi, tak me to do map ani nepustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Tak já mám asi nějaký bug protože mě to jde EDIT: Tak jsem zkusil restore a znovu stáhnout update systému a už ty mapy bez wifi nejdou, divný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 K té baterii - Jak to bylo u Go ? To si snad nemůžeš s Vitou dojít do Sony Servisu a říct : Pánové,chtěl bych vyměnit baterii ve Vitě a je to. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Ahoj.. Funguje Vám Near :tato aplikace? Popřípadě nějaká rada jak mám vše nastavit aby fungovala? Taky touto cestou hledám pařmeny do přidání friends.. Můj nick je Ladislav 182.. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Mě ani mapy ani near nefunguje. Píše, že to nemůže lokalizovat mojí polohu, přitom to povolené v nastavení mám a wifi mi doma normálně funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 jo mě to taky píše, stačí vyjít ven a polohu to najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 já mám ten samej problém,skoušel jsem vyjít ven a stejně to nic nezměnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Když si to pročtete(manuál),tak zjistíte,že máte najít prostor s co nejmenším množstvím překážek (stěny,stropy),takže musíte vylézt před barák.Někde kde máte dobrý WiFi signál.Jinak tohle je spíš pro 3G verzi.(Near i Mapy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 No, mělo by to fungovat přes wifi stejně bez problému, jako na smarphonu třeba Google mapy se zakázaným GPS - jednoduše podle Wifi access pointů. Jenže to nefunguje. Ani near, ani mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 No, mělo by to fungovat přes wifi stejně bez problému, jako na smarphonu třeba Google mapy se zakázaným GPS - jednoduše podle Wifi access pointů. Jenže to nefunguje. Ani near, ani mapy. Mapy ti ale pouze nevyhledaji polohu,ne?Jinak funguji...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 mně to taky funguje, jen když se naklonim z okna :D Bez prdele, prostě tohle je fakt spíš na tu 3G verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Normální mapy (bez polohy) fungují, ikdyž tragicky pomalu. Opravdu doufám, že to sony poladí. S takovým HW by mohla být rychlost (i třeba internetového prohlížeče) minimálně srovnatelná třeba s iPhone 4S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 mně to taky funguje, jen když se naklonim z okna :D Bez prdele, prostě tohle je fakt spíš na tu 3G verzi. Ja se naklanel div jsem nevypad a nic :D Javak:Ja nevim jak tobe,ale mne bezi internet jako na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 tak to natoč, páč to ti nežeru :D. To renderování stránek je otřesný a chybějící HTML5 taky nepotěšilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 tak to natoč, páč to ti nežeru :D. To renderování stránek je otřesný a chybějící HTML5 taky nepotěšilo. Myslis nacitani stranek pri scrollovani?Dyt ja jedu a nevidim ani kousek nenacteny stranky :D Natacet to fakt nebudu,pac moje "kamera" ma extreme malo fps :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Myslis nacitani stranek pri scrollovani?Dyt ja jedu a nevidim ani kousek nenacteny stranky :D Natacet to fakt nebudu,pac moje "kamera" ma extreme malo fps :) Tak zkus nějakou "složitější" stránku, konzolista.cz kupříkladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Mě mapy jedou krásně, polohu najde úplně stejně ( asi jako google access point) jako na ip4 a to bydlím v paneláku, 1. Patro. Jinak web je ošklivě pomalej :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.