Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak přelstít nový OFW 3.56 (OFW/CFW 3.55!!!) A dostat se na PSstore!!!

Recommended Posts

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Kdyby se to časem povedlo očůrat a šly by hrát hry na CFW online, tak bych zájem měl jinak je mi to jedno. :-) Takže to nechám zatím spát.... já myslel jestli někdo nevíte jestli, když se budu registrovat na CFW, tak jestli se to může sony nějak domáknout.... :-)

zaleži jsi chceš hrat online a stahovat dema atd... Pokut ano zaregistruj se. pokut ne tak to nech tak a máš bez starosti
Odesláno
tak panove už mi to šlape taky . i na neveřejne ip beztoho anižby poskytovatel měl zaplou proxynu akorat jsem udelal upravu v dns jako hlavni primary dns sem dal- Step 5: Put both the Primary and Secondary IP settings as 67.202.81.137 ale s tim rozdilem že sem dal secondary dns - svou puvodní dns adresu a ne jak je v navodu obě stejne

Tak jsem zkusil i tento způsob a taky nefunkční. Kua tak jsem asi v hajzlu :(

Odesláno
Pokial si dam update na OFW 3.56 mozem ist na PSN... naspat by sa predsa malo dostat formatovanim pamati (OFW sa mi vrati na 2.85) a potom si zase mozem dat CFW 3.55. JE TO TAK ???

Ma niekto skusenost, ci sa da formatom hardisku vratit na povodny OFW aky bol na konzole pri kupe ?

A všichni z toho dělájí vědu a přitom je to tak jednoduché :cheesygrin: Ne,takhle to opravdu nejde

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu