radiel Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 sice trochu dele trvalo nez se na psn prihlasilo ale funguje to mam cfw kmeaw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 To jsem rád že vám to jede, a pomohlo vám to, že muj přispěvek neni k zahozeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProStaff Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Hale mám CFW KMEAW 3.55 a ještě nejsem reglej na PSN.... Můžu to udělat teď nebo se na to mám radši vy*rat? :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 zaleži jsi chceš hrat online a stahovat dema atd... Pokut ano zaregistruj se. pokut ne tak to nech tak a máš bez starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProStaff Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Kdyby se to časem povedlo očůrat a šly by hrát hry na CFW online, tak bych zájem měl jinak je mi to jedno. :-) Takže to nechám zatím spát.... já myslel jestli někdo nevíte jestli, když se budu registrovat na CFW, tak jestli se to může sony nějak domáknout.... :-) zaleži jsi chceš hrat online a stahovat dema atd... Pokut ano zaregistruj se. pokut ne tak to nech tak a máš bez starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Být tebou necham to už tak,když ti tak moc o to online a PS store a home nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Kua,tak si s CFW si po netu nezahraju co? Nemůžu najít nějaký řešení jak se připojit na PSN i když mám veřejnou IP a router značky D-Link.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 tak panove už mi to šlape taky . i na neveřejne ip beztoho anižby poskytovatel měl zaplou proxynu akorat jsem udelal upravu v dns jako hlavni primary dns sem dal- Step 5: Put both the Primary and Secondary IP settings as 67.202.81.137 ale s tim rozdilem že sem dal secondary dns - svou puvodní dns adresu a ne jak je v navodu obě stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Mám slimko 3.55 Kmeaw a všechno funguje v pohodě :D .. jak PSN tk i FTP :P .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Mě to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heveras Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 a jde to i JB 3.41 spoof 3.55? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 jo až nato že mne jedou na kmeaw 3.55 i online hry alespon nove GT5 nic jineho zatim nehraju po netu parim castelvanii CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 tak panove už mi to šlape taky . i na neveřejne ip beztoho anižby poskytovatel měl zaplou proxynu akorat jsem udelal upravu v dns jako hlavni primary dns sem dal- Step 5: Put both the Primary and Secondary IP settings as 67.202.81.137 ale s tim rozdilem že sem dal secondary dns - svou puvodní dns adresu a ne jak je v navodu obě stejne Tak jsem zkusil i tento způsob a taky nefunkční. Kua tak jsem asi v hajzlu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakeee Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 ja taky :/ proxy server davam dont use protoze nevim co bych tam mel vyplnovat a jestli mam verejnou ip tak o tom nevim ale myslim ze ne... taky sem zkousel obe moznosti a neproslo to.... sem napojeden na router kterej ip generuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Sony už to zatrhlo, tak nepište,že vám to nefunguje. Momentálně jen off-line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Uz to asi Fixnuli ... Nemuzu se pripojit -> nutnost aktualizace FW :-/ Sorry nedival jsem se na posled i stranku (jsem na mobilu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 No tak to už jsme v háji všichni. Je nějaká pravděpodobnost že bude CFW 3.56??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Jistě,že je nějaká šance na 3.56...ale na to moc nesázej...radši zůstaň na 3.55 jako já ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Jistě,že je nějaká šance na 3.56...ale na to moc nesázej...radši zůstaň na 3.55 jako já ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Myslim ze bude lepsi aby uvolnili CFW az s nastupem 3.60 aby nemohlo sony zapracovat na jeste lepsi ochrane ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Takže POZOR! Máme po srandě. SONY už tuto vec zablokovalo! Už ZATIM neni žadná jina vec jak se dostat z nižším OFW/CFW na Store apd. Návod v tuto chvíli již neni funkční!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simo15 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Pokial si dam update na OFW 3.56 mozem ist na PSN... naspat by sa predsa malo dostat formatovanim pamati (OFW sa mi vrati na 2.85) a potom si zase mozem dat CFW 3.55. JE TO TAK ??? Ma niekto skusenost, ci sa da formatom hardisku vratit na povodny OFW aky bol na konzole pri kupe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 FW neni na disku je v pameti konzole tzn takhle to opravdu nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Pokial si dam update na OFW 3.56 mozem ist na PSN... naspat by sa predsa malo dostat formatovanim pamati (OFW sa mi vrati na 2.85) a potom si zase mozem dat CFW 3.55. JE TO TAK ??? Ma niekto skusenost, ci sa da formatom hardisku vratit na povodny OFW aky bol na konzole pri kupe ? A všichni z toho dělájí vědu a přitom je to tak jednoduché :cheesygrin: Ne,takhle to opravdu nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Proste but budeš pirat nebo hodný človek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.