Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Tak jasný, vypadá to peckově a určitě se to bude hrát suprově a příběh taky jsem si jist bude perfekt ale pro mě je prostě Halo 3 naprostá "platinová" hra a jedna z nejlepších nebo snad úplně nejlepší kterou jsem kdy hrál, a to hlavně zase kvůli těm custom gamesám, kdo nezažije, nemůže říkat :D

Tak 6.11. se připrav a uvidíme :D

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Myslim si ze pribehem, prezentaci a celkove i atmosferou a pribehem by mohlo Halo 4 vphohode 3 trumfnout co se seinglu tyce, tezko mluvit o tom jak se chyti MP a jestli to treba ebude takova nova mp halo Legenda, zatim to vypada domre a to jak competetive tak coop v podobe spartan ops...
O tom že by to byla Halo legenda pochybuju, 343 se tim gameplayem a trailerem úžasně předvedlo ale na Bungie a jejich tvrdou práci to v žádném případě nemá... Ale stát to za to bude určitě na 100%.
Odesláno

Tak to je zas ♥♥♥♥♥sky, taky jsem velky fanousek ale verim, ze je mozne bungie prekonat a zatim mi nic nedava zavdavek na to ze to tak nebude.... pochybnosti o 343 po videich zmizeli a vypada to ze se dockame jak plnohodnoteho halo sp tak mp.....jeste pockame, jestli to bude mit tu spravno Halo dynamiku a taky atmosferu, ale verim ze to nezklame :)

Odesláno

Beru tu jako evoluci, ktera se muze a nemusi podarit, chci aby to bylo nove, "inovativni", ale aby si to zaroven zachovalo vsechny dulezite prvky z bungie serie, pokud se to podari takhle zkloubit ma to velkou nadeji se to zaradit pravoplatne po bok her od bungie, mozna i vys :D Ale ja jsem prehnany optimista, coz je pro cloveka po tom spatne v tom, ze ho hra muze spis zklamat :D Nevim no, vsichni si stezujou na barvicky, dynamiku a system mp, ale ja doufam jen v to, ze to bude dustojne a v podstate prvni pravoplatne next-gen halo, ktere nezklame cloveka ve vecech, ktere se tykaji typickych prvku hry, ktere mame tk radi :) A samozrejme poradnej mp :)

• 2 weeks later...
Odesláno

Tak pokud se nekdy k tomu Done dostanes tak mi napis Inheritora. Diky. Pokud mate nekdo nejake vytvorene mapy v Reachi tak klidne bych zahral. Ja jich taky mam par. Kdyby jsme se na nekdy domluvili tak muzeme dat nejake customy. Par her se znamymi z xbox live spise na pohodu, bez zbytecneho hroceni. snad se nekdo prihlasite

CORVETTE COMIX - Rudy Rhodes -

post-44274-14687160806594_thumb.jpg

Odesláno

po roce by jsme mozna mohli dat ten ghosti fotbal:) ja myslim ze tak 4-6 by nas mohlo klidne byt. v CR jich asi hodne nebude ale vim o jednom co bydli do konce ve stejnem meste jako ja ale uz s nim nehraju. mam jeste jednu jeste jednu slusnou statistiku a to jsou celkove body ve FF - 113 631 352 bodu.nejlepsi by to asi bylo vzdycky domluvit na vikend alespon na 2 hodky

Corvette Action II - Rudy Rhodes -

post-44274-14687160813898_thumb.jpg

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu