IronRudy Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 ja jsem tobe a donovi posilal zadost o spoluhrace nebo jak se tomu nadava a bez reakce. jeste ted to tam mam ukazane zeto nebylo prijate. my jsme vcera s dragonem a jeho kamosem chvili delali jednu mapu a pak jsme hrali normalne matchmaking Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Heh, tak to promin, vubec jsem si toho nevsiml, nebyl jsem skoro doma a kdyz jsem se dostal k xku, tak jsel jel skyrim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 To je jedno. stejne to byla nic moc domluva. to se musi domluvit primo den a hodina. pak je to realne. vcera jsem se konecne dostal v Reachi do Tribute room. nakonec to slo zvladnout i v jednom hraci. Je to lahudka pro kazdeho halo fana. par fotek pro ty co tam nebyli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 3, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Tak si mě tam taky přidejte :D Spenaterr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 tak chlapi piste dny a casy kdy jste volni at muzeme dat spolu nejakou tu hru. a nemusite se vubec stydet:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Celé prázdniny, čas hlavně odpoledne, 12:00-19:00 nebo pak kolem 9 až 1 ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Tazko soudit takhle dopreduu, ale muzu spis pres den vyjma pondeli a utery kdy jsem v praci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 tak zkuste byt online zitra treba kolem 14h a zkusime kdyz tak jeste nekoho sehnat kdo bude zrovna online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Ja jsembohuzel do nedele mimo CR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 jaj. tak pak nekdy neco domluvte a dejte vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Nove mp trailer a nejake artworky, z nekterych veci jsem trosku rozpacity (speedboost ci spis jeho provedeni), ale tesim se :) http://www.zing.cz/novinky/12625/halo-4-v-multiplayerovem-traileru Jinak hudba z traileru je uzasna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Ahoj hoši co hrajete onlin Halo reache ?? uvažuju že jsi to koupím tky ať si sváma můžu zahrtát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Takže už jsem ho sehnal a ve středu je doma si mě přidejte muj GT:mikinaCz někdy můžem dát MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Hoši tak hrajete to eště někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Oh můj bože říká ti něco EDIT!!!! Takovej triple-post omg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Jezismarja, kazdej nejak zacinal, nerikej mi ze tobe se to nikdy nestalo, jde to podat i lepsim zpusobem Co rikate na ten novy mp trailer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 DeSmonde radši pomlč už jo? Přestan se do mě furt narážet jako úplnej ......... Tohle jsou základní pravidla každého fora, kdyby udělal double post tak ok, ale on udělá triple post a ještě hodinu po sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 To ti neberu, je to chyba na kterou je treba upozotnit ale lze to napsat i jinak nez jako totalni ***** !!! Jinak na youtube jsem nasel official (sna) theme song k halo 4 Co na to rikate? Me se hrozne libi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 http://www.xbox360achievements.org/news/news-12296-Halo-4--Forward-Unto-Dawn-Trailer-and-Limited-Edition-Console-Images-Drop.html EPPPPP-------PPPPPICCCCCCCCC! Nevím jestli by se mi podařilo prodat konzolku a následně si koupit tuhle novou, ale ten ovladač rozhodně kupuju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 No ja zrovna premyslel v tech vedrech jestli mi zas nezkolabuje xko, ze by to bylo v pi... ale kdyz vidim tohle, minimalne ten ovladac bych chtel ikdyz uz mam doma ctyri :D Jinak na youtube jsem nasel moc pekny uryvky z OST Halo 4 ikdyz vetsina z vas to bude znat uz asi z Halo Waypointu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Ta konzole je luxus s těma ovladačema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Tak to tu asi chcíplo koukám tak :D Jéé kdy já jsem hrál naposled halo, chtěl bysem zkusit to remake Halo 2 stojí za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Halo 2 remake wtf u mad bro?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Halo anniversary je přece HD remake Halo 2 ne? Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Pletes, je to remake puvodniho Halo: Combat Evolved, kazdopadne uz jsem nekde cetl zpravy o tom, ze se dost mozna zacne delat na predelavce Halo 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.