DeSmond Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Halo 4 a jeho UNSC zbrojnice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 To vypadá dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Srpen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 Hoši zdravím, jak se máte? Co halo ?? ty Desmonde koukám, že se moc nestáráš o ten topic, asi to někomu budu muset předat :D (Co rudy? ) Teď se asi čeká na Halo 4 viďte. Mě osobně bohužel videa moc nezaujali, příjde mi to jak psal Rudy spíš jako Unreal Tournament, nicméně uvidíme : - )) Určitě vyzkouším. Já jinak momentálně hraji Diablo 3. No a hlavně pracuji : - ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Tak jde to :D Tak určitě se těšim a myslim že nejen já. Jinak nevim zda to tu bylo ale tady je obsah Limitky http://www.xboxweb.cz/hry/halo-4/15057-halo-4-limitovana-edice-a-permanentka-pro-dlc.html#.UCy5iT3N9h0 No že by mě nějak uchvátil ten obsah to ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 cau crofte. ne ja nejsem ten pravy. moc tady nechodim a podle me to nema moc cenu tady neco vymyslet. ja se na halo 4 moc netesim a nevim jestli ho budu kupovat. jesti mas box nebo si ho budes kupovat tak si me pak pridej. zaburime jak kdysi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 cau chalani. moje zrejme posledni video z halo reach. je to polepene z videi co jsem mel stahnute jeste z bungie.net a to co jsem nahraval prez fotak. nevim jak se stahujou videa z halo waypoint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Zdravím, nechci vás tu kravit nebo nedejbože prudit s vaší aktivitou, ale nezahrál by si občas někdo ? :) Hru jsem znovu koupil tento týden ( znovu jelikož jsem jí i s profilem přenechal při prodeji xboxu). Mám limitku Reache, grade od nuly, ale to se rychle změní skill mám už od Halo 1 a pár LAN turnajů na E3 už mám za sebou. Kdyby byl zájem tak napište semka nebo na můj GT: Sk1ngs ;) EDIT: Díky Jacpot Sniper Dayi jsem to dotáhl na Warrant officera za 30 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Covenant Weaponary A navic jeste obrazky ze singlu, moc pekne, akorat ten Jackal mi nejak nesedi :D http://www.zing.cz/novinky/13746/pohled-na-singleplayer-halo-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Prometheanské Zbraně Hra už je hotová a vyjde nám za 40 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Co rikate na riditelneho mecha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 No vypadá zájímavě a trošku overpowered ale určitě to bude vyvážené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Doufam, porad verim ve skvele halo a hlavne skvely multak, snad nebudem zklamany, jinak videli jste helmy ze hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 2, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Helmy jsem viděl, trochu mi připadají jako klonoví vojáci ze Star Wars :D Jinak jsem koukal na logo při výběru Legendary, ta lebka tam se mi oproti původním Halo moc nelíbí... Viz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Nektery ty helmy jsou sileny, ale na vyber jic je dost a jsou alespon vyrazne odlisne coz ocenuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 ty helmy vypadají dobře ale do Halo tak nějak nezapadají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Nevim, nektere jsou sice trosku "mimo", ale ja jsem alespon rad za runorody design a verim ze si kazdy bez problemu vybere, osobne se na tu costumizaci spartana tesim :) Celkove se zatim tesim na vsechno z noveho Hala, uz aby byl listopad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Je tady nejaky pirat co uz dohral singl? :) Ikdyz verim, ze vsichni z nas tu jsou poctivci, kteri si musi jeste pres dva tydny pockat :( Nevidel jste nekdo nahodou rozhovory s lidma z MLG, kteri se vyjadrovali k HALO 4, ktere si meli moznost zahrat?Padli celkem zajimave vytky tykajici se obvzlaste forerunner vision, ktere dost narusuje dynamiku hry, navic se s power weapons stavaji smrtici vyhodou, mozna proto budou power weapons rozmisteny nahodne :) Jinak doporucuji si precist o Halu tady http://angryplayer.blogspot.cz/ Je to naprosto jiny (velice kriticky) nahled na Halo, ktery ma ale v leccems pravdu ;) Celkem by me zajimala takova diskuze Akajiho s Davem na tema Halo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Piráti už mají Halo 4? Tak to jim závidim, ale radši si ty tejdny počkám a rovnou budu mít i limitku na poličce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Zdarec Hoši, celkem mě svrbí prsty, asi popadnu Halo 4 útokem? Kdo se tééž chystá?: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 25, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Plánuju, plánuju, už mi to tu leží na stole, jen mam děsnou chuť to do xka strčit už teď, ale nemůžu :( Hlavně na MP se těším! Btw. Nemá dneska zájem někdo o pár her na MP Reach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Reach bych si mohl zahrat nějaký ten trénink na H4 by se hodil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Drago, kdybys měl anniversary tak bychom mohli zahrát/zaajchovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 25, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 No přátelé, Halo hry mam všechny, takže kdykoliv jsem online, můžem zahrát :D GT: Spenaterr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Tak dneska padlo embargo a po celym svete se vrojily recenze. A chvalou se nesetri. Na metacriticu 90 ze 100 ;) A na ign.com prohlasili Halo 4 nejlepsim Halem v historii a prozitmne nejlepsi hrou roku 2012 napric vsema platformama :) To by me zajimalo kolik jim MS dal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 2, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 I CZ/SK recenze dávají čtyřce průměrně 9/10.... Kvůli tomu se na to těším ještě víc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.