dragon810 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 A já mam xbox v opravě :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Jaj už jen 4 dny a limited edition je doma, mám tu rozehráno B2, RE6, MOH:W, AC3, ted přibude nejlepší: Halo 4 a pak tenhle měsíc ještě BO2 a to nemluvim o Hitmanovi a FC3, fakt nevim co první :D A to jsem se ted ještě po několika letech znova "zažral" do CSS a hraju ho furt :D Jinak, nejlepším Halem v historii? Navíc když to ani nedělá Bungie? Já čekal že to bude hrat tak 8,5-9/10 ale nejlepší? Wow, už at to tu je!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Sakra ty podzimy jsou vzdycky nabity, ted se nemuzu odthrnout od AC3 a do toho HALO 4, kde se 343i asi vazne predvedlo :D Tesim se jak blazen, ale nevim, co hrat driv. A ikdyz mi ted vyprsel gold a budu muset pockat na vejplatu, abych si zas na rok predplatil, tak hned v utery budu online, nekde doma vytahnu nejakej 2-day-trial, ikdyz ten bude asi i pribaleny v halu. Kazdopadne se uvidime v Halu ;) Chtelo by to novy Halo tady na CF nejak "odpanit", co rikate? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 3, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 To bych řekl, už žhavim ovladač, abych to mohl v úterý rozjet :D Btw. Teď jsem si uvědomil, jak dlouho uběhlo od prvního E3 2011 traileru.... Už aby to tu bylo! Já to ty 3 dny nevydržim... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Pokud budu mit v utery Xbox doma tak bysme mohli nejakou party udelat v H4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Podle unboxingu je alespon v limitece 14-denní trial DeSi, takže neboj :D dragone: H4 potřebuje 2 playtroughy, jeden na heroic v coopu a legendary solo, takže můžem zahrát celou kampan :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 No tak to je parada, to bude smazba, SP zfouknuco nejrychlejc abych se mohl pustit do MP. Jinak nechcete pak nekdo na Spartan Ops? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Az dohraju kampan tak si SO hodne rad zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Taky si chci nejdriv strihnout kampan :) Jen porad lituju ze neohlazili tu Legendary Edition, chtel jsem zas mit vystavenenj nejakej peknou skulpturu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Taky někoho pak sháním na Spartan Ops a COOP Kampaň, tak si mě kdyžtak přidejte :) GT: Spenaterr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Koukám, že Xzone mi to poslalo už v pátek tak pokud se česká pošta nevyznamená, tak bych to už v pondělí měl mít u sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Hm a nehrozí náhodou ban, když se to bude hrát den před vydáním, i když je to origo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Ano hrozí, rozdávají bany všem at už pirátům či podstivým, prostě demence jsem Mrkvosoft. Každopádně já nejdřív pojedu tu kampan, pak MP, a nakonec se asi pustim do spec opsu, takže si mě určitě přidejte do plánku, ačkoliv je podzim plnej peckovejch her, tak na tohle si snad najdu čas vždy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Na tohle téma jsem toho dost načetl. A někteří říkají, že se hrát nesmí a někteří že jo. Je v tom obrovský zmatek. Včera zabanovali i poctivce, ale 343 se potom omluvilo, že se jednalo o technickou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Nojono, jistota holt bude až v úterý... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Není to zmatkový. Banují za to, MS/343 to officiálně asi tak před týdnem řekli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Urcite bych to nepokousel, navic ikdyz to dorazi uz v pondeli, muzes zahrat kampan a mp spustit az v utery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Je to tady. Ani ne 1 den a silenstvi vypukne doufam ze se nejak sejdem a uvidime se v Halo 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 5, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Jojo, zejtra vypadnu ze školy a hnedka jdu na to :D Taky mě štve, že v Austrálii už mají zejtřek a vesele si hrajou... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Jak uz jsem psal i do Halo 4, zitra se k tomu asi nedostanu, ma mi to prijit postou a bohuzel jsem cely den v praci, vecer razim do skoly, takze to holt asi budu muset pres noc nechat valet na poste :( Kdyz mi to klapne a nebudu muset ve ctvrtek do prace, tak budu poobede ve ctvrtek na live cely den, takze urcite rad zaparim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Pro hru jsem byl asi před hodinou na poště, tak ted konečně začínám hrát, tak udělám ty jednoduché mp acjhy jako upni video a tak a pak se hned vrhnu na kampan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Zavist obrovska :) doufam ze se s nama co nejdriv podelis o sve dojmy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Ještě jsem tu kampan ani nezapl ale je to naprosto epické, stačí? Hah! :D Né, ted jsem po pár minutách nainstaloval druhej disk (na kterym je MP). Takže se jde na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Já už mám od pondělí dohrané. I těch pár MP her jsem si dal, ale ta killcamera tam mě akorát rozčiluje, jak zjistím jak náhodně mě ten zmetek zabil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Jsem zvedavy na dojmy z MP, obvzlaste pak od Halo veteranu. V dnesni dobe ty recenze beru s rezervou, kort u her jako je Halo. Takze opravdu je to tak dobre? A co armor abilities? Doufam ze tam neni Armor Lock :) A co mapy? Co Flood? atd. atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.