DeSmond Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 (upraveno) Jinak uz predevcirem jsem potkal prniho SR-50+ hrace :) Upraveno Listopad 15, 2012 uživatelem DeSmond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 (upraveno) Hrál jsem Halo Reach a střílel jsem tam monstra a létal jsem v nějaké lodi..Je to u nějak u Halo 4? Moc mně nebavilo jenom střílet nějaká monstra... Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem xAsassinsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Na tohle je Tactical Palmface moc slabej, možná bychom měli zavolat Chucka..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 16, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Hrál jsem Halo Reach a střílel jsem tam monstra a létal jsem v nějaké lodi..Je to u nějak u Halo 4? Moc mně nebavilo jenom střílet nějaká monstra... Co takhle se zkusit podívat na nějaký videa, gameplaye, trailery, recenze, apod.? Nemyslim si, že je nějak extra těžký googlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Co takhle se zkusit podívat na nějaký videa, gameplaye, trailery, recenze, apod.? Nemyslim si, že je nějak extra těžký googlit... Tohle je takovej ten typ lidí co snad hráli v životě jednu/dvě hry :D To mu nevysvětlíš prostě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 rockyzz Opravdu jsem nehrál v životě 2 hry..O mnoho více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 16, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Tak mi teda řekni, kde je problém? Proč se ptáš na tak základní věci, na které se dají najít odpovědi během 5ti vteřin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 spenat No já jsem se radši zeptal tady,protože videa můžou být Fake..A spíše důvěřuji víc tady..A,už vidím,že to tady máte hodně vyskoušené a hodně odhrané hodiny této hry... Tak proč se nezeptat tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Jo, vzdyt jo od toho tady to forum je, ovsem nekdy je lepsi si vygooglit, nektere dotazy jsou fakt zbytecne a pusobi hloupe (nic ve zlym) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 DeSmond Abo,chápu tě..A nezlobím se na tebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 17, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Nemá zájem se někdo dohodnout a dát kompletní kampaň co-op? Když se to dodělá celý vč. prologu apod. tak dostanete Mark VI amor s tím oranžovým vizorem MasterChiefa, viz. No neber to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 spenat A musíš mít Xbox Live,že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 17, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Jojo, samozřejmě včetně Xbox Live Gold účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Ja bych klidne dal, ale obavam se ze v blizke dbe budu dst zaneprazdneny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Ja bych taky potřeboval projet kampaň v coopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Shánim lidi na projetí kampaně, nejlépe na legendary. Ale bývám online spíš jen odpoledne od 13 až 18h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splash Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Někdo na Spartan OPS EP1 v Co-Op? gamertag: Leaw CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 18, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Tak si mě přidejte, v týdnu bývám online spíš odpoledne tak cca od 16 hodin, o víkendu můžu skoro pořád. Taky bych potřeboval kampaň na legendary. GT: Spenaterr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Nechce tu někdo dát Halo CEA na legendárko? Dal bych to sám ale moc se mi do toho nechce, jedna legendární kampan solo za tenhle rok (H4) mi už stačila. Pokud jo tak si mě přidejte: xX forEV3R Xx, jen zkušeného Halo hráče, žádného beginnera či lamku která by to jen zhoršila! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Vas nove halo nebavi? zkontroloval jsem tady hlavni kone a jediny dragon to tu vali. ze by se opakovala historie z halo reach:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 2, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 No baví no, akorát u mě byla prostě priorita kampaň a multiplayer hraju jen občas... Spartan Ops hraju pokaždý, když vyjde nová epizoda, ale jakmile epizodu dojedu, tak zase končim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ja ted na to vubec nemam cas, mam toho hodne do skoly a bije se mi to s praci, takze jsem byl rad ze jsem se ted alespon na chvilku dostal k xku, navic ted nemam live, takze si mp ani nezahraju, ale ted mi to zrovna nechybi, spis mam chut si rozjet kampan na legendary, tahle kampan me proste strasne bavila :) Ale o vanocich si na MP snad konecne cas udelam a vyzkousim i nove mapy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 No baví mě to, ale moc to ted nehraju, je strašně moc nových her, koupil jsem jich asi 7-8, dohrál 3, takže se musim vrhnout i na ty další, co se MP týče, tak že by to byla nuda to ne, ale já sem prostě ten typ na takové ty fun hry aneb custom games, takže pokud by se na to našla nějaká stálá parta tak bych hrál den co den, ale matchmaking - to pro mě není nic na dlouhou dobu. Jinak k mému dotazu - tak co, dá tu někdo Halo CEA na legendárko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronRudy Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 (upraveno) Ja mam kampan projitou a pro me je na druhem miste. ja jsem se hlavne trepal na multak a po zkusenostech z reache jsem to chtel rozjet poradne a ne se zkazenyma statistikama jak v minulych halo. taky jsem se k tomu moc nedostal minuly tyden ale mam SR neco prez 70 a uz jsem si na to celkem zvyknul a je to takove jak psal Don. nekdy super a nekdy na vyhozeni z okna. me se spartan ops celkem seka kdyz hraju ve 4rech ale ted uz cekam na dalsi epizodu protoze by tam meli byt myslim nejake achievementy ja uz cea nemam. s lebkama to projdes jak nic Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 IronRudy Používej tlačítko upravit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.