Arty1468624925 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Já ho taky samozřejmě uvítám jen jsem reagoval na ten výběr zvuk.stopy.Přes server to není vždy praktické navíc HD je problém přetáčet a jediný multimediální přehrávač který by nahradil PS3(v případě že bude zvládat všechny formáty) je PopcornHour se slotem pro mechaniku, ale cenově by to už nemělo velký význam. Takže už ať to je jinak to asi vyměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ahoj chci se jen zeptat jak to vypadá s PS3 Media Center - MKV and NTFS Support (Project) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 PS3 přehraje mkv akorát je potřeba změnit kontajner v mkv2vob,pak jdou i krásně překopírovat,mam takhle v ps3 spoustu 1080p filmů. Tady je návod i mkv2vob ke stažení http://www.sony-playstation.cz/index.php/clanky/navody/1894-uprava-mkv-souboru-pro-ps3-pomoci-programu-mkv2vob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Mígl: spousta filmů mi přes to blbne, třeba nejde zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Lukez,tak děláš něco špatně...Já tento soft pouzivam uz 2 roky a nikdy jsem neměl problém s žádným filmem na PS3 a pokud,tak je to pouze tim,ze nekdo udelal spatne delay nebo stretch zvuku..pak to zlobi...Vse si delam sam a nikdy problem...i titulky to do obrazu vypali :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 už asi vím kde byl zakopaný pes... nezaškrtával jsem ALWAYS TRANSCODE DTS a tak mi pak nešel zvuk, jelikož to nemám přes reciever... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 PS3 přehraje mkv akorát je potřeba změnit kontajner v mkv2vob,pak jdou i krásně překopírovat,mam takhle v ps3 spoustu 1080p filmů.Tady je návod i mkv2vob ke stažení http://www.sony-playstation.cz/index.php/clanky/navody/1894-uprava-mkv-souboru-pro-ps3-pomoci-programu-mkv2vob Nevím, já tohle beru jako hodně provizorní řešení... Fungovalo mi tak 7/10 + pokud to není v x264 tak konvert trvá i několik hodin. To už je snad lepší řešení i ten PS3 Media server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Je pravda že to trvá někdy dýl ale neni to tak hrozný a fungujou mi zatim všechny filmy.. to luk3z: to je možný,já to mam přes receiver a zatim žádný problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olafus Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Znáte Tversity? http://tversity.com/ Používám to už dlouho a je to v pohodě. Pokud nemáte slabší počítač tak se to skoro nemusí nastavovat. Tam stačí vypnout SW kompresi streamu a 720p filmek jede z PC přes síť bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Povedzme, že cez TSMuxer mám pripravený film. Cez PS3 Media server sa spojím s konzolou. Ako mám nakopírovať film na vnútorný disk pska? Iba na skúšku som kopíroval klasické dvd ktoré malo 6,8GB. Pri 12GB som to musel vypnúť lebo to nemalo konca. Je to normálne? Preto by som potreboval nakopnúť čo treba nastaviť a spustiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.