Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
A pocity?Oproti demons souls třeba?

Podle mě rozhodně lepší než demons souls hlavně tou otevřeností světa,díky tomu se i prodlouží doba hraní.Obtížnost mi přišla stejná jako v Demons Souls,nejvíc mi dal zabrat Ornstein and Smoughmi na ty sem si summonul phantoma.(v demons souls sem měl největší problém s Flamelurker)NG+ sem zaměřím na získání všech zbraní a nalezení všech Covenants.

Odesláno
Hi tak dark souls jsou fakt super sem u toho podelanej jako u demon souls paradicka. Ted me ovsem pokosily nejaky mouchy ci co a misto humanity tam ted mam lebku a mam +- pulku zivotu. Muze mi nekdo poradit co mam udelat? dik

Tak to si prokletej(což je jedna z nejhorších věcí ve hře) můžeš se vyléčit pomocí Purging stone(jeden stojí kolem 5000 souls),můžeš ho koupit od týpka co stojí v kostele pod prvnim zvonem a nebo od Undead merchant kterej je ve zkratce do stok.

Odesláno

Vylepšování je poměrně důležitá věc,např. já používám Lighting Uchigatana +5.Základní vylepšování je do +5 což du u všech kovářu nebo to můžeš udělat i ty sám u bonfire pokud máš Weapon sithbox(prodává kovář Andre).Na další vylepšení sou potřeba tzv Ember(large ember,chaos flame ember,dark ember atd.)Embers se dávaj kovářum(ve hře sou 4 kováři),u nich je pak možné zbraně vylepšovat dál.K vylepšování sou potřeba Titanite shard,Large Titanite shard,Titanite chunk atd.

Tady je kompletní přehled vylepšování zbraní http://darksoulswiki.wikispaces.com/Upgrades

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu