Sator Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Si nafármi duše a a vytáhni si strength 16,ten meč je hrozně silnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Jo, asi to budu muset udelat.. vzit to krapet koncepcne, abych se pohnul dal. Kazdopadne pro toho, kdo to treba jeste nepochopil, hra je to vyjmecna. O tom mluvi hlavne to, ze to nekdo hraje 15 hodin a je porad ve druhym levelu ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Nakonec to ani skoro nebolelo. Vygrindil jsem Drakes Sword, ale pak jeste byl zaklad summonnout si par phantomu. Sam bych to daval porad tezko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Tady je video ve kterym borec dohrál Dark souls za hodinu a půl :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Tak dohrál sem Dark souls 8) 50 nahranejh hodin a level 88.A hned sem začal new game+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Tak dohrál sem Dark souls 8) 50 nahranejh hodin a level 88.A hned sem začal new game+. A pocity?Oproti demons souls třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinisek Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 dobře ty, já mam 33 hodin, sem level 48 a právě se prokousávám Sen's fortress. Dokonalá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neogen Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Dokonale to je pouze skoda problemu v coopu.Nemoznosti hrat s kamaradem a problemy pri sumonovani ostatnich.Potom jeste nejake chyby v pvp jako trebas nedomysleny prsten kdy nejde zalockovat hrace takze se neda trafit spellama atd.Ale vse by mel odstranit patch pristi tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Je to bomba hra. Jedna z nejlepsich, ktere jsem kdy hral vubec. Btw mam nahrano nejakych 25 hodin a teprve jsem zazvonil na druhy zvon. Jak jsem tak daleko? pulka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinisek Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 podle toho, kolik si prošel okolo, ale podle mě nebudeš ještě ani v půlce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 to je dobre ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 A pocity?Oproti demons souls třeba? Podle mě rozhodně lepší než demons souls hlavně tou otevřeností světa,díky tomu se i prodlouží doba hraní.Obtížnost mi přišla stejná jako v Demons Souls,nejvíc mi dal zabrat Ornstein and Smoughmi na ty sem si summonul phantoma.(v demons souls sem měl největší problém s Flamelurker)NG+ sem zaměřím na získání všech zbraní a nalezení všech Covenants. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 ja si vzdycky, kdyz mam moznost jit do human formy na bossy beru coop phantomy.. alespon dva ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nail Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Hi tak dark souls jsou fakt super sem u toho podelanej jako u demon souls paradicka. Ted me ovsem pokosily nejaky mouchy ci co a misto humanity tam ted mam lebku a mam +- pulku zivotu. Muze mi nekdo poradit co mam udelat? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Hi tak dark souls jsou fakt super sem u toho podelanej jako u demon souls paradicka. Ted me ovsem pokosily nejaky mouchy ci co a misto humanity tam ted mam lebku a mam +- pulku zivotu. Muze mi nekdo poradit co mam udelat? dik Tak to si prokletej(což je jedna z nejhorších věcí ve hře) můžeš se vyléčit pomocí Purging stone(jeden stojí kolem 5000 souls),můžeš ho koupit od týpka co stojí v kostele pod prvnim zvonem a nebo od Undead merchant kterej je ve zkratce do stok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Je to tak, vsicni jsme si tim prosli ;). Jen doplnim, ze ten typek, co je u prvniho zvonu po zabiti gargoylu to ma za 3000 a ta "zombie" v kanale za 6000. takze se docela vyplati si dojit nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 to si musim sehnat :) tu hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nail Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Super dik. A jeste se teda zeptam kde sezenu master key? koukal sem video kde tim otviraj dvera ktery uz sem minul a nemoh sem je otevrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 to maj jenom ti, co zacinaji hru jako THIEF. Ale vsechny dvere se daji odemcit i klici nelezenymi ve hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Super dik. A jeste se teda zeptam kde sezenu master key? koukal sem video kde tim otviraj dvera ktery uz sem minul a nemoh sem je otevrit. Kromě povolání Thief si to můžeš zvolit jako jeden z startovních předmětů při vytváření postavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nail Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 tak to sem si nezvolil :-) . A jeste budu zvedavej jak mam ve hre pokracovat? Dostal sem se do katakomb kde me proklela nejaka ta "moucha" a kdyz sem se vracel pod prvni zvon, aby sem si koupil to odcarovani zjistil sem ze drak je fuc a muzu prejit most. Ty katakomby me dost desej nemam jit raci nejdriv prez ten most dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nail Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 tak uz vim jak dal ale dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Co vylepsovani zbrani? Nejak jsem do toho jeste neproniknul... Jsem ted v New Londo a porad mam Drakes Sword bez upgradu.. Porad je to asi nejsilnejsi zbran, co mam.. Ostatni maji VYRAZNE mensi DMG. Kazdopadne co a jak vylepsovat? Nejaky tipy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Vylepšování je poměrně důležitá věc,např. já používám Lighting Uchigatana +5.Základní vylepšování je do +5 což du u všech kovářu nebo to můžeš udělat i ty sám u bonfire pokud máš Weapon sithbox(prodává kovář Andre).Na další vylepšení sou potřeba tzv Ember(large ember,chaos flame ember,dark ember atd.)Embers se dávaj kovářum(ve hře sou 4 kováři),u nich je pak možné zbraně vylepšovat dál.K vylepšování sou potřeba Titanite shard,Large Titanite shard,Titanite chunk atd. Tady je kompletní přehled vylepšování zbraní http://darksoulswiki.wikispaces.com/Upgrades Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Prave, je to slozity jak hodinky ;). Nechci rvat ty titanity atd do nejaky sragory, kterou bych za chvili stejne vyhodil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.