Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Tak koukam, ze i puvodni obsah prosel zmenama, zatim sem si vsiml, zatim vsechno obleceni na ktery sem narazil coz uz je tak 5 setu, tak ma 0% curse obrany, predtim vzdy neco meli, gapping dragon plive nejakou srajdu na zpomaleni a je tezsi mu useknout ocas, pak eagle shield ma jen 95% fyzicky obrany, spider shield ma 100% obranu vuci tem typkum co v blighttownu plivou ty toxicky sipky, coz pedtim nebylo,takze konecne obrana proti nim, pak dole v blighttownu jak jsou v bazinach ty larvy nebo slimaci ci co to je, tak driv z nich dropovalo max 2ks green shardu ci large shard z jednoho a ted mi dropuje treba 5ks! z jednoho... to je zatim vse co sem zjistil. Resp. Dal sem se zatim nedostal... prisly jste na neco taky?

Upraveno uživatelem th0ca
Odesláno (upraveno)

tak s tema larvama nic, 5 green shardu mi padalo, to sem tam zapomel dopsal, large shardy po jednom... no asi sem to predtim nijak zvlast nefarmil, protoze se daj nakoupit u kovaru tyhle 2 typy. What's up... this is Marcus... a uz to vzdy vypinam, epicnamebro je fakt pro ne nezkousnutelnej tim jak mluvi, jak haze porad tou svoji patkou atp :D Mam rad videa od rurikaina. :o Prijde mi pratelstejsi a veselejsi a vtipnejsi, to jeho How dare you, you bastard. To me vzdycky dostane :)

Odesláno (upraveno)

zeptam se, zaznamenal nekdo v novym DLC obsahu problem s objektama? Dokavad sem hral puvodni obsah, tak je vse ok, jakmile sem prisel do DLC, tak mi mizej objekty, napr. u mrtvol nejsou videt bile vacky s dusema ci predmetama, nebo nejsou videt napisy od ostatnich hracu, mizi i ohen u bonfiru atp... ? Bud mizi uplne, ale jen objekt (textura), predmet jde vzit, nebo problikavaj... Nezaznamenali jste to taky? Nebo je problem jen u BD verze?

Odesláno

padaji neco jsem o tom cetl a neveril, a vcera fakt jeden ano bez humanity jen s prstenem, treba uz nic nedostanu k vanocum :)ale jsem rad pze ten od stray demona jsem omylem pouzil na brneni :(

Titanite Slab - Darkwraiths in New Londo Ruins ; Defeating Stray Demon in Undead Asylum ; Siegmeier of Catarina quest line reward. The Crystal Lizards in Great Hollow (not 100%). In a chest near where you face Kalameet (PTDE).

http://darksoulswiki.wikispaces.com/message/view/Faq/48624876#48625159

Odesláno

ja si zas o vikendu nafarmil 30 demon titanite shardu z toho pazmekta co hlida propojeni mezi Demon ruins a Lost Izalith. Je docela tezkej a odolnejsi jak jiny Demon titaniti, ale ma nastesti svoji slabinu a tou je ohen :), ale porad sem neudelal kalameeta, protoze chci jeho ocas, a to je snad nemozny. Z asi 12ti ruznych utoku pouze pri dvou dava ocas na zem, coz se deje asi jednou za 8 minut, takze po nejakych 25 minutach sem mu vzal nejakych 800hp, coz je asi 1/4 jeho HP, a porad ocas nikde :(

Odesláno
ja si zas o vikendu nafarmil 30 demon titanite shardu z toho pazmekta co hlida propojeni mezi Demon ruins a Lost Izalith. Je docela tezkej a odolnejsi jak jiny Demon titaniti, ale ma nastesti svoji slabinu a tou je ohen :), ale porad sem neudelal kalameeta, protoze chci jeho ocas, a to je snad nemozny. Z asi 12ti ruznych utoku pouze pri dvou dava ocas na zem, coz se deje asi jednou za 8 minut, takze po nejakych 25 minutach sem mu vzal nejakych 800hp, coz je asi 1/4 jeho HP, a porad ocas nikde :(

tak s tim s ocasem jsem taky valcil tyden a pak jsem to vzdal a odlozil dark souls do policky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu