headhot Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 ty bonusy jsou uplne stejne jako v limited edici,akorat tam jsou jeste obrazky a plakat navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Kdyz si stahnu jen to DLC ze store tak hru taky teda musim hrat od zacatku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Kdyz si stahnu jen to DLC ze store tak hru taky teda musim hrat od zacatku? to ne, staci mit zabitou hydru a byt v lokaci ze ktere se jeste muzes vratit k mistu kde zacina dlc, resime tu savy akorat, ze se verze pro evropu rozdelila na uk a zbytek evropy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Tady na Supergameru píšou, že ty bonusy tam jsou, tak nevim:roll:http://www.supergamer.cz/dark-souls-prepare-edition-p-207127.html To DLC mě osobně docela zklamalo, a to hlavně jeho délka. Za tu cenu 350,- jsem čekal něco pořádnyho:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 to trapne dlc by ani nebylo kdyby si to pc hraci nevybreceli a jak se ukazalo prodeje jsou mizerne, warez na pc proste vladne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Takze prepare to die na pc je lacinej port xbox verze, ale dlc na konzolich je zas lacinej port z pc verze :) ve fromsoftu se s tim koukam moc nemazlej... ale treba uz delaji na regulernim dalsim pokracovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Ted sem si to zapl na PC a normalne sem to vypl..to je hruza to ovladani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Pevně doufám, že se ještě na PS3 dočkáme nějakého pokračování:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 (upraveno) Tak koukam, ze i puvodni obsah prosel zmenama, zatim sem si vsiml, zatim vsechno obleceni na ktery sem narazil coz uz je tak 5 setu, tak ma 0% curse obrany, predtim vzdy neco meli, gapping dragon plive nejakou srajdu na zpomaleni a je tezsi mu useknout ocas, pak eagle shield ma jen 95% fyzicky obrany, spider shield ma 100% obranu vuci tem typkum co v blighttownu plivou ty toxicky sipky, coz pedtim nebylo,takze konecne obrana proti nim, pak dole v blighttownu jak jsou v bazinach ty larvy nebo slimaci ci co to je, tak driv z nich dropovalo max 2ks green shardu ci large shard z jednoho a ted mi dropuje treba 5ks! z jednoho... to je zatim vse co sem zjistil. Resp. Dal sem se zatim nedostal... prisly jste na neco taky? Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Tech zmen je tam vic.. epic o tom casto mluvi ve videich. Ale uz v 1.05 mi z tech larev padalo 5ks green shardu..jestli ted pada aji 5 large tak se tam asi zrovna vydam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 (upraveno) tak s tema larvama nic, 5 green shardu mi padalo, to sem tam zapomel dopsal, large shardy po jednom... no asi sem to predtim nijak zvlast nefarmil, protoze se daj nakoupit u kovaru tyhle 2 typy. What's up... this is Marcus... a uz to vzdy vypinam, epicnamebro je fakt pro ne nezkousnutelnej tim jak mluvi, jak haze porad tou svoji patkou atp :D Mam rad videa od rurikaina. :o Prijde mi pratelstejsi a veselejsi a vtipnejsi, to jeho How dare you, you bastard. To me vzdycky dostane :) Upraveno Listopad 9, 2012 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 (upraveno) zeptam se, zaznamenal nekdo v novym DLC obsahu problem s objektama? Dokavad sem hral puvodni obsah, tak je vse ok, jakmile sem prisel do DLC, tak mi mizej objekty, napr. u mrtvol nejsou videt bile vacky s dusema ci predmetama, nebo nejsou videt napisy od ostatnich hracu, mizi i ohen u bonfiru atp... ? Bud mizi uplne, ale jen objekt (textura), predmet jde vzit, nebo problikavaj... Nezaznamenali jste to taky? Nebo je problem jen u BD verze? Upraveno Listopad 14, 2012 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 U DLC - Sanctaury Garden to same nevidim signy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Včera jsem si taky všiml..dělá to když je hra v online modu. Offline je v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Já nic podobného nezaznamenal. Mám staženo pouze to DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 By me zajimalo, kde vzali tech 10hodin herniho casu... sem to dlc prosel za nejaky 2,5hodin. Sif osvobozen, chester 2x zabitej... uz mi zbyva jen kalaamet, manus a hawkeye. Jinak nic extra... royal wood v ty zadni casti jednoznacne nejlepsi misto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Vcera jsem chvili farmil Darkwraithy v New Londo Ruins - 5 Humanity a Gold Serpant a celkem chabe. Pak mne zabili jdu si to sebrat zabiju jednoho a konecne titanite slab :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 z dark wraithu padaj titanite slaby? To ale bude drop 1:1000000 ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 padaji neco jsem o tom cetl a neveril, a vcera fakt jeden ano bez humanity jen s prstenem, treba uz nic nedostanu k vanocum :)ale jsem rad pze ten od stray demona jsem omylem pouzil na brneni :( Titanite Slab - Darkwraiths in New Londo Ruins ; Defeating Stray Demon in Undead Asylum ; Siegmeier of Catarina quest line reward. The Crystal Lizards in Great Hollow (not 100%). In a chest near where you face Kalameet (PTDE). http://darksoulswiki.wikispaces.com/message/view/Faq/48624876#48625159 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Blbej dotaz ale abych dostal trofej za treba vsechny prsteny tak musim je vsechny sebrat s jednou postavou nebo muzu ten sebrat s tou a ten s tou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Tak takovou trofej sem v dark souls nevidel, ale pravda, ze by tam pasovala jak prdel na nocnik, protoze dostat vsechny prsteny ve hre neni uplne snadna vec... Kazdopadne, mohu potvrdit, ze treba u trofeje knights honour je potreba mit vsechnu potrebnou vybavu u jedne postavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Blbej dotaz ale abych dostal trofej za treba vsechny prsteny tak musim je vsechny sebrat s jednou postavou nebo muzu ten sebrat s tou a ten s tou? cau, vsechny trofeje jsou spojene s jednou postavou (zbrane,prsteny atd.) samozrejme ty lehke jako bossove nebo dva ruzne konce muzes udelat na vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 tak vcera dalsi titanite slab z darkwraitha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 ja si zas o vikendu nafarmil 30 demon titanite shardu z toho pazmekta co hlida propojeni mezi Demon ruins a Lost Izalith. Je docela tezkej a odolnejsi jak jiny Demon titaniti, ale ma nastesti svoji slabinu a tou je ohen :), ale porad sem neudelal kalameeta, protoze chci jeho ocas, a to je snad nemozny. Z asi 12ti ruznych utoku pouze pri dvou dava ocas na zem, coz se deje asi jednou za 8 minut, takze po nejakych 25 minutach sem mu vzal nejakych 800hp, coz je asi 1/4 jeho HP, a porad ocas nikde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 ja si zas o vikendu nafarmil 30 demon titanite shardu z toho pazmekta co hlida propojeni mezi Demon ruins a Lost Izalith. Je docela tezkej a odolnejsi jak jiny Demon titaniti, ale ma nastesti svoji slabinu a tou je ohen :), ale porad sem neudelal kalameeta, protoze chci jeho ocas, a to je snad nemozny. Z asi 12ti ruznych utoku pouze pri dvou dava ocas na zem, coz se deje asi jednou za 8 minut, takze po nejakych 25 minutach sem mu vzal nejakych 800hp, coz je asi 1/4 jeho HP, a porad ocas nikde :( tak s tim s ocasem jsem taky valcil tyden a pak jsem to vzdal a odlozil dark souls do policky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.