Bullshid Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 Ještě bych měl poslední otázku, nevíte kde se dá dobře farmit humanita? Já koukal na youtube ale tam buď zabijely krysi v kanále nebo ňáky duchy černy nevim kde a ty krysi mi právě nic nedávají. Jinak díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 v tomb of the giants pred bossem jsou v jezirku minipidi kostricky... na tech se farmi asi nejlepe v normalni hre, jen se musi humanita sbirat hned po dropu, po vterine se propada do zeme... a pokud mas dlc tak je tam level, ted nevim nazev, a tam jsou ti duchove, na kterych se farmi sama... za jeden run cca 20 humanit... samozrejme musis mit na to prsten a nejlepe jeste 10 humanit v sobe pro zvyseni luckdropu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 v tomb of the giants pred bossem jsou v jezirku minipidi kostricky... na tech se farmi asi nejlepe v normalni hre, jen se musi humanita sbirat hned po dropu, po vterine se propada do zeme... a pokud mas dlc tak je tam level, ted nevim nazev, a tam jsou ti duchove, na kterych se farmi sama... za jeden run cca 20 humanit... samozrejme musis mit na to prsten a nejlepe jeste 10 humanit v sobe pro zvyseni luckdropu. Je to těsně před manusem.. hned po artoriasovi... Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullshid Odesláno Květen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2013 Jo ten greatshield je super :D právě jsem si podal Sifa, ani jsem nemusel uhýbat útokum a nevzal mi ani HPko dokonce ani půlku staminy, to i doběhnout k němu bylo nebepečnější:D. 40k duší zadarmo, klidně mohly být dva.Teď se chystam ne Demona Firesage, koukal jsem na něj na youtube a nevěřil jsem vlastnim očím! Koho by napadlo že je zranitelný proti ohni? Ohnivý démon a zranuje ho oheň:? já když jsem s nim poprvé bojoval tak jsem si řek že bude mít šílenou fire resist tak jsem na pyro ruku ani nemyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Jakmile clovek dostane do krve styl hry, tak je to radost hrat. btw na zavvi nabizej dark souls ve steelbooku. Neplanuje nekdo nakup aby poreferoval jak vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 za 700kc steelbook je trochu az moc drahe, necham si asi ujit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullshid Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Nemate nekdo naladu na co op? Potrebuju pomoc s Four kings a v celich londo ruinach nemuzu najit jedinej summon sign:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Pokud máš správný štít tak si ani neprdnou :) Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullshid Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Tak jsem poslal Gwyna do kytek:wohow: lvl 91 66 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Tak hodne stesti pri ng+ nyni teprv zacina ta prava hc hra :) clovek si vychutna vse ve hre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Tak konečne som dal tu platinu,oproti demon souls to nebol velky rozdiel ale zase som mal problemy pri farmeni channeler's trident na rare weapon trophy padlo mi to asi po 2 hodinach už iba dodam že sa tešim na dark souls 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Gratulace, no ono já Ho zabil manusovyma sluzebnikama + spravne prsteny + 99 humanit a trident vypadl 3x z 10ti pokusu, no ale první drop než jsem na to přišel byl asi 4h Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 Diki ja som mal luck na 410 to je maximum a potom som behal s toho ohniska v tom vezeni ale napadlo ma že skusim behat s toho ohniska pri crystal cave a asi po 5 minutach to padlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Rowan: 99 humanit je stejně k ničemu ne? Nad 10 už se drop nezvyšuje, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jj nad 10 humanity sa už item discovery nezvyšuje + ale Covetous Gold Serpent Ring zvyšuje item discovery o 200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 no psal jsem,ze si ho necham ujit,ale stejne jsem neodolal + k tomu byl disk ps3 zdarma,coz jsem zjistil az po otevreni:D Vice fotek v sekci sberatele her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Divam se na neho uz dlouho ale ty prachy se me za to davat nechtějí. Pochopitelne závidím :D Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 mne to vyslo na 589,- a ono kdyz tedka vis,ze je tam disk se hrou,tak mi to prijde levne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Dyt jo...uz objednano, navic sestra zije v anglii a zrovna pristi tyden leti do cr tak to doveze. Jen premyslim zda nedotahnout vic kousku :confused::o Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 postovne je zdarma, v pondeli objednano a ve ctvrtek dodano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Nevíte, jestli si mě může přivolat kamarád co mám na PSN? Potřebuje pomoct v Blightown, ale moje znamení na zemi nevidí. Jsme oba na stejném místě a lidskou podobu mám já i on. Kdesi jsem četl, že prý hra jaksi nepodporuje klasicky coop... rozdeluje to na servery a tak najit fantoma od nekoho koho znate je skoro nemozny.. Je to pravada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 je to hodne nahodny, prijde mi, ale ze uprednostnuje japonsky hrace ta hra :D:D , nicmene musi byt na stejnem lvl nebo +/- 10 lvl okolo (ale i to neni pravda uplne, protoze to kolikrat vyvola hrace o 100lvl vys nebo podobne :D), a musi se to zkouset dokola, napr leftovanim ze hry a opetovnym loadingem atp.. Ve dvojce by tohle uz melo byt ok doufam, tam uz by mely byt normalni pozvanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Tak je na to kalkulátor který ti přesně řekne jaké rozpětí musí kamarád nebo ty mít řekneme ty mas 52lvl tak on musí mít 40-73lvl treba .... Jinak dohodnete si místo v bligtownu nejlépe v tunelu u bonfire a zkousejte. Na novy svet stačí aby jsi si sednul na chvilku k ohni. A jinak ty musíš byt mrtvy a on zivy...kua myslím :) ale on musí byt živý 100% jinak blightown je jednoduchý tam prý novem NG chodim jako první ..... Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 pokud mas master key,tak blightown muzes uplne vynechat, tedy da se na zacatku tam vbehnout zabit tu pavouci kralovnu a zazvonit na zvon a pak hura nahoru,rozvonit zvon u gargoyle. Na ng++ jsem celou hru prosel cca za 3 hodky cisteho casu (samozrejme si pripocitejme umirani u bossu 5-7hodin) a samozrejme jsem zapomnel na jednu vec a kvuli platine musim jeste jit jednou ng+++ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 (upraveno) Zdravím všechny ;) Má pár otázka k DS: 1.) Nemám jasno co přesně značí např. u meče ty ParamBonus - jsou tam různý písmenka, nevím co to znamená. 2.) K čem je Rubbish a Copper Coin? 3.) K čemuj Alluring Skull a Transient Curse? 4.) K čemu je Sunligh Medal? 5.) Zazvonil sem na první zvon (po Gargoylovi). Sjel výtahem zpět do startovní lokace... Kam dál? Sem cca 22 lvl, Drake Sword, základní gear +3 all, warrior. Dík za rady :) Upraveno Prosinec 5, 2013 uživatelem Johaness Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.