Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tdu 2

jakubgaluszka

Recommended Posts

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejak nechapu, jak muzete vedet, kolik sem toho najezdil a kolik ne... Ale predpokladam, ze urazeni je na c-f na beznym poradku.

když si jdu koupit hru tak si o ní něco zjistím a když nevím jestli bude dobrá počkám an recenze/nekupuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na první pohled se mi TDU2 líbilo, ale po pár dnech co jsem hru hrál sem si vypěstoval vyloženě alergii na jízdní model. Nic horšího jsem snad nikdy nehrál, to už mi lepší připadal i v GTA IV. Auta jakoby vážily 20kg, zvuky aut mi přijdou taky zvláštní. I když modely aut jsou perfektní, grafika je dobrá, tak jsem hru smazal z HDD a už jí doufam nikdy nezapnu.

Odkaz ke komentáři

ten se nepoužívá. když pojedeš poblíž nějakého vraku, tak ti v rohu obrazovky začne blikat symbol toho vraku. Čím víc bliká, tím jsi blíž. Stačí jen jezdit a najdeš ho. Někdy jsou zašitý v rohu nebo za křovím, no a někdy jsou vidět už z dálky.

Odkaz ke komentáři

normalne bych ti rekl at si to nadjes na YT ale jelikoz si alespon napsal ze budes vdecny narozdil od lidi co pisou dej navod :D

http://www.youtube.com/user/MotoGamesTV#p/u/18/DBYkiFKh2uE

kanal jednoho manika ma tam vide s autama kde jsou zavodni trate atd...(jedna vypada uplne jako Spa)a ma tam i s wrekama:D a i s autem co za ne dostanes

ma tam

ibiza1

ibiza2

hawaii1

hawaii2

a ja jdu na hawai dva protoze chci daytonu D: ale problem ze hawain nemam projetej :D talze to bude dlouhhhhyyyyyyyy

Odkaz ke komentáři

taky vam nejdou ty sipky na volantu?? ty cim se davaji blinkry a stahuje strecha a okna.na ovladaci to jde.docetl jsem se ze na volantu nefunguje D-Pad. nejde to nejak obejit?? docela me to stve kdyz si nemuzu stahnout strechu,reskeptive zpatky nasadit

Odkaz ke komentáři

po velkom těšení se, jsem docela zklamám, první dojem dost špatný proti jedničce, ale třeba dvojce přijdu na chuť, ale asi se nevyrovná fantastickému prvnímu dílu

Vadí mi system licencí , nejdou jezdit závody samostatně na výdělek jako v jedničce a postrádám motorky , které byly v jedničce . Zatím jsem je na IBIZE nenašel . Nejsou náhodou na HAWAI?

Odkaz ke komentáři

ty zvuky z většiny Ferrari znějíí jako z autíčka na ovládání + to řazení mi přijde trošku retardovaný...Navíc at nastavuji jak nastavuji citlivost volantu stále mi to přijde přehnaně citlivý...nemám nahráno zatím moc dlouhou dobu ale zatím bych to hodnotil tak 75%..je fakt že ten teréní mod je docala fajnově udělanej + dost promakanej interiér a celkově to auto vypadá už více jako auto než v TDU 1,a dost pěkný prostředí...jinak mám Ferrari 458,což je až na ten tragickej zvuk motoru co se neblíží realitě ani z 50% celkem dobrý auto :-)

EDIT: není nějaká možnost jak si opravit auto když ho nabourám? njakým jiným způsobem než že se hodim domů a vyjedu s ním znova z garáže? dík

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu