jakubgaluszka Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 to jsou ''lepší veteráni'' jestli to nemáš na ibize tak si to buď nenašl nebo je to až an hawaii to ti teď přesně neřeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 http://www.czetdu.com/files/tdu.jpg tady je detailnější mapa druhého ostrova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 To jsi toho moc nenahral no jo blbec.... Nejak nechapu, jak muzete vedet, kolik sem toho najezdil a kolik ne... Ale predpokladam, ze urazeni je na c-f na beznym poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Hraju na LIVE :) Zatím jen Ibiza - PaTaK CZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Nejak nechapu, jak muzete vedet, kolik sem toho najezdil a kolik ne... Ale predpokladam, ze urazeni je na c-f na beznym poradku. když si jdu koupit hru tak si o ní něco zjistím a když nevím jestli bude dobrá počkám an recenze/nekupuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 http://www.czetdu.com/files/tdu.jpg tady je detailnější mapa druhého ostrova to je tdu 1 ačkoliv ej to ten samý tak rozmístění není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 aha. to jsem nevěděl že v tdu1 byla taky tahle mapa. No a neměl by někdo nějakou jinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruiser Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Na první pohled se mi TDU2 líbilo, ale po pár dnech co jsem hru hrál sem si vypěstoval vyloženě alergii na jízdní model. Nic horšího jsem snad nikdy nehrál, to už mi lepší připadal i v GTA IV. Auta jakoby vážily 20kg, zvuky aut mi přijdou taky zvláštní. I když modely aut jsou perfektní, grafika je dobrá, tak jsem hru smazal z HDD a už jí doufam nikdy nezapnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 mě to nepříjde tak strašný. záleží na jakou to hrajem obtížnost. Na hardcore to docela de. Samozřejmě že jsou i lepší hry. Ale já mam odježděno celem dost už a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 tak jako ty prvni auta docela nuda,ale jak se dostanes k nejakemu ferrari hrajes to furt.. viz moje california :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Mám malej dotaz.Jak se používá metal detektor na hledání vraků?Dostal jsem ho ale nevím kde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 ten se nepoužívá. když pojedeš poblíž nějakého vraku, tak ti v rohu obrazovky začne blikat symbol toho vraku. Čím víc bliká, tím jsi blíž. Stačí jen jezdit a najdeš ho. Někdy jsou zašitý v rohu nebo za křovím, no a někdy jsou vidět už z dálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 já jsem našel všechny na ibize sám ale na hawaii kašlu an YT už jsou návody kdyby něxco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 já jsem našel všechny na ibize sám ale na hawaii kašlu an YT už jsou návody kdyby něxco :) no tak dávej nějakej návod :) Budem vděčný :) PS. Ta hawai je fakt brutálně obrozvská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 normalne bych ti rekl at si to nadjes na YT ale jelikoz si alespon napsal ze budes vdecny narozdil od lidi co pisou dej navod :D http://www.youtube.com/user/MotoGamesTV#p/u/18/DBYkiFKh2uE kanal jednoho manika ma tam vide s autama kde jsou zavodni trate atd...(jedna vypada uplne jako Spa)a ma tam i s wrekama:D a i s autem co za ne dostanes ma tam ibiza1 ibiza2 hawaii1 hawaii2 a ja jdu na hawai dva protoze chci daytonu D: ale problem ze hawain nemam projetej :D talze to bude dlouhhhhyyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 lidi. help. kde je na hawai dílna na tunění pro Audi? Aspoň +/- Nějak se mi s tou mojí RS6 nedaří dojet první časovka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 jed na ibizu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 jo a jo :D díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 taky vam nejdou ty sipky na volantu?? ty cim se davaji blinkry a stahuje strecha a okna.na ovladaci to jde.docetl jsem se ze na volantu nefunguje D-Pad. nejde to nejak obejit?? docela me to stve kdyz si nemuzu stahnout strechu,reskeptive zpatky nasadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 po velkom těšení se, jsem docela zklamám, první dojem dost špatný proti jedničce, ale třeba dvojce přijdu na chuť, ale asi se nevyrovná fantastickému prvnímu dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 po velkom těšení se, jsem docela zklamám, první dojem dost špatný proti jedničce, ale třeba dvojce přijdu na chuť, ale asi se nevyrovná fantastickému prvnímu dílu Vadí mi system licencí , nejdou jezdit závody samostatně na výdělek jako v jedničce a postrádám motorky , které byly v jedničce . Zatím jsem je na IBIZE nenašel . Nejsou náhodou na HAWAI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 myslim ze motorky budou az s pripadnym DLCckem.newim to ale jiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 ty zvuky z většiny Ferrari znějíí jako z autíčka na ovládání + to řazení mi přijde trošku retardovaný...Navíc at nastavuji jak nastavuji citlivost volantu stále mi to přijde přehnaně citlivý...nemám nahráno zatím moc dlouhou dobu ale zatím bych to hodnotil tak 75%..je fakt že ten teréní mod je docala fajnově udělanej + dost promakanej interiér a celkově to auto vypadá už více jako auto než v TDU 1,a dost pěkný prostředí...jinak mám Ferrari 458,což je až na ten tragickej zvuk motoru co se neblíží realitě ani z 50% celkem dobrý auto :-) EDIT: není nějaká možnost jak si opravit auto když ho nabourám? njakým jiným způsobem než že se hodim domů a vyjedu s ním znova z garáže? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 nedal by mi tu někdo pribliznou lokaci audi na hawaji ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.