tekken90 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Xperia Play oficiálně Sony Ericsson konečně přestal popírat všechny ty videa, obrázky a informace o telefonu Xperia Play a oficiálně ho oznámil. Oficiální představení a přehled jeho funkcí se uskuteční 13. února na tiskové konferenci během Mobile World Congress v Barceloně, takže pokud vás tento mobilní telefon zaujal, rozhodně tuto akci sledujte. V novince pak naleznete na mobilní telefon Xperia Play první TV upoutávku. Více v tuto chvíli bohužel nevíme, ale až budeme vědět datum uvedení na trh, cenu a další podrobnosti, určitě se ozveme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Tak co říkáte na tuto novinku od SE...která byla včera oficiálně oznámena? Myslíte, že se na trhu ujme léle než kdysi Nokia N-gage? Uvažujete někdo o koupi? :) Více infa třeba zde: http://mobilenet.cz/preview/clanek.php?id=p860&sony-ericsson-xperia-play:-nastava-doba-herni http://www.youtube.com/watch?v=TeLKznOP4uM&feature=player_embedded Technické parametry Sony Ericsson Xperia Play Konstrukce: 119 × 62 × 16 mm, 175 g, konstrukce: vysouvací Sítě: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, W-CDMA (3G) 850 / 1 900 / 2 100 MHz Displej: Super LCD, 4" (480 × 854 px), dotykový: kapacitní Procesor: 1 GHz Qualcomm 8255 Paměť: RAM 512 MB, vnitřní paměť 400 MB, paměťové karty microSD Datové funkce: GPRS: ?, EDGE: ?, HSDPA: ?, HSUPA: ?, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1 (A2DP) Operační systém: Android 2.3 Organizační funkce: kalendář (Google Calendar), úkolovník, poznámky, budík, e-mailový klient, prohlížeč: Android browser Multimédia: hudba: ano (mp3, aac, wav, wma), výstup: 3,5 mm Jack, video: ano (mp4, 3gp, wmv) Fotoaparát : ano, 5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: ano (640 × 480 px, 30 FPS) Navigace: vestavěná GPS: ano (A-GPS), Google Mapy, elektronický kompas Baterie a výdrž 1 500 mAh, pohotovostní doba: 413 hodin, doba hovoru: 385 minut Dostupnost a cena březen 2011? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 No a žádně PSP hry do toho nepujdou narvat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 s ps hrama to pry bude kompatibilni. neoficialne se to jmenuje playstation phone a pry se zacnou delat hry primo jenom na to.. zeby nova herni platforma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
!Andrew! Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 zajmavy android ale kupovat asi ne zatim mi muj staci ale chci videt jak se to bude vyvijet mozna to nahradi psp ale kdyz ma vyjit ten s dotykovym displejem pochybuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shortyzz Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Mám ho a sem plně spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Jakým stylem dostanu nelépe do XP psx hry z ISA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafka Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 mám ho a sem sním spokojen, fungují do něj jak hry z google play (android hry) tak i hry z PS1 např. tekken 3 ale když už jsem hru z PSP (Tekken 6) tak se mi načte ikona playstation a dál to nereaguje:(..JESTLI NĚKDO VÍTE JAK SPUSTI PSP HRY TAK DEJTE VĚDĚT na david.brtnicek@email.cz :) DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.