Domi_CZ Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 od dash 13146 musíš mít v account ještě to co je v červeném rámečku pro doplňky na avatara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 nejak nemuzu rozchodit hry co jsou na vice discich. Pouzivam k tomu disk swapper 1.1 a nejak me to nechodi. v launch.ini mam toto [QuickLaunchButtons] BUT_X = Hdd:\Content\0000000000000000\C0DE9999\00080000\C0 DE99990F586558 Default = Hdd:\FreestyleDash\default.xex [settings] nxemini = true pingpatch = true [Plugins] plugin1 = Hdd:\Homebrew\Plugins\swap.xex a v multi.ini ktery mam ulozeny v Plugins mam [Dead Space 2] disk1 = Hdd:\Content\0000000000000000\454108DF\00007000\83 1BBD71B701B42512FF disk2 = Hdd:\Content\0000000000000000\454108DF\00007000\B8 605B3BAFB748ACD08A hra je prevedena z ISA v ISO2GOD Tak cocpak mam spatne? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Tak jsem dnes nahral XeLL Reloaded a spustil Linux Gentoo z CD jen tak ze zvedsvosti a ono to funguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Dash Launch 2.24 (Fixes Forza 4) & New ftpdll Plugin http://www.multiupload.com/LJOJEW0U3A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Zdravim, je to skvelej a odzkousenej navod jak se dostat na 12625... neudelal by nekdo pls update na novejsi dashe? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Princip je stále stejný. Pokud umíš alespoň trochu anglicky, tak na netu i tak postup najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Anubis1 "nejak nemuzu rozchodit hry co jsou na vice discich. Pouzivam k tomu disk swapper 1.1 a nejak me to nechodi." Já mám úplně stejnej prob, nejde mi Castlevania, FFX co dříve šlo, takže to bude někde něco asi ve freebootu 13599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Toro ma odmne navod na dy multidisky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Toro ma odmne navod na dy multidisky !!! Hned jsem to poslal Anubisovi na SZ . Posílám to i despemu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 prosím taky mi pošlete a mám dotaz poikud mám jtag - spustím na xboxu jtag hru forza 4? Pokud ano musím mít nejnovější JTAG ? nebo nejnovější daschbord - a jak ho tam dostanu, nezruší se tím JTAG ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Dash Launch 2.24 (Fixes Forza 4) & New ftpdll Pluginhttp://www.multiupload.com/LJOJEW0U3A Prosimtě jak to dám na můj xbox 360s JTAGEM? Freestyle Dash tam je ted 2.0b Rev 2342 Na tom mi jde spustit například ten Driver San Francisco, ale nevím jestli půjde Forza 4 - hra Gears of War 3 spustit nejde. Co je prosím potřeba udělat aby například Forza 4 šla? Je to pro laika těžké? Díky JK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 je to naprosto jednoduchy. Jsou to asi 2 ukony a je to popsany v tom archivu v souboru readme.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Můžu tam něco pokazit jako laik? Jakože bych přišel nedopatřením o JTAG, nebo prostě konzole byla nefunkční? Bral bych nějaký návod "pro ♥♥♥♥" a v češtině pro jistotu... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 jen instalaci toho launche? snad ne.. podivej na ten navod, je to jen o nakopirovani a spusteni jednoho souboru / adresare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Pokud budes instalovat ten Dash Launch 2.24 a neco se nepovede tak o JTAG a ani o konzoli neprijdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Napiš mi prosimtě návod pro hloupý v češtině jen stručně at tě tím nezdržuju určitě to i jiní uvítají moc děkuji... Má být při tom procesu napojený na internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Vyšel nový fbBuild v0.33, který přidává podporu pro DB 13604. Paralelně je i nová verze Dashlaunch v2.25, který vedle přidání několika funkcionalit přináší podporu právě pro nový DB 13604. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 bylo by ale fajn dát návod jak do jtag udělat nový db aby ta forza 4 vůbec jela... zajímavé je že mě fungují některé XGD3 hry a některé ne... například Driver San Francisko jde ale Forza 4 nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Vyšel nový fbBuild v0.33, který přidává podporu pro DB 13604. Paralelně je i nová verze Dashlaunch v2.25, který vedle přidání několika funkcionalit přináší podporu právě pro nový DB 13604. tady je na to peknej navod: http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/9574-easily-update-your-jtagged-xbox-360-kernel-dashboard-13604-fbbuild-0-33-a.html osobne vyzkousenej postup.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 tady je na to peknej navod:http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/9574-easily-update-your-jtagged-xbox-360-kernel-dashboard-13604-fbbuild-0-33-a.html osobne vyzkousenej postup.. Pokusil jsem se ho přeložit a zároveň podle něj postupovat . Nepodařilo se mi to ale dokončit , protože jsem si nevěděl rady s příkazovými řádky v PC To co jsem přeložil jsem dal do worldu . Možná to někomu pomůže aby to rychleji pochopil a nemusel to celé překládat .Jestli to někdo dokáže vylepšit , tak to opravené postněte . http://www.uloz.to/10747888/update-doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 tak uz vyzkouseno na jasper a 2x falcon. vcera jsme updatli dalsi kousek s Jindrousem (falcon bez bad block) a vse ok:) narazil jsem na jeden zadrhel, tady sice pise: "Note: FbBuild will now extract your current smc.bin, kv.bin and smc_config.bin straight from the nanddump.bin, it should also mirror any existing block remappings from the nanddump.bin to the new nand you are building." (fbbuild nyni extrahuje prislusny smc.bin, kv.bin a smc_config.bin primo z nanddump.bin a taky zaridi premapovani bloku do novy nand kterou vytvarite), ale to mi nefungovalo a musel jsem rucne extrahovat smc.bin, kv.bin a smc_config.bin a dat je do mydata slozky a premapovat taky rucne a pak to funfovalo. pokud nemate zadny bad block v nand tak staci doplnit ty 3 soubory do mydata a je to v cajku. pokud bude zajem, rad pomuzu ale cely to po me prekladat nechtejte:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 ted ke mne jede kamos na update, tak vam udelam videonavod doufejme, ze tam bude mit nejakej bad block, takze bude potreba nand premapovat a uvidite jak na to:) tak tady je to video jak udelat ze starsiho freeBOOTu novej s podporou 13604 dashe: http://http://www.youtube.com/watch?v=aI-SlowWjL8 vycteni nand flash NAND flasherem 360 http://http://www.youtube.com/watch?v=0T76WQEPPXc bohuzel tam zase nebyly zadny bad blocky, tak premapovani uvidite snad priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Přechod na dash 12625 Budete potřebovat 1. zálohu NAND 2. Coolshrimp JTAG nástroj Aktuální verze V2.85 Ke stažení zde:http://tech-modz.net/JtagTool/JtagToolSetup.exe 3. XeXMenu 1,1>> na xbox 4. Flash360 ke stažení: http://share-rapid.com/stahuj/2186418/flash360v1-0.zip Jak nainstalovat 1. Potřebujete CPU klíč - Jak ho získat přidám 2. Překopírujte flash360 na usb.USB pak zasuňte do vašeho xboxu a spusťte XeXMenu a stiskněte tlačítko LB na dálkovém ovládání najít usb a spusťte flash360.xex pak stiskněte X Zálohování Nand. . stiskněte A Uložit celou Nand .. Až budete hotovi, Stisknutím libovolného tlačítka pokračovat stiskněte tlačítko Zpět pro návrat do hlavního menu nyní odpojit USB flash disk a překopírovat flashdmp (zálohu NAND) na pc radši anglicky PRESS A Save entire Nand..when done PRESS Any button to continue PRESS BACK Button to return to main menu now unplug usb stick and move flashdmp (backup nand) to pc 3. Nyní otevřít JTAG nástrojů a vyberte typ zařízení, kde si vyberete USB 4. Vyberete si typ konzoli v mém případě, je to Falcon. 5. Zadejte vaš CPU key 6. klepněte na tlačítko Vytvořit FB a otevřete složku kde máte zálohu NAND Pak se otevře příkazový řádek>> Stiskněte libovolnou klávesu pro pokračování>>>> Po několika sekundách to bude hotové ... Hezký den>>> Stiskněte Enter pro ukončení ... Poté budete požádáni o zadání názvu pro nové fbBuild.bin a uložte jej jako:updflash Teď nahrajem nový dash dejte svůj updflash.bin, který jste právě udělal do kořenového adresáře USB s Flash360 , Zapojte USB Flash do xboxu a spusťte XeXMenu a stiskněte tlačítko LB na dálkovém ovládání najít USB:. spusťte Flash360.xex stiskněte A zapište updflash.bin na Nand stiskněte B pro Flash bez toho, aby stávající kv / config Uvidíte UPOZORNĚNÍ Keyvault šifrovaná data zkontrolovat nesoulad jeho ok ... pokračovat Stiskněte tlačítko START Uvidíte další UPOZORNĚNÍ jeho ok pokračovat .. Stiskněte tlačítko START stiskněte A a začne flash, když skončí Stiskněte libovolnou klávesu pro pokračování .... stiskněte tlačítko ZPĚT stiskněte zpět Tlačítko pro vypnutí radši anglicky PRESS A Write updflash.bin to Nand PRESS B Raw Flash without keeping current kv/config You will see a WARNING Keyvault encrypted data check mismatch its ok carry on... PRESS START You will see another WARNING its ok carry on .. PRESS START PRESS A It will start flashing when done Press any key to continue.... PRESS BACK Button PRESS BACK Button to shutdown Xbox se vypne teď ho odpojte od sítě prostě vyndejte zastručku a nechteho tak minutu uplně bez energie poté spusťte a měl by tam být dash 12625 Jestli tomu dobre rozumim, abych presel na novy dash (z 12625) staci mi stahnout novejsi verzi Coolshrimp (nyni 3.50) A dal pokracovat uplne stejne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 jamesonman je super týpek, ještě jednou díky za tvou ochotu...vážím si toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Jestli tomu dobre rozumim, abych presel na novy dash (z 12625) staci mi stahnout novejsi verzi Coolshrimp (nyni 3.50)A dal pokracovat uplne stejne? Jak jsem se ale díval , tak je to jen na aktualizaci 13599 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.