Moderators drak3go Odesláno Říjen 28, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Já bych ale chtěl aby to najíždělo do NXE a mít tam možnost volby - při zapnutí xboxu a podržení některého tlačítka ( třeba X ) aby najel teprve do FSD .Jak jsem si psal s Jindrousem , tak by to chtěl taky . To proto že mi jdou všechny hry spouštět z knihovny GAME LIBRARY a tak to považuji za jednodušší . Takže zatím DL nemám ještě ani nainstalovaný - jen FSD . A do FSD se dostávám přes dost pokynů z GAME LIBRARY . Borci ale to samozřejmě možné je, vždyť od toho ten launch.ini je a je na každém, jak si ho upraví. Vždyť o tom se tu celou dobu bavíme :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 launch.ini mám takto [QuickLaunchButtons] Default = Hdd1:\fsd2\default.xex [settings] nxemini = true pingpatch = false contpatch = true fatalfreeze = true regionspoof = true xblaexitdash = true nosysexit = true exchandler = true livestrong = true nohud = true dvdexitdash = true remotenxe = true na externím disku mám Freestyle_Dash_2.0_RC2.1___TeamFSD__ a na original 20GB disku v xboxu mám taky fsd - takže mám ten Freestyle_Dash_2.0_RC2.1___TeamFSD__ nakopírovat v manageru do originálního hdd ? pokud je teda Freestyle_Dash_2.0_RC2.1___TeamFSD__ novější / to ale neví jestli je novější než ten fsd co mi tam ted běží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Borci ale to samozřejmě možné je, vždyť od toho ten launch.ini je a je na každém, jak si ho upraví. Vždyť o tom se tu celou dobu bavíme :? Ano přesně jak píšeš - to vím a na netu jsem se to vše dočetl že to jde . Já zatím ani DL nainstalovaný nemám , protože to launch.ini si neumím udělat tak jak bych to potřeboval . A Jindrous asi také . Největší můj problém ve všem je ten že neumím anglicky a překladač google mi to správně nepřeloží . Takže vůbec nevím co který řádek má za funkci . Chápu to tak , že to je vlastně naprogramování - ale to neumím a Jindrous také ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 launch.ini mám takto[QuickLaunchButtons] Default = Hdd1:\fsd2\default.xex [settings] nxemini = true pingpatch = false contpatch = true fatalfreeze = true regionspoof = true xblaexitdash = true nosysexit = true exchandler = true livestrong = true nohud = true dvdexitdash = true remotenxe = true na externím disku mám Freestyle_Dash_2.0_RC2.1___TeamFSD__ a na original 20GB disku v xboxu mám taky fsd - takže mám ten Freestyle_Dash_2.0_RC2.1___TeamFSD__ nakopírovat v manageru do originálního hdd ? pokud je teda Freestyle_Dash_2.0_RC2.1___TeamFSD__ novější / to ale neví jestli je novější než ten fsd co mi tam ted běží... to by me zajimalo jak se ti tam tohle dostalo. uz to psal nekdo i tady, je jedno kde mas fsd hozenej, prave proto mas definovat tu cestu k nemu podle sebe v launch.ini jinak je tady v tom uz teda fakt peknej bordel:) co takhle zalozit novou sekci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2011 Ano přesně jak píšeš - to vím a na netu jsem se to vše dočetl že to jde . Já zatím ani DL nainstalovaný nemám , protože to launch.ini si neumím udělat tak jak bych to potřeboval . A Jindrous asi také . Největší můj problém ve všem je ten že neumím anglicky a překladač google mi to správně nepřeloží . Takže vůbec nevím co který řádek má za funkci . Chápu to tak , že to je vlastně naprogramování - ale to neumím a Jindrous také ne . Launch.ini Creator: nepouzivam ho jelikoz to edituji rucne, ale snad ti to trochu pomuze. Je to klikaci a celkem prehledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 29, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 @jindrous: Neměj FSD na obou discích, to je akorát cesta k problémům. Vyber si kde (INT nebo USB) a z druhého místa ho smaž. Tvůj obsah souboru launch.ini odkazuje na hdd1, čili se ti spouští z interního. Začni tím nejjednodušším, zazálohuj si launch.ini někam na PC disk a ten, co máš v Xboxu uprav, aby tam bylo jen toto: Default = Hdd1:\fsd2\default.xex[settings] nxemini = true pingpatch = true Poté restartuj Xbox a zkus to tlačítko na ovladači, zda funguje. Ano přesně jak píšeš - to vím a na netu jsem se to vše dočetl že to jde . Já zatím ani DL nainstalovaný nemám , protože to launch.ini si neumím udělat tak jak bych to potřeboval . A Jindrous asi také . Největší můj problém ve všem je ten že neumím anglicky a překladač google mi to správně nepřeloží . Takže vůbec nevím co který řádek má za funkci . Chápu to tak , že to je vlastně naprogramování - ale to neumím a Jindrous také ne . Soubor launch.ini se jen edituje tak, jako každý jiný INI soubor v PC. Je to v podstatě textový soubor a ten určitě v PC editovat dokážeš. Zkus si s tím trochu pohrát, pro začátek nech klidně v launch.ini jen to, co jsem psal jindrousovi s tím rozdílem, že když chceš po zapnutí Xboxu najet NXE namísto FSD, tak to nech takto: Default = [settings] nxemini = true pingpatch = true Poté použij TUTO utilitku, která ti umožní spustit FSD přímo z NXE zcela ve tvé režii. Její instalace je následovná: 1. Ujisti se, že máš instalaci FSD2 provedenou v rootu buď INT Xbox HDD anebo EXT USB HDD ve složce "fsd2" 2a. Nakopíruj soubor "FSD2" z odkazu na Xbox HDD HDD1:/Partition3/Content/0000000000000000/C0DE9999/00007000/ nebo 2b. Nakopíruj soubor "FSD2" z odkazu do Content/0000000000000000/C0DE9999/00007000/ použitím Xtaf GUI na vyhrazené místo pro Xbox data na USB disk a připoj ho k Xboxu. Poté se ti FSD2 objeví jako Xbox360 hra přímo v NXE, odkud jej můžeš dle libosti spouštět ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Mám dotaz - ohledně obalů her v knihovně něktdy jsou vidět, někdy ne , zjistil jsem že když hra je ve složce s číslem tak se obal neukazuje, i když ke stažení je k dispozici, dá se to změnit? chci mít co nejvíce obalů a ne cover mussing ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Mám dotaz - ohledně obalů her v knihovně něktdy jsou vidět, někdy ne , zjistil jsem že když hra je ve složce s číslem tak se obal neukazuje, i když ke stažení je k dispozici, dá se to změnit? chci mít co nejvíce obalů a ne cover mussing ... díky dej " refresh antwork " nvm jak se to píše :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 už to mám - pomohlo to, díky p.s. u většiny her to pomohlo, nicméně asi u třech ne i přes to že obaly tam jsou na http://covers.jqe360.com/ - proč se neobjeví? dá se tam dát obal i ručně? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 změnil jsem to tedy na [QuickLaunchButtons] Default = Hdd1:\fsd2\default.xex [settings] nxemini = true pingpatch = true ale ovladač pořád na kulaté tlačítko nereaguje, vždy jak tam dám upravený nand který pro mě udělal dobrák jamesonman tak potom ovladač funguje, ale bez dashlaunche ... zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Tak už mám update na 13604 hotové . Ten návod podle kterého jsem to dělal je jednodušší - výborně se to podle něj dá udělat . http://www.uloz.to/10795079/update-db-doc Ale nevěděl jsem že nemám být při tom přihlášený profilem a teď se mi vykazuje profil jako corrupted . Vezmu ho ke kamarádovi a udělám přes live recover gamertag . To by mělo profil opravit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Tak mam na jednom Xboxu najednou chybu E79. Celou dobu normalne fungoval do te doby nez jsem ho vypnul a asi po hodine jsem ho znovu zapnul a tahe chyba. Cetl jsem ruzne rady jak to odatranit (prez sync tlacitko, eject tlacitko, kontrolu pajeni JTAG), ale zatim bez uspechu. Jedine co jeste asi muzu udelat je, ze tam naladuju znova NAND prez kabel z PC. Jinak uz me nic jineho nenapada :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Vyměn diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 už to mám - pomohlo to, díkyp.s. u většiny her to pomohlo, nicméně asi u třech ne i přes to že obaly tam jsou na http://covers.jqe360.com/ - proč se neobjeví? dá se tam dát obal i ručně? díky Pokud máš počítač a router a vse pripojeno v siti tak si spust fsd dole v rohu je cislo ip adresy xboxu otevři v počítači internetový prohlížeč třeba mozilu a do řádky kde je www adresa napiš ip adresu xboxu bude to chtít přihlášení napíšeš jméno fsdhttp a heslo to samé no a ted ses připojil na xbox najedeš na gamelist a najdeš hru která nemá obrázky stahneš si jaký chceš z netu a doplníš a nezapomeň vždy po změně uložit kdyby to nebylo jasný přidám obrázky teď mladoši hrajou jinak můžu přidat i pár programu kde je třeba lehký převod hdd tak aby šly hrát hry z xbox1 ps:nemohl by tady někdo kdo se v tom vyzná popsat jak na jtagu spustím hru s dvěma dvd a nepište přes swamp prosím o návod a jak si zahraju mafii 2 dlc pack díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Tak jsem nahral NAND prez kabel z PC a uz to zase frci jak ma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 to ti to nenabehlo ani do xellu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Macros: ps:nemohl by tady někdo kdo se v tom vyzná popsat jak na jtagu spustím hru s dvěma dvd a nepište přes swamp prosím o návod a jak si zahraju mafii 2 dlc pack díky xxx Zrovna u Mafie jsem to isnatloval vše z mechaniky a pak jdou hrát obě , bohužel to u forzy 4 nejde protože nemám na JTAG xboxu LT+ 2.0 takže . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Macros:ps:nemohl by tady někdo kdo se v tom vyzná popsat jak na jtagu spustím hru s dvěma dvd a nepište přes swamp prosím o návod a jak si zahraju mafii 2 dlc pack díky xxx Zrovna u Mafie jsem to isnatloval vše z mechaniky a pak jdou hrát obě , bohužel to u forzy 4 nejde protože nemám na JTAG xboxu LT+ 2.0 takže . Tady vybalit a zkopírovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 to ti to nenabehlo ani do xellu? prave ze ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 a pres kabel si tam dal puvodni nebo ten novej nand? takze problem byl ve flashnuti pres nand flasher 360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Novej NAND. Problem celou dobu nebyl az pak to hodilo E79 jak jsem to cele popsal v prispevku 111. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Tady vybalit a zkopírovat co vybalit jestli myslíš iso to mám používám XBOX360 ISO Extract ale potom co franina není můj obor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Prosíme : když už někdo dá nějakou radu tak česky . Většině z nás to v angličtině natož ve francouštině nic neřekne . Také nevím co jsi s tím chtěl poradit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Hned jsem to poslal Anubisovi na SZ . Posílám to i despemu . můžete mě to poslat taky díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Mam problém. Dash mam 13604 a chtěl bych nahrát freestyle dash. Ale návody jsem našel pouze takový, kde se přehrává celej DASH a já potřebuju jenom nahrát ten Freestylu. Jsem laik, tak mě neukamenujte, pokud to neříkám správně. Předem díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.