Vostoq Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Nevíte kde najdu na youtube nějaký HD gameplay z CRYSIS 2 přímo z X360? :) díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Jsou pekne, ale taky mi to osobne prijde predrazene, respektive ten pomer cena/"vykon" nic moc, v tomhle ohledu jsou i lepsi limitky...(v ohledu cena/vykon pro me osobne vede Limitka Halo Reach, ktera se prodava za cenu normalni hry a bonusovy material je nejvic luxusni...) No jak je legendárka Halo: Reach tak já jí měl předobjednanou asi půl roku před vydáním a měl jsem jí za 1999,- rozdíl mezi Limited a Legendary je vlastně jen pár INGAME BONUSŮ a MODEL NOBLE TEAMU, sice nevím jestli to ty modely a ingame bonusy stály bungie náklady 500kč, to nevim ale stálo to za to, protože ty modely jsou vážně luxusní a hezký - trochu OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostsoul Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Já sem koupil xbox za 4ku a ps3ka stoji skoro 8 :D tak nvm no :D a rozdil v ty grafice je videt jestli ty ho nevidis tak to sem necpi :D ale ano jde to vidět, 90 procent ve prospěch X360. u jakékoliv multiplatformní hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 No jak je legendárka Halo: Reach tak já jí měl předobjednanou asi půl roku před vydáním a měl jsem jí za 1999,- rozdíl mezi Limited a Legendary je vlastně jen pár INGAME BONUSŮ a MODEL NOBLE TEAMU, sice nevím jestli to ty modely a ingame bonusy stály bungie náklady 500kč, to nevim ale stálo to za to, protože ty modely jsou vážně luxusní a hezký - trochu OT Tak levne? Taky bych ji koupil ale HR byl muj prvni dil a nevedel jsem jestli me to bude bavit, kdybych to vedel jdu do legendary, soska je krasna, kam se hrabe helma master chiefa z halo š :)...ingame bonusy byli i v limitce (vylo v legendary neco navic?)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Náhodou helma Master Chiefa z legendary Halo 3 se mi strašně moc líbí a marně jí scháním :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 clovek dojde z prace, chce si pocist neco noveho o CRYSIS 2 a zjisti ze je tady 7 strane OFF TOPICU :( achjo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 ^ už mě to taky docela sere jak se tady ty děti hádají která konzole je lepší. Mě je uplně jedno jestli to vypadá na Xboxu líp nebo hůř, stejně má každej jinou televizu takže někdo bude mít tu grafiku hezčí, jinej zas horší :D Hru si určitě koupim, beta mě bavila a jednička byla jedna z mých nejoblíbenějších her (na PC :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Taky je blbost mít jedno téma v PS3 sekci a další v Xbox sekci, je v tom akorát bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 ^ už mě to taky docela sere jak se tady ty děti hádají která konzole je lepší. Mě je uplně jedno jestli to vypadá na Xboxu líp nebo hůř, stejně má každej jinou televizu takže někdo bude mít tu grafiku hezčí, jinej zas horší :D Hru si určitě koupim, beta mě bavila a jednička byla jedna z mých nejoblíbenějších her (na PC :D ) Dospelak promluvil..... Lepsi dohadovani o tom kde to vypada lepe, nez milion stran *****skych recech o flashi a podobnych zvrhlostech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ty seš taky dobře dospělej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 No urcite vic jak Ty :D (jinak byla to reakce na Ty deti, nevim komu to patrilo, ale tohle oznaceni nesnasim...obvzlast kdyz se to ozyva od 15 letych a niz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Kdy ma vyjit crysis2 v cestine?? Kdybych to vedel predem tak si pockam a tu anglickou verzi nevypaluju..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Proste timhle bych chtel ukoncit vsechny FLAME jako jeden z hlavnich akteru! AT si to vypada jak si to vypada, kazdej to bude hrat na tom co ma a natom co mu nejvic vyhovuje konec! Takze bych ocenil zadny FLAME. My konzolisti by sme meli drzet pri sobe , ne se dohadovat co je lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Slovo do pranice- u mě by to vypadalo hnusně jak na PS3 tak na xboxu z důvodu nekvalitní obrazovky :D Jinak jsem zkusil MP Demo a moc mě to nezaujalo... Graficky docela hezké ale to je tak vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Nevite jestli u verze co se da stahnout sou CZ titulky??Jedna se o region free Crysis 2 xbox360 En 11W.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Nevite jestli u verze co se da stahnout sou CZ titulky??Jedna se o region free Crysis 2 xbox360 En 11W.Diky Nejsou ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Hele nezjistili ste nekdo kolik je misi v Crysis 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 clovek dojde z prace, chce si pocist neco noveho o CRYSIS 2 a zjisti ze je tady 7 strane OFF TOPICU :( achjo .. A co nového by jses chtěl o Crysis 2 dozvědět? Vše najdeš na YT nebo wikipedii, popř. Google IT!! Jinak ještě pro ULTIMATA: myslím že to též najdeš na YT či wikipedii (je tam snad úplně všechno) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 A co nového by jses chtěl o Crysis 2 dozvědět? Vše najdeš na YT nebo wikipedii, popř. Google IT!! Jinak ještě pro ULTIMATA: myslím že to též najdeš na YT či wikipedii (je tam snad úplně všechno) :) Diky :) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 No a ta česká verze bude a kdy ??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Kluci! Kterej krok mám udělat?? :) Stáhnul jsem Crysis 2, chce to update. Asi neupdatovat a nechat si xko upfirmwarovat, jinak nepůjdou staré hry, což? Mám 1,6 a nízkou spotřebu, najeto 300hod. :). Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Larry : Můžeš updatovat na 12625 , ale musíš z flešky ( z patchnuté hry na nižší wave to nejde ) .Půjdou ti všechny staré hry kromě COD BO , COD MW 2 a HALO REACH ( nově detekovaná AP25 v DB 12625 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 No a ta česká verze bude a kdy ??? díky Jak to má někdo vědět , kdy to někdo dá na net ? To jsou **** otázky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 česky to bude v pátek 25.3. ale v obchodech:-), kam si pro to zajdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.